Na stai ir as is gilaus pogryndzio,tylaus skaitinejimo jusu temele ir su pirmaja savo suknele lendu i sviesa . ji neideali ,bet man pirmoji todel miela bet norisi pasirodyti ir isgirsti ivairios nuomones.
http://public.fotki....atvaizd020.html
Capricorn- nenuilstamoji suknelių mezgėja.
Spalvytės ramumas, figūrytė, auksinės rankytės- viskas viename.
Aglytė- sauni suknytė
Aglytė- sauni suknytė
QUOTE(Aruna @ 2009 09 03, 08:05)
Capricorn- nenuilstamoji suknelių mezgėja.
Ačiū
CApri.....
PAkartosiu ką jau 100 kartų sakiau...
MAne žavi tavo nepriekaištingas atlikimas ir pateikimas, jei jau apsivelki tai nepamiršti detalių(nagučiai, papuošaliukas)
DAr tavo tempas, nežinau kaip tau pavyksta, bet esi verta 1000 000 Su varikliuku moteris.
Aglyte
Jei pirma gavosi tokia miela, vasariška ri žaisminga...tai bandau nuspėti kaip atrodys 2,3,4,5 .......100
NA pasiraitojam rankoves ir vejamės
MAne žavi tavo nepriekaištingas atlikimas ir pateikimas, jei jau apsivelki tai nepamiršti detalių(nagučiai, papuošaliukas)
DAr tavo tempas, nežinau kaip tau pavyksta, bet esi verta 1000 000 Su varikliuku moteris.
Aglyte
Jei pirma gavosi tokia miela, vasariška ri žaisminga...tai bandau nuspėti kaip atrodys 2,3,4,5 .......100
NA pasiraitojam rankoves ir vejamės
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 03, 10:10)
CApri.....
Oj ačiū ačiū...sėdžiu raudona visa jau
Oi mergaites, kokiu groziu prikuret! Visu jau nebeisvardinsiu per sitiek lapu ,
paminesiu tik paskutiniasias...
Laaabai labai daili suknute! O jau spalvyte kaip dera prie kuno!
Labai saunu! Ale butu smagu pamatyt ir ant manekenes.
paminesiu tik paskutiniasias...
QUOTE(Capricorn @ 2009 09 02, 21:13)
Laaabai labai daili suknute! O jau spalvyte kaip dera prie kuno!
QUOTE(AGLYTĖ @ 2009 09 02, 23:41)
Na stai ir as is gilaus pogryndzio,tylaus skaitinejimo jusu temele ir su pirmaja savo suknele lendu i sviesa
Labai saunu! Ale butu smagu pamatyt ir ant manekenes.
Ačiū Kristina
kiek suknelių užderėjo nevardinsiu vardais nes bijau ką ir praleisti
O man jau reikia spyrio į užpakalį, kažkas žadėjo kai pritrūksiu ugnelės , rankovių ardymas dakalė, po to siūlų pritrūkau, bet dabar jau galiu kibt rankovių apačia liko ir apdaila suknelės
O man jau reikia spyrio į užpakalį, kažkas žadėjo kai pritrūksiu ugnelės , rankovių ardymas dakalė, po to siūlų pritrūkau, bet dabar jau galiu kibt rankovių apačia liko ir apdaila suknelės
Norejau jusu paklausti,o kokios pasukneles dedat,kokia sudetis medziagos?