Viluteee labai dailu
PS O miegui lieka laiko?
jauciu pas Viliute para turi daugiau valandu arba Viliuteee turi kokias 6 rankas
eilini karta nereali suknele. O as irgi kai baigsiu sia vaseliu, imsiuosi vel moherinukes jei niekas nenores, tai sau dar viena pavarysiu
eilini karta nereali suknele. O as irgi kai baigsiu sia vaseliu, imsiuosi vel moherinukes jei niekas nenores, tai sau dar viena pavarysiu
Viliute, spėju kad miegi kokias dvi val paroj
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 03, 13:40)
Kur gauti kombinuką ar pasijonį (kombinukišką) Vilniuje? kalvarijų turgui nebuvo, parduotuvėse vien tik naktiniai kabo , o man taip reikia po nertu sijonu
Karoliniškių turgelyje yra medvilninių kombinukų po 10 lt. (gale kur rūbai) mirksiukas: )
La perla,
Paveluotai bet: Suknele laaaaaabi grazi man labai patinka tokios plonos ir plaaacios.
O manekenas, tai desimt balu- prajuokino nerealiai
Viliutee nu jūsų suknelės , tai viena už kitą gražesnės
QUOTE(bielra @ 2009 08 03, 17:18)
Herma, labai paprasta..
Sioje eiluteje bus stulpelis su 2 uzmetimais.. Vaseli nerk i 3 aki ir daryk stulpeli su 2 uzmetimais, o tada i 1.. Cia sukryziuoti stulpeliai..
Sioje eiluteje bus stulpelis su 2 uzmetimais.. Vaseli nerk i 3 aki ir daryk stulpeli su 2 uzmetimais, o tada i 1.. Cia sukryziuoti stulpeliai..
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 03, 17:22)
4 pynelės kilpos,
stulpelis su dviem užmetimais į trečio stulpelio viršūnę
.viena pynelės kilpa
stulpelis su dviem užmetimais į pirmo stulpelio viršūnę
.viena pynelės kilpa
Aciu, nu bet vistiek man kazkaip nesigauna
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 08 03, 17:40)
Karoliniškių turgelyje yra medvilninių kombinukų po 10 lt. (gale kur rūbai) mirksiukas: )
Ačiū, bet kažin medvilninis ar neišsitampys? Norėtųsi kokio šilkinio...
LaPerla viliuteee
aciux gadget, kol kas palieku tave ramybeje bandysiu
aciux gadget, kol kas palieku tave ramybeje bandysiu
Viliutee, žudot jūs su tom macherinukėm, taip ir niežti nagai išbandyt, tik faktas toooooooooooooooli iki jūsų grožių
QUOTE(Viliuteee @ 2009 08 03, 17:22)
4 pynelės kilpos,
.viena pynelės kilpa
Papildyta:
na va,Bielra mane aplenkė
o čia vėl maniškė
kolkas ant negyvo manekeno
Jei prigriebsiu kokią pasuknelę,pademonstruosiu gyvai
Man ji tikrai labiau tinka,nei šitam
.viena pynelės kilpa
Papildyta:
na va,Bielra mane aplenkė
o čia vėl maniškė
kolkas ant negyvo manekeno
Jei prigriebsiu kokią pasuknelę,pademonstruosiu gyvai
Man ji tikrai labiau tinka,nei šitam
nu ka as galiu pasakyti apie Viliuteees talenta ir greiti???!!! nugi nieko naujo - griuti vietoj man belieka ir arba nustoti uzsiimineti rankdarbiais ir tapti jos kliente arba igauti nauja kvepavima ir pagaliau pasiryzti tai mocheriukei.....
turint onmeny, kad sunytis man is ranku tampo visus mezginius arba siulus isvynioja... (o kaip tai atrodo!!! eina maizus pagriebes siulu matkuti atbulas ir tokia kipsiska sypsena ziuri i mane... ir po to staiga pradeda begti... idomu kas liktu is mocheriniu siuliuku... ) tai reiskiasi greitu metu bus primatavimas pas musu auksaranke
Beje turiu ir nebloga zinia - PAGALIAU pribaigiau savo suknele-tunika. Lieka isplautis isdziovinti ir jumis pasirodyti tik ji pas mane gavos kiek kitokia nei originale, nes as bliondine ne taip supratau viena schemos zenkliuka.... tai gavosi daugiau skyliu - bet gal taip ir geriau