Akire,
NENĖRIAU, tik į greitukines "mečtalkas ir chotelkas" {nusiklausiau iš ukrainiečių, niu ir man taip linksmai klausėsi, tai atsinešiau ir čia} įrašiau. Čia prasinešiau per Ravelry Ir, tskant, atsinešiau vasaros pabaigai idėją - GREITA, bo nes iš storų siūlų gerai žiūrisi
bielraaaa, neturi tu sąžinės visai. Gražiai neri. Labai.
QUOTE(bielra @ 2009 08 05, 18:26)
Ačiū Akire.. Ar jau radai pasuknelę savo auksinukei?
nu ne, turgun akį įmečiau -nieko gero, dabar arba į tuos 'trys sezonus' reik nulėkt, arba į bazę. dar papuošalų kažkokių norisi, niekad karolių nenešiojus, bet noris ko nors šokolado spalvos arba raudonos. irgi mėtaus ar lygiu burbulų ar geriau netaisiklingų ( kaip raudonas koralas būna) kas nešiojat patarkit kurie gražiau ir nesendina?
man dar tavo avatare gražu sagė, jaučiu irgi rankų darbo
QUOTE(gadget3 @ 2009 08 05, 19:20)
nu išdūrei čia jaučiu visas, bet graži suknia
QUOTE(bielra @ 2009 08 05, 17:33)
oj Bielra... nekankink...tokių grožių inmesdama
NEITIKETINA, viena uz kitas dailesnes.....SAUNUOLE:)
Viliuteee, gadget3, Capricorn, Ingriduska, dėkui Jums labai..
Akire3, taip - sagė rankų darbo.. Turiu sesytes darbštuolytes pas kurias užsisakinėju tokias grožybes...
Akire3, taip - sagė rankų darbo.. Turiu sesytes darbštuolytes pas kurias užsisakinėju tokias grožybes...
15-oji mano nunerta suknelė...
vaje nu kaip dailu nu dabar belieka ir 100 daliu pasidalinti!!! nu noriu visu situ groziu... o laiko ner...... tuoj "krioksiu" nu nesvietiskai grazu - tikrai kad sazines neturi... bent jau rasteliu pasidalink, ka??? gal idejus i eile kada pasigaminsiu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 08 05, 21:50)
vaje nu kaip dailu nu dabar belieka ir 100 daliu pasidalinti!!! nu noriu visu situ groziu... o laiko ner...... tuoj "krioksiu" nu nesvietiskai grazu - tikrai kad sazines neturi... bent jau rasteliu pasidalink, ka??? gal idejus i eile kada pasigaminsiu
Zuviuk - , raštelio paieškosiu ryt darbe ir įmesiu..
Akire3, man karoliai nepatinka asmeniškai.., bet aš turiu tokį blyną ant kaklo su lankeliu.., turėtų tau tikti jei nori kažko raudono..
Galėčiau paskolint jei tau tiktų ir patiktų..
Bielruk, su jubiliejine suknele kaip visad - PUIKIAI
Gerai, kai pilvas kaip lenta, tada ir nertos, megztos suknelės gerai atrodo, o kai mano išsipūtęs , belieka tik grožėtis...
QUOTE(bielra @ 2009 08 05, 22:18)
reiškia sesėm pagyrimą išrašyk
QUOTE(bielra @ 2009 08 05, 23:38)
Akire3, man karoliai nepatinka asmeniškai.., bet aš turiu tokį blyną ant kaklo su lankeliu.., turėtų tau tikti jei nori kažko raudono..
dėl karolių aš ir abejoju - man gražu ant kito, bet pati kažkaip dar nebandžiau...sakiau reik eit su suknele ir matuotis.
o dėl to 'blyno' - aš ir kažką turiu, priminei. ir aplamai turiu papuošalų maišą, kuris kažkodėl pastaruoju metu dulka. nešioju kelis žiedus ir auskarus ir viskas...
QUOTE(Jūržolė @ 2009 08 06, 08:07)
Gerai, kai pilvas kaip lenta, tada ir nertos, megztos suknelės gerai atrodo, o kai mano išsipūtęs , belieka tik grožėtis...
yra ir su pilvais gražių modeliuku - aš vis kur nors gatvėj ar parduotuvėj nužiūrinėju apnertas moteriškes, man kaip gražu...
QUOTE(Akire3 @ 2009 08 06, 08:33)
yra ir su pilvais gražių modeliuku - aš vis kur nors gatvėj ar parduotuvėj nužiūrinėju apnertas moteriškes, man kaip gražu...
as irgi pastebejau, kad nuziurineju visur megztas moteriskes ir ne tik as - mano vyras irgi stebi ir man vis parodo, kur kas apsirenges su mezginiais jau net keliu vaiku kojines nuziurejo, kad gal rankom megztos
Bielra - suknele fantastiska
mano planai-mintys-norai sekantiems mezginiams jau taip toli pazenge, kad nezinau, kaip suspet