o kombinukus perkat prie "Juzės",kaunietės?
Aš po savo "a le auksine"pasiuvus kombinuką,tai karšta
QUOTE(fiona35 @ 2009 08 03, 13:59)
o kombinukus perkat prie "Juzės",kaunietės?
as kombinuku pora skuduryne esu pirkus o dabar savo moheriukei sukau galva, kur kombinuku gaut... o prie Juzes tai cia kur?
QUOTE(dovyda @ 2009 08 03, 14:49)
mergiukai, kas kas turit kokia scemyte ar ideja, kaip sitoki virsu sukneles padaryt?
gadget, tu ten kriaukliuka nerei, kiek atsimenu... gal turi ka nors panasaus?
gadget, tu ten kriaukliuka nerei, kiek atsimenu... gal turi ka nors panasaus?
Nėriau iš nuotraukų, ir jau matau, kad įdėta tokia esminė foto. Jei labai reikės, galėsiu pafotyt kraiukelę {grįžo ji pas mane}.
QUOTE(Brela @ 2009 08 03, 16:29)
as kombinuku pora skuduryne esu pirkus o dabar savo moheriukei sukau galva, kur kombinuku gaut... o prie Juzes tai cia kur?
Šalia pastatas,link HyperMaximos,Lietuviško trikotažo parduotuvė(gal "Trys sezonai" vadinasi?)
Pernai pirkau,dar veikė ,tik mažas dydžių ir spalvų pasirinkimas.
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 03, 15:44)
Nėriau iš nuotraukų, ir jau matau, kad įdėta tokia esminė foto. Jei labai reikės, galėsiu pafotyt kraiukelę {grįžo ji pas mane}.
aha tai vis gi tu ja devi gerai tada, kamuosiu tave pradzia
1) kaip suprantu nuo kaklo prasideda? kiek akuciu apytiksliai dejai?
2) tada neri aplinkui ratukais ratukais, kol pasieki reikiama peciu ploti. teisingai?
3) o va dabar jau man niekas nebeaisku soniukuose nuleidi akis ar kaip??????
va tau pradziai klausimynas off topic kaip tavo Saulyte?
maza, bet suknele
Gražuolytė mergytė su puošnia suknute
Ana man didokoka, o mano sesė pareiškė, kad ją storina, ale bet nu buvau apsirengus fuotasesijai
Maiviausia, tskant albumiuky yrrrr.
1 - Prasideda nuo kaklo, akių kiek dėjau, nepamenu. Pamatavau pynutę, kad iškirptė būtų PAKANKAMA ir maždaug paskaičiavau, kad motyviukai gražiai pasidėliotų.
2 - ratukais ratukais iki pečių pločio {jei darytum rankovytes drugeliu, tada gali ir dar truputuką panerti, ir tų vėliau aprašytų žemų stulpelių nereikės}.
3 - tada nėriau kelias eiles vėlgi ratukais, bet žemais stulpeliais ties rankovėm, ir raštu - aplink. Dar vėliau tiesiog susiaurinau raštą, palikdama rankovių skyles, ir toliau nėriau ratukais, ties "šonų siūlėm" kiek suimdama pagal raštą. Pačioj pabaigoj {nes priekis nusmailėja kaip reikiant pagal kriauklelės foto} nėriau nebaigtom eilėm, t.y. beveik ratukais nuo priekiosmailės kraštų. Vėliau apnėriau ratukine eile ir labai sėkmingai galus paslėpiau.
Tada prinėriau motyvus, ir jau ratukais variau sijoną, ir pačią pabaigą sugalvojau ir prinėriau irgi ratukais.
O apie mano sportinį kūdikiuką tai galiu ilgaaai rožinius burbuliukus pūūūsti Nu vienžo esu klasikinė mamka išprotėtka, maaa dukrelė turi piannnkias rankdarbyynes dabu nešiojamas sūūūknias.
Maiviausia, tskant albumiuky yrrrr.
1 - Prasideda nuo kaklo, akių kiek dėjau, nepamenu. Pamatavau pynutę, kad iškirptė būtų PAKANKAMA ir maždaug paskaičiavau, kad motyviukai gražiai pasidėliotų.
2 - ratukais ratukais iki pečių pločio {jei darytum rankovytes drugeliu, tada gali ir dar truputuką panerti, ir tų vėliau aprašytų žemų stulpelių nereikės}.
3 - tada nėriau kelias eiles vėlgi ratukais, bet žemais stulpeliais ties rankovėm, ir raštu - aplink. Dar vėliau tiesiog susiaurinau raštą, palikdama rankovių skyles, ir toliau nėriau ratukais, ties "šonų siūlėm" kiek suimdama pagal raštą. Pačioj pabaigoj {nes priekis nusmailėja kaip reikiant pagal kriauklelės foto} nėriau nebaigtom eilėm, t.y. beveik ratukais nuo priekiosmailės kraštų. Vėliau apnėriau ratukine eile ir labai sėkmingai galus paslėpiau.
Tada prinėriau motyvus, ir jau ratukais variau sijoną, ir pačią pabaigą sugalvojau ir prinėriau irgi ratukais.
O apie mano sportinį kūdikiuką tai galiu ilgaaai rožinius burbuliukus pūūūsti Nu vienžo esu klasikinė mamka išprotėtka, maaa dukrelė turi piannnkias rankdarbyynes dabu nešiojamas sūūūknias.
Herma, labai paprasta..
Sioje eiluteje bus stulpelis su 2 uzmetimais.. Vaseli nerk i 3 aki ir daryk stulpeli su 2 uzmetimais, o tada i 1.. Cia sukryziuoti stulpeliai..
Sioje eiluteje bus stulpelis su 2 uzmetimais.. Vaseli nerk i 3 aki ir daryk stulpeli su 2 uzmetimais, o tada i 1.. Cia sukryziuoti stulpeliai..
4 pynelės kilpos,
stulpelis su dviem užmetimais į trečio stulpelio viršūnę
.viena pynelės kilpa
stulpelis su dviem užmetimais į pirmo stulpelio viršūnę
Papildyta:
na va,Bielra mane aplenkė
o čia vėl maniškė
kolkas ant negyvo manekeno
Jei prigriebsiu kokią pasuknelę,pademonstruosiu gyvai
Man ji tikrai labiau tinka,nei šitam
stulpelis su dviem užmetimais į trečio stulpelio viršūnę
.viena pynelės kilpa