Papildyta:
na gal
kazka panasaus praejusia sav.ciupinejau,tai sakiau reiks baigus vejarus ir "koketkas" virsutines nert, imtis atskirai sijonelio, tada siut dailiai viena prie kito.
ok, dublis N'ntas!
[/quote]
Man irgi smagiai neriasi tik kad prieiti laiko nėra. Jei nebūtų tekę ardyti tai jau daugiau kaip pusę būčiau nunėrus,o dabar dar tik apykaklė Reikia kažkaip gražiai sujungti į ratuką ir paskui ledai pajudės. Tik man priekis kaip ir , o nugaroj laisvoka atrodo,ale kai sujungsiu į ratuką gal normaliai bus. Kaip tau, vasarėle, gaunasi? Ar nugara nelaisva?
[quote=pipsė,2009 08 10, 16:17]
Papildyta:
na gal
kazka panasaus praejusia sav.ciupinejau,tai sakiau reiks baigus vejarus ir "koketkas" virsutines nert, imtis atskirai sijonelio, tada siut dailiai viena prie kito.
ok, dublis N'ntas!
[/quote]
Man irgi smagiai neriasi tik kad prieiti laiko nėra. Jei nebūtų tekę ardyti tai jau daugiau kaip pusę būčiau nunėrus,o dabar dar tik apykaklė Reikia kažkaip gražiai sujungti į ratuką ir paskui ledai pajudės. Tik man priekis kaip ir , o nugaroj laisvoka atrodo,ale kai sujungsiu į ratuką gal normaliai bus. Kaip tau, vasarėle, gaunasi? Ar nugara nelaisva?
[/quote]
vasare rase,kad jau sijoneli baigineja.
beje,as sijonine dali nersiu taip pat ratu,kaip ir virsutiniaja, t.y. be siuliu.
Papildyta:
na gal
ok, dublis N'ntas!
[/quote]
[/quote]
beje,as sijonine dali nersiu taip pat ratu,kaip ir virsutiniaja, t.y. be siuliu.
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 10, 17:42)
Dukriuko suknelė ir jos priedai
na kaip gražu čia tikriausiai rugsėjo 1 belaukiant
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 10, 16:42)
Net su plaukų gumytėm Labai gražu.
QUOTE(vogels @ 2009 08 10, 17:00)
na kaip gražu čia tikriausiai rugsėjo 1 belaukiant
atspėjai...rugsėjo pirmąjai pasipuošim-tuo tikslu ir nerta buvo
QUOTE(panelė Prym @ 2009 08 10, 17:14)
Net su plaukų gumytėm Labai gražu.
na, kad nereiktų vargti ieškant derančių gumučių-paprasčiau buvo pačiai jai padaryt
QUOTE(Brela @ 2009 08 10, 13:48)
labai smagi zalioji as ir vis norejau ja nerti, bet neprisiruosiau
QUOTE(Akire3 @ 2009 08 10, 16:05)
žuviuk - super suknytė, tokia vat šioms šiltoms dienoms, ir spalva gaivi, ryški.
aciu kaip tik norejosi siltoms dienoms sita svajone ir igyvendinti
Capricorn - labai graziai dukriukas papuostas
Kiurte, Zuviuk, Capricon saunuoles nerejos saunus sukniukai
Capricorn - super mergytė atrodys. man labai gražus derinukas.išsiskirs iš visų
QUOTE(pipsė @ 2009 08 10, 16:17)
na, kadangi as dariau platesne apykkales dali, tai gavosi tokia kaip gufruota, Nugaroj palikau maziau tu elementu, o prieky daugiau. Gavosi tiesiog neaptemta, bet kaip paraukta.
QUOTE(Renatina @ 2009 08 10, 16:40)
dar nebaigineja , kokia 6 eile gal mezgu is 19, nors is tikro ziuresiu, koks ilgis gausis, jei ka anksciau uzbaigsiu. O siaip as viska mezgu ratu, tiek virsu, tiek liemeni, tiek sijoneli.
Vis paziuriu sukneles, seile pavarvinu, o kiek imdavausi pati-sizifo darbas As kazkaip su vaseliu draugauj tik smulkesniuose darbeliuose, o didesniuose-virbalai. Bet va, nusipirkau Yarn art viskozes "Perla" , kiek bandau, vis pradedu ir sakes-nu neina darbas Nusiziurejau ta Karen millen suknele, bet 1,75 vaseliu neriant atrodo pergrubiai gaunasi O plonesniu siuliuku imt as labai bijau, nes numesiu nepabaigta daikta
Gal kas turit po ranka Karen millen sukneles schema? Pasidesiu, gal kada ateis ikvepimas
Kolkas ziuriu valdau tik vilna, azuras, matyt, ne man
Gal kas turit po ranka Karen millen sukneles schema? Pasidesiu, gal kada ateis ikvepimas
Kolkas ziuriu valdau tik vilna, azuras, matyt, ne man
QUOTE(Capricorn @ 2009 08 10, 16:42)
Dukriuko suknelė ir jos priedai
[
[
Labai gražu
Nustebau, nes ir aš baigiau labai panašią - tik spalva kitokia. Irgi rugsėjo 1d pasipuošti skirta. Neturiu nuotraukos, nes manekenė pas senelius, o be manekenės vaizdas ne tas