VILIUTEEE
KAžkaip tavo darbai lyg iš PROFŲ LYGOS...
tikrai nuostabiai gražu ....
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 18, 16:40)
Eroica gali būti per stori šiam sarafanui, arba sarafano nešiotoja turi būti super liekna - pynės juk pastorins mezginį. Bet čia tik mano nuomonė
nekalbėčiau, jei nebūčiau šviežiai iš jų mezgus mamai sarafano...ji turi šikniuką, tai nenorėjo kad storintų, plius pynės naudotos rašte...ir viską sudėjus nesigavo labai storas mezginys žinoma, kai visas fonas iš pynių...tadu gal ir galima rinktis plonesnį nei Eroica siūlą
QUOTE(Crazy @ 2009 08 18, 16:43)
blyniukas labai gražus, tik piktokas
Viliuteee
Na tik neprisėsk prie kompo kelias dienas, tai grižybių... Bielra, labai gražu ir spalva, ir "išfigūrinimas", nu žodžiu Apie Viliuteees šedevrus aš jau seniai nebeturiu ką pasakyti, tik Ir mažosios suknelės puikios. O aš baigiau savo pirmą mocherinę "servetelinę" suknelę. Kai gausiu foto iš suknelės šeimininkės būtinai parodysiu
Viliuteee oho kokia suknutė,kaip iš parduotuvės.Jūsų rankos tikrai auksinės
Capricon - maminis sarafanas super o mamukas dar superiskesnis del eroicos as pritariu, labai geri ir visai nestori siulai, beje...man regis ju irgi ivairiu storiu yra, bet gal as ir klystu, ryt pasikuisiu siuluose ir pasitikrinsiu
Bielruk - na zinai su savo tom kakavom ir dar tokiais greiciais....is fantastikos srities, X failai kazkokie super
2 maziukes sukniukes irgi labai , saunuoles, jums po balioneli greit mars nert- megzt sukniu SAU
Viliutees net nebegirsiu...ech...griunu ir tiek...
Bielruk - na zinai su savo tom kakavom ir dar tokiais greiciais....is fantastikos srities, X failai kazkokie super
2 maziukes sukniukes irgi labai , saunuoles, jums po balioneli greit mars nert- megzt sukniu SAU
Viliutees net nebegirsiu...ech...griunu ir tiek...
crazy labai grazu
viliutes darbeliai kaip visada nuostabus
viliutes darbeliai kaip visada nuostabus
norejau paprasyti jusu pagalbos,gal kas sitos rastuka ir schemutes turit?
sveikos. darbeliai nuostabus gal galit pasakyti kiap graziai inerti kitos spalvos siula?
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 08 19, 20:57)
norejau paprasyti jusu pagalbos,gal kas sitos rastuka ir schemutes turit?
Gal padės čia
QUOTE(varna575 @ 2009 08 20, 18:01)
labai aciu o klausykit ta visa suknyte nerta ratu ir tada vis po ta ornamenta ineriama?ar taip syprantu?
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 08 20, 19:22)
labai aciu o klausykit ta visa suknyte nerta ratu ir tada vis po ta ornamenta ineriama?ar taip syprantu?
mano galva, čia iš apvalių atskirų detalių ir tarpuose sujungimai
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 20, 19:24)
mano galva, čia iš apvalių atskirų detalių ir tarpuose sujungimai
aciu visom kas padejot ,einu pasibandyt pavyzduka turiu tokiu moheriniu siuliuku butu labai faina.