Įkraunama...
Įkraunama...

Jokūbas

QUOTE(Arvena @ 2010 03 13, 18:07)
jei vardas patenka į pop 10 - jis yra TARP PAČIŲ populiariausių...Galit vartyt kaip norit....

O ir šiaip sakinys nuskambėjo: "visos Lietuvos mastu iki 150 Jokūbėlių yra" .....  mirksiukas.gif

taip Jokūbo vardas populeresnis nei kiti praktiškai tik kalendoriuose perskaitomi vardai,kai išgirdes jį tik gūžteli pečiais ir iškarto pamiršti
Na jei kaip skelbia statistika iš kelių tūkstančių naujagimiu per metus iki 150 vaikuciu tuo paciu vardu yra daug g.gif tai tada nezinau kas tikrai yra daug g.gif
JOKŪBAS, stiprus,labai gražus ir vyriškas vardas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ciuke @ 2010 03 13, 18:13)
Matyt sunku pripazint

Beje, mazybiskai man sis vardas visai neskamba, nes yra tokia pavarde, tai asociacijos  ax.gif .

aš taip pat turiu neigiamų asociacijų su įvairiais vardais doh.gif ir jų tiesiog nesirinkau savo mažyliui, kaip ir jūs nesirinksite jums nepatinkančio Jokūbo mirksiukas.gif
Atsakyti
mielas vardas, dėčiau savo sūnui:)
Atsakyti
Man sis vardas grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(19810728 @ 2010 03 14, 14:24)
aš taip pat turiu neigiamų asociacijų su įvairiais vardais doh.gif  ir jų tiesiog nesirinkau savo mažyliui, kaip ir jūs nesirinksite jums nepatinkančio Jokūbo mirksiukas.gif

Jokubas man visai grazus, norejau pasakyti, kad mazybine jo forma man nelabai wink.gif
Atsakyti
Jokūbas - superinis vardas. Jei ne vyras, duočiau savo sūnui būtent tokį smile.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas thumbup.gif , tik mažybine forma tikrai nedėčiau, įsivaisduokit 50-metį ar 60-metį vyriškį vardu Jokubėlis schmoll.gif
Atsakyti
Norejau sunui duoti si varda tik jau labai dubliuojasi su pavarde, iseina sviestas sviestuotas, tai teko atsisakyti sio vardo verysad.gif
Atsakyti
o mums kol kas sis vardukas berniukui yra nr.1
Atsakyti
Mūsų Jokūbėliui jau daugiau nei trys metukai. Labai fainas vardas wub.gif Buvo netgi toks atsitikimas, kai sėdint kavinėje, kreipiausi į sūnų vardu, o prie gretimo staliuko sėdinti mergina pasakė, kad labai gražus vardas ir mačiau, kaip visą laiką žvilgžiojo į mūsų sūnų wub.gif
Tikrai nesigailiu davusi tokį vardą sūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringasaud @ 2011 01 17, 21:59)
Mūsų Jokūbėliui jau daugiau nei trys metukai. Labai fainas vardas  wub.gif Buvo netgi toks atsitikimas, kai sėdint kavinėje, kreipiausi į sūnų vardu, o prie gretimo staliuko sėdinti mergina pasakė, kad labai gražus vardas ir mačiau, kaip visą laiką žvilgžiojo į mūsų sūnų wub.gif
Tikrai nesigailiu davusi tokį vardą sūnui ax.gif

thumbup.gif
Papildyta:
As taip pat visiskai nesigailiu sio varduko suteikusi savo suneliui biggrin.gif

Visi ji pamate pirma karta tiesiog pasako - TIKRAS JOKUBELIS lotuliukas.gif kad labai tinka jam sitas vardukas.. wub.gif

Jis buvo vienintelis vardukas, kuri norejau duoti. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 29 sausio 2011 - 13:13
Labai gražutis Jokūbėlis... bigsmile.gif

Ir šiaip man labai gražus vardas... 4u.gif
Atsakyti
Nr. 1! thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti