Labukai
Ujaaaaa, kiek sukniųųųų Vasara
Blizgaus lino modeliai šaunūs, tik aš nertajai dar dabinčiau viršutinę dalį, ir gal kokį diržą dėčiau {man diržomanija šiuo metu}.
Pamačius baltai rusvą moheriukę Viluteees, pirmiausia pagalvojau "kokia pupaaaaaa". ITIN puikiai tinka tai merginai suknia. Pradedu norrrrėt 1. tapt brunete 2. tokios suknios
La Perla, suknelyyyytė nuostabuoliškai voratinkliukiškai pieniapūkinė gerai, kad tingiu šiandien, o tai imčiau ir savo lakstūnei tokią pradėčiau
PS niuma va tokios stebuklingai kūrybingos gražuoliškos nėštukės kitas ir užkrečia. Ką mezgimu ar nėrimu, ką - nėštukiškumu
Sau aš rudeniui KAŽKO tokio geisčiau. tokio neglamūrinio, minkšto, puraus.. Bet, prisiminkim, šiandien tai aš ujujuj kaip tingiu
Papildyta:
PPS Brela, man iš mėginukas margo siūlo dailliau/žaismingiau žiūrėjosi
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 03, 10:03)
ten tik meginukas buvo, kadangi ne sau neriu, o kliente pageidavo vienspalvio rudo
Brela, supratau gi iš ankstesnių žinučių. Tik tame margame man raštas labai gerai matėsi, o šitam siūle pac pac pac siuperiumas kiek užsitušuoja.
PS o savo sukniai negalvojai pvz. pasuknės su siūtom rankovėm dėt? Pabandyk ant ryškių {žalių ar violetinių} marškiniukų apsirengti ir paveizėti, man ten itin gražiai papūstos rankoviukės žiūrėtųsi. Aišku, ant kokios juodos labai gerai margumas ir raštas matytųsi, bet ir suiškilmingintų suknią labai.
ommmmmmmm nenoooriu KOL KAS sauliakliošinės suknios ommmmmmm
PS o savo sukniai negalvojai pvz. pasuknės su siūtom rankovėm dėt? Pabandyk ant ryškių {žalių ar violetinių} marškiniukų apsirengti ir paveizėti, man ten itin gražiai papūstos rankoviukės žiūrėtųsi. Aišku, ant kokios juodos labai gerai margumas ir raštas matytųsi, bet ir suiškilmingintų suknią labai.
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 03, 10:28)
* Brela, supratau gi iš ankstesnių žinučių. Tik tame margame man raštas labai gerai matėsi, o šitam siūle pac pac pac siuperiumas kiek užsitušuoja.
** PS o savo sukniai negalvojai pvz. pasuknės su siūtom rankovėm dėt? Pabandyk ant ryškių {žalių ar violetinių} marškiniukų apsirengti ir paveizėti, man ten itin gražiai papūstos rankoviukės žiūrėtųsi. Aišku, ant kokios juodos labai gerai margumas ir raštas matytųsi, bet ir suiškilmingintų suknią labai.
** PS o savo sukniai negalvojai pvz. pasuknės su siūtom rankovėm dėt? Pabandyk ant ryškių {žalių ar violetinių} marškiniukų apsirengti ir paveizėti, man ten itin gražiai papūstos rankoviukės žiūrėtųsi. Aišku, ant kokios juodos labai gerai margumas ir raštas matytųsi, bet ir suiškilmingintų suknią labai.
* aha, as norejau irgi sviesesnius dar imti, bet kad rusvu dar sviesesniu nebebuvo buvo tokie kreminiai, bet pabijojau, kad jie su ruzavu atspalviu gali gautis
** as isvis planavau jokiu rankoviu nemegzt, o nesiot ant marskinuku ar maikutes vakar apsirengiau ant maikutes - man graziai atrodo, tai ir nebezinau... kol kas mastau, nes vis tiek tik rudeni nesiosiu...
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 03, 11:03)
PS niuma va tokios stebuklingai kūrybingos gražuoliškos nėštukės kitas ir užkrečia. Ką mezgimu ar nėrimu, ką - nėštukiškumu
Kad čia visos superinės nėrėjos mezgėjos renkasi, bet va gal nors nėštukiškumu ką nors apkrėsiu
O-jo-joj.Kiek Jūs čia grožių prikūrėt
Žiūriu tik 6psl.prirašyti,taigi viskas aišku-visos sėdi su vašeliais ir virbalais.
Man reikia labai patarimo .Baigiu iškankit vasarinę suknutę,tokia plona,medvilninė,kurortinė gausis,tik nežinau ką su pamušalu daryt.
Norisi kažko panašaus į liną ar medvilnę.Ar būna tokių pamušalų?Nes su viskoziniu,ar pasuknele(gatava),bus baisiai karšta
Originalas,pagal kurį gaminau-šis
Žiūriu tik 6psl.prirašyti,taigi viskas aišku-visos sėdi su vašeliais ir virbalais.
Man reikia labai patarimo .Baigiu iškankit vasarinę suknutę,tokia plona,medvilninė,kurortinė gausis,tik nežinau ką su pamušalu daryt.
Norisi kažko panašaus į liną ar medvilnę.Ar būna tokių pamušalų?Nes su viskoziniu,ar pasuknele(gatava),bus baisiai karšta
Originalas,pagal kurį gaminau-šis
Plonuuutės medvilnės būna {mano viena viskozinė pirktinė suknia su tokia pasukne}, vos storesnės už merliuką
QUOTE(fiona35 @ 2009 08 03, 12:53)
O-jo-joj.Kiek Jūs čia grožių prikūrėt
as atradus, kad "kombinukai" gera iseitis - ir siut nereikia, ir plona
QUOTE(niuma @ 2009 08 03, 11:51)
Kad čia visos superinės nėrėjos mezgėjos renkasi, bet va gal nors nėštukiškumu ką nors apkrėsiu
gal galima mane? sukneles superines
QUOTE(Brela @ 2009 08 03, 13:29)
as atradus, kad "kombinukai" gera iseitis - ir siut nereikia, ir plona
Kur gauti kombinuką ar pasijonį (kombinukišką) Vilniuje? kalvarijų turgui nebuvo, parduotuvėse vien tik naktiniai kabo , o man taip reikia po nertu sijonu
mergiukai, kas kas turit kokia scemyte ar ideja, kaip sitoki virsu sukneles padaryt?
gadget, tu ten kriaukliuka nerei, kiek atsimenu... gal turi ka nors panasaus?
gadget, tu ten kriaukliuka nerei, kiek atsimenu... gal turi ka nors panasaus?
QUOTE(dovyda @ 2009 08 03, 14:39)
gal galima mane? sukneles superines
Galima galima Skleidžiu virusiukus