Įkraunama...
Įkraunama...

Jokūbas

Jungiuosi prie megstanciuju saraso biggrin.gif Mano mazutelis Jokūbas, nesuabejojom nei minutes del pasirinkimo wub.gif
Atsakyti
grazūs 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas 4u.gif Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... unsure.gif Galvosim toliau. smile.gif
Atsakyti
jei būtų gimęs berniukas, būtume pavadinę jokūbu smile.gif nors dar vieną var turėjome tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautesi @ 2011 09 05, 02:26)
Labai gražus vardas 4u.gif  Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... unsure.gif  Galvosim toliau. smile.gif

Is pradziu galvojau, kad man nemaza vaidmeni vaidina vaiko vardo daznumas, bet dabar pagalvojus, man tai nesukelia jokios reiksmes ar daug vaiku su tokiu pat vardu, ar ne... schmoll.gif

Juk svarbiausia, kad vaikas yra toks VIENINTELIS ir NEPAKARTOJAMAS. Juolab, kad man sis vardas kazkuom isskirtinis... wub.gif
Atsakyti
Grazus ... Jokubelis 4u.gif
Atsakyti
Ėmė ir pasidarė labai gražus ax.gif
Atsakyti
pats gražiausias vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazu
Atsakyti
man irgi labai grazus ir vyriskas vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man wub.gif
Atsakyti
man grazus bet MB nepatinka tie vardai kurie turi ū arba y, tad jei kada ir lauksimes berniuko apei si varda teks pamiršti. man vardas pasidaro negrazus tuo metu kai uzeina ju banga. Kaip sakoma pasaukia vardu atsisuka septyni ir dar suo biggrin.gif o jokūbų dabar banga, bet prie pačio vardo tikrai neturiu kuo prikibti.
Atsakyti