[quote=Capricorn,2009 08 28, 09:1fantastiska suknele seile tysta pamacius labai noreciau tokios kada nors nes nesu bandzius megzti suknele
QUOTE(sigridaU @ 2009 08 28, 15:15)
fantastiska suknele seile tysta pamacius labai noreciau tokios kada nors nes nesu bandzius megzti suknele
visad būna pirmas kartas...pabandyk-tau pavyks
IwonaBogd- gražus, seksualus pieniškas šokoladas
QUOTE(rasa32 @ 2009 08 28, 14:16)
Labai grazu ir sexy
QUOTE(Aruna @ 2009 08 28, 18:31)
IwonaBogd- gražus, seksualus pieniškas šokoladas
Aciu labai
QUOTE(rasa32 @ 2009 08 28, 13:16)
dar La perla noriu paklaust ,nelabai supratau su tuo sijono primezgimu i virsu.Tai mezgat zemyn visa rasta ir tada i virsu mezgat vien gerom,kad siauriau iseitu, ar kaip?
Sianakt sapnavau savo busima moherine suknele
kai mezgi rasta gaunasi saules kliosas, kai primezgi i virsu - mezgi tiesiai neplatindama tai nebuna virsus toks platus, nes jei tarkim ant liemens prirauksi saules kliosa gali buti labai jau stora
sveikutes auksarankes - as jus labai jau seniau stebiu ir nieko nerasau - paprasciausia nespeciau girti visu.
pagaliau ir pati nurakiau siokia tokia maza, bet suknele - su ja mano mazyte saulyte jau ir krikstynas atsvente - dabar raku ziemine - ir jau visai i pabaiga - kai baigsiu pasirodysim..
o pradziai krikstynu suknele - kurios karoliuku siuvinejimas uztruko ilgiau nei mezgimas
Papildyta:
beje ir mane uzkretet su mocherinem suknelem - ar tik nesikraustysime i tema - VISKAS IS MOCHERIO
jau turiu siulu 2 suknelem - pradzioj paprastai lygiu rastu trumputei - na o paskui ir saules kliosui
pagaliau ir pati nurakiau siokia tokia maza, bet suknele - su ja mano mazyte saulyte jau ir krikstynas atsvente - dabar raku ziemine - ir jau visai i pabaiga - kai baigsiu pasirodysim..
o pradziai krikstynu suknele - kurios karoliuku siuvinejimas uztruko ilgiau nei mezgimas
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2009 08 29, 14:20)
kai mezgi rasta gaunasi saules kliosas, kai primezgi i virsu - mezgi tiesiai neplatindama tai nebuna virsus toks platus, nes jei tarkim ant liemens prirauksi saules kliosa gali buti labai jau stora
beje ir mane uzkretet su mocherinem suknelem - ar tik nesikraustysime i tema - VISKAS IS MOCHERIO
jau turiu siulu 2 suknelem - pradzioj paprastai lygiu rastu trumputei - na o paskui ir saules kliosui
[quote=simuonele,2009 08 29, 23:05]
Pasakiška suknelė . Gal galit papasakot,kaip jus ta apačią taip išmezgat(na suknutės apačią)?
Pasakiška suknelė . Gal galit papasakot,kaip jus ta apačią taip išmezgat(na suknutės apačią)?
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 28, 09:11)
sarafaniukui gal nelabai moheriukas...per lengva tekstūra manyčiau...geriau jau suknutė aš suknelei dėjau moherą ir vieną siūliuką tos pačios spalvos plonytės medvilnės...raštas tapo tankesnis, mezginys kritimą įgavo ir gerai nešiojasi mano suknutei (lengvai laisvėjanti iki kelių) suėjo 5 Kid moheros markiai ir viena babinikė medvilnės raštas pagrindo pas mane gerų akių, o padalkos kiauraraščiu laisvėjančiu...tuoj surasiu fotkę...
o jau sukneles grozis
oj na matot kokia as naujoke, net nepagalvojau kad reikia maisyti isulus su medvilne
o 5 kid moherio tai man atrodo taip mazai...as maciau tuos moherio kukuliukus jie toookie mazyciai man pasirode ir ta viena medvilnes tai koks ten metrazas ar gramai?
QUOTE(bloga3 @ 2009 08 28, 10:49)
Labai liuks prie plonos mocheros dėti siūliuką,,vitoria''-medvilnė su viskoze.Yra įvairių spalvų,metražas apie 2500m(užtenka maždaug 6 matkeliams po 25g mocheros)Kaina apie 25lt.,mezginys su šiuo siūliuku labai gražiai krenta ir tankesnis
aciu uz infornmacija dar kazkaip vis nesuvedu ar 6 matkeliai po 25 g moheros cia daug ar mazai? cia uztenka sukneles sijonui ar visai suknelei?
dar norejau uzklausti apie ta "saules kliosa" kazkaip cia visos snekat apie ji o man neaisku mazumele....suprantu kad cia sijonas, kuri istiesus ant grindu gautusi kaip saule
simuonele, kur ta lėlytę su visais karoliukais paleidot? Prašlavė savo nuostabiom "padalkom" visa slenkstį
QUOTE(simuonele @ 2009 08 29, 23:05)
sveikutes auksarankes - as jus labai jau seniau stebiu ir nieko nerasau - paprasciausia nespeciau girti visu.
Papildyta:
Papildyta:
gal galima rastuka sito grozio? nai nai nai kaip grazu
QUOTE(`delfine` @ 2009 08 30, 16:27)
o jau sukneles grozis
oj na matot kokia as naujoke, net nepagalvojau kad reikia maisyti isulus su medvilne
o 5 kid moherio tai man atrodo taip mazai...as maciau tuos moherio kukuliukus jie toookie mazyciai man pasirode ir ta viena medvilnes tai koks ten metrazas ar gramai?
aciu uz infornmacija dar kazkaip vis nesuvedu ar 6 matkeliai po 25 g moheros cia daug ar mazai? cia uztenka sukneles sijonui ar visai suknelei?
dar norejau uzklausti apie ta "saules kliosa" kazkaip cia visos snekat apie ji o man neaisku mazumele....suprantu kad cia sijonas, kuri istiesus ant grindu gautusi kaip saule
kid mohera yra 25gr matkyje ir metražas lyg 225 jei teisingai pamenu...o toj babinoj nepasakysiu kiek gramų, nes nepamenu...lyg 100, bet metrų tiek, kad man suėjo su 5 matkeliais moheros...ir šiek tiek liko...tai gal koks 1500m...
suknutei užtenka jei tokiai kaip mano - 5, jei esi stambesnė ar nori kliošo didelio-aišku reiks 6-7 tada
krikstynu suknele taigi vienkartine tai ir leidom galnytis - tik vat suknele fotografuota po krikstynu ir neplauta - net nutept padoriai nesugebejo
zinokit rasta is galvos variau - neturiu jokios knygos, o apacia tai paprastai kelias eilutes pamegiau paprastai gerosiomis akimis, pakuj viena eilute ismezgiau 2 sumegztos 1 uzmetimas 2 sumegztos 1 uzmetimas ir t.t ir toliau seke rastas, o kai jau viska baigiau palenkiau per tas skylutes kur gavosi ir dailiai prisiuvau. tai taip ir gaunasi tokie snapeliai
zinokit rasta is galvos variau - neturiu jokios knygos, o apacia tai paprastai kelias eilutes pamegiau paprastai gerosiomis akimis, pakuj viena eilute ismezgiau 2 sumegztos 1 uzmetimas 2 sumegztos 1 uzmetimas ir t.t ir toliau seke rastas, o kai jau viska baigiau palenkiau per tas skylutes kur gavosi ir dailiai prisiuvau. tai taip ir gaunasi tokie snapeliai