Jungiuosi prie megstanciuju saraso Mano mazutelis Jokūbas, nesuabejojom nei minutes del pasirinkimo
grazūs
Labai gražus vardas Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... Galvosim toliau.
jei būtų gimęs berniukas, būtume pavadinę jokūbu nors dar vieną var turėjome
QUOTE(vytautesi @ 2011 09 05, 02:26)
Labai gražus vardas Štai laukiamės mes antro vyruko,buvom irgi apie Jokūbą pagalvoję, bet žiūrim, kad jau toks masinis tas vardas darosi... Galvosim toliau.
Is pradziu galvojau, kad man nemaza vaidmeni vaidina vaiko vardo daznumas, bet dabar pagalvojus, man tai nesukelia jokios reiksmes ar daug vaiku su tokiu pat vardu, ar ne...
Juk svarbiausia, kad vaikas yra toks VIENINTELIS ir NEPAKARTOJAMAS. Juolab, kad man sis vardas kazkuom isskirtinis...
Ėmė ir pasidarė labai gražus
pats gražiausias vardas
man irgi labai grazus ir vyriskas vardas
man grazus bet MB nepatinka tie vardai kurie turi ū arba y, tad jei kada ir lauksimes berniuko apei si varda teks pamiršti. man vardas pasidaro negrazus tuo metu kai uzeina ju banga. Kaip sakoma pasaukia vardu atsisuka septyni ir dar suo o jokūbų dabar banga, bet prie pačio vardo tikrai neturiu kuo prikibti.