sveikos, paciu nuostabiausiu sukneliu kurejos labai norejau visas pagirti bet ... nicku nevardinsiu neduok dieve kad nepraleisciau ko nors, bet uzsukusi tiek groziu prisiziurejau kad nagus niezti
o as siandien nutupsiu pas jus su kostiumeliu
cia sijonine dalis:
La Perla, pasaka Gal schemą būtų galima. Aš dabar "pasinešiau" ant mocherinių sijonų bei suknelių
QUOTE(La Perla @ 2009 08 25, 18:27)
sveikos, paciu nuostabiausiu sukneliu kurejos labai norejau visas pagirti bet ... nicku nevardinsiu neduok dieve kad nepraleisciau ko nors, bet uzsukusi tiek groziu prisiziurejau kad nagus niezti
cia sijonine dalis:
cia sijonine dalis:
pasaka
Jei nagus niežti - tai neužilgo vėl pamatysim grožių Labai įspūdingas kostiumėlis O ar gerai supratau, kad dalis sijono megzta į apačią, o dalis į viršų Nes panašu, kad nepavyks atsilaikyti
QUOTE(La Perla @ 2009 08 25, 17:27)
nu FANTASTIKA
ir as noreciau schemos
labai labai visoms aciu uz pagyrimus deja kostiumelis skirtas ne man tai palaidine siek tiek didoka
mezgiau nuo 15 eiles zemyn po to primezgiau i virsu, tik tkriausiai be reikalo ismezgiau viena eile gerosiomis nes ji padaro toki kaip ir atskyrima, bet istampius zemyn jo kaip ir nebelieka
prasom schema, radau ja cia SM tik bijau kad gali puslapi istampyti...
mezgiau nuo 15 eiles zemyn po to primezgiau i virsu, tik tkriausiai be reikalo ismezgiau viena eile gerosiomis nes ji padaro toki kaip ir atskyrima, bet istampius zemyn jo kaip ir nebelieka
prasom schema, radau ja cia SM tik bijau kad gali puslapi istampyti...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 24, 08:13)
Oho kiek pas Jus naujienų ir visos tokios puikios
Rodau ir aš serafaniuką keturmetei
Rodau ir aš serafaniuką keturmetei
QUOTE(Brela @ 2009 08 24, 19:40)
labalaba... rodausi uzbaigta suknyte... vaizdas kol kas be pamusalo ir be manekenes, bo as neilendu i ja tai pilna vaizda parodysiu, kai kliente tures pamusaliuka ir pasidemonstruos...
Kiek daug nauju sukneliu uzderejo ir dar kokiuuuuuuuuuuuuuu, visoms didziausi pagyrimai.
P.S ir vel nuotrauku pricituota...ir zinute kokia "idomi"
P.S ir vel nuotrauku pricituota...ir zinute kokia "idomi"
cia sijonine dalis:
cia sijonine dalis:
Netekau žado
Viskas. Imsiuosi ir aš servetėlinių sijonų.
koks kostiumėlis La Perla-pagyrimai
LA PERLA....
NUOSTABINIAI GRAŽIAI...
BVisam kolektyvui parodžiau sėdi dabar išsižiojusios, sako ar taip įmanoma....
Sakau niu va moka moteris:)
NUOSTABINIAI GRAŽIAI...
BVisam kolektyvui parodžiau sėdi dabar išsižiojusios, sako ar taip įmanoma....
Sakau niu va moka moteris:)
Labas rytas La perla - aisku, kad be komentaru ir schema issisaugojau