Na sveikos, Brangiosios, kiek visokiu groziu prikurete, sirdis sala i viskas ziurint
Daznai cia lankiausi, tik va kazkaip neturejau progos cia ilysti
Labai noriu pasidziaugti Zuviuko:) pasiektais puikiais rezultatais, dar pamenu kai ji pirmus zingsnius tik zenge, o dabar stai kokia meistre , Zaviuosi Jusu Bierla darbais, turiu prisipazinti turejau galimybe Jusu suknele zaliaja gyvai pamatyti , gyvai ji daug grazesne
Na o cia mano pabandymas papuosti savo mazaja kazkuo ekstravagantisku
Didziausias mano pasididziavimas, mano mazoji manekene
QUOTE(HERBERA @ 2009 08 24, 21:03)
Labas, raštelis čia paprastas - bangelių. Bielra yra nėrusi ir įdėjusi buvo. Aš atsispausdinau, bet kur kompe išsaugojau - neberandu
naiste777, brela - sukneles labai grazhios
Panele Prym labai įspūdinga tikrai Karmeniška...tokia siautulinga, aistringa su ugnimi suknia
FAsolkos MAMA
NA ir tikrai pavyko, mergina bus pati pačiausia, pati stilingiausia panelė...
KAip jai pasisekė su mamyte:)
FAsolkos MAMA
NA ir tikrai pavyko, mergina bus pati pačiausia, pati stilingiausia panelė...
KAip jai pasisekė su mamyte:)
Gal turit kuri paaiskinima,kaip gelytes sunerti kartu..kiek ieskau,nerandu o esu suknele nusiziurejus,o virsus butent is gelyciu...o pagalbos daugiau nezinau kieno prasyt
_Aurute_ , jau buvau tokią info sukėlus šioj temoj
QUOTE(niuma @ 2009 08 15, 18:40)
Daug raštelių nenutraukiant siūlo, mezgant iš detalių.
Dar turiu akivaizdų parodymą iš rusaičių forumo išsisaugojus (detales jungi pynute- neri ją iki kito motyvo vidurio, o paskui paslėpinėji neriny):
Dar turiu akivaizdų parodymą iš rusaičių forumo išsisaugojus (detales jungi pynute- neri ją iki kito motyvo vidurio, o paskui paslėpinėji neriny):
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 08 25, 09:55)
Gal turit kuri paaiskinima,kaip gelytes sunerti kartu..kiek ieskau,nerandu o esu suknele nusiziurejus,o virsus butent is gelyciu...o pagalbos daugiau nezinau kieno prasyt
http://picasaweb.goo...inyte/Zurnalas#
Didelis dekui merginos nesitikejau,kad taip greitai atrasysit
Baltoji suknelė fantastiška
QUOTE(FasolkosMama @ 2009 08 25, 00:17)
Na sveikos, Brangiosios, kiek visokiu groziu prikurete, sirdis sala i viskas ziurint
Labai noriu pasidziaugti Zuviuko:) pasiektais puikiais rezultatais, dar pamenu kai ji pirmus zingsnius tik zenge, o dabar stai kokia meistre , Zaviuosi Jusu Bierla darbais, turiu prisipazinti turejau galimybe Jusu suknele zaliaja gyvai pamatyti , gyvai ji daug grazesne
jetau kur gi prapuolus buvai labai jau originaliai ir dailiai savo turta papuosei
na o manes negedink... neesu meistre as... tiesiog darau tai, kas man labai patinka - keista daug kam, bet mezgime atradau save...