Nu Kastonai, atlikau vakar eksperimenta, pasikvieciau AS vyra i pasimatyma, kalbejom apie ateiti (technologijas, ne musu) apie ateiviu ir laiko masinos egzistavimo tikimybes, apie zmoniu is praeities ilgaamziskuma, kaip buvo skaiciuojamas laikas praeitije. Apie siuolaikines masinas (mazdos pasirodo iki 2005 metu neprasciau puna uz Opelius) islenkem tiesa ne buteli konjako (nekenciu jo) o vyno. Viskas buvo tik as siandien neisimiegojusi kazkokia, muset vynas pakenke, ar gal zinia apie Mazda, o taip apie ja svajojau
Jei ka galiu padeti, kreipkis pakonsultuosiu (cia rimtai)
QUOTE(Medinis @ 2009 07 30, 08:42)
Taa tai nebus avantiūra. Jūs tiesiog kol kas nepribrendote meilužiui. Bet tai nereiškia, kad kitos nepribrendo. Skaičiai yra skaičiai, prieš juos sunku "papūsti".
Medini, kiekvienas kalba uz save. Taciau net ir statistika ne visada yra teisinga, patikek.
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 08:03)
As trubut tureciau buti visiskai nusivylusi gyvenimu, jei pasirinkciau tokia avantiura su nepazystamu zmogumi prisiliuobt ir issidulkinti.
Atsimeni ...mes vakar beveik susipazinom ...tai kaip manai
Na, liūdnokas vaizdelis Panašu, kad mūsų mintys, norai ir siekiai po truputėlį degraduoja...Atrodo, kad nebeįsivaizduojam, jog vyras ir moteris gali TIK bendrauti....Jei jau kolegos komandiruotės metu apgyvendinti viename viešbutyje, tai būtinai jie turi vakare "dulkintis"... Jei vyras pamerkė akį ar pagyrė moterį - tai jo siekis vienas - pasiguldyti ją lovon...Jei moters iškirptė gilesnė, tai reiškia: "Imkit mane ir skaitykit"...Na visiška NESAMONĖ....Ar tai reiškia, jog mano mąstymas nemadingas ar nešiuolaikiškas?
Pritariu, kad, jei Kaštonas norėjo ieškoti sugulovės, tai jam tereikėjo paieškoti pažinčių svetainės...Jei tiesiog vykdo eksperimentą - jis vykęs...Jei šmaikštauja - tai humoro jausmas "kažkur anapus"...
Pritariu, kad, jei Kaštonas norėjo ieškoti sugulovės, tai jam tereikėjo paieškoti pažinčių svetainės...Jei tiesiog vykdo eksperimentą - jis vykęs...Jei šmaikštauja - tai humoro jausmas "kažkur anapus"...
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 30, 08:45)
Nu Kastonai, atlikau vakar eksperimenta, pasikvieciau AS vyra i pasimatyma, kalbejom apie ateiti (technologijas, ne musu) apie ateiviu ir laiko masinos egzistavimo tikimybes, apie zmoniu is praeities ilgaamziskuma, kaip buvo skaiciuojamas laikas praeitije. Apie siuolaikines masinas (mazdos pasirodo iki 2005 metu neprasciau puna uz Opelius) islenkem tiesa ne buteli konjako (nekenciu jo) o vyno. Viskas buvo tik as siandien neisimiegojusi kazkokia, muset vynas pakenke, ar gal zinia apie Mazda, o taip apie ja svajojau
TOYOTA jamk ..nafik tau mazdza kur bures plazda
QUOTE(trintuks @ 2009 07 30, 08:58)
Atsimeni ...mes vakar beveik susipazinom ...tai kaip manai
O ka cia dar manyti? XXKamane man rodos labiau tinkama eksperimentuoti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 08:52)
Medini, kiekvienas kalba uz save. Taciau net ir statistika ne visada yra teisinga, patikek.
Šiame forume ne karta buvo apklausos. Atsakiusių buvo virš pusės tūkstančio kiekvienu atveju. Rezultatai panašūs - 50 proc turėjo arba turi meilužius, 30 proc neturėjo, bet mano, jog galėtų turėti, 20 proc - žegnojasi, kad niekada niekada.
Taip pat forume karts nuo karto temose pasisako tos, kurios žegnojosi - niekada niekada apie tai, kad jau pakeitė savo nuomonę...
QUOTE(Martynos mama @ 2009 07 30, 09:00)
Na, liūdnokas vaizdelis Panašu, kad mūsų mintys, norai ir siekiai po truputėlį degraduoja...Atrodo, kad nebeįsivaizduojam, jog vyras ir moteris gali TIK bendrauti....Jei jau kolegos komandiruotės metu apgyvendinti viename viešbutyje, tai būtinai jie turi vakare "dulkintis"... Jei vyras pamerkė akį ar pagyrė moterį - tai jo siekis vienas - pasiguldyti ją lovon...Jei moters iškirptė gilesnė, tai reiškia: "Imkit mane ir skaitykit"...Na visiška NESAMONĖ....Ar tai reiškia, jog mano mąstymas nemadingas ar nešiuolaikiškas?
manyciau humoras ir Afrikoi humoras ...o nuo jo prasideda ir rimti reikalai
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 08:02)
oj praleidau, pakvieciau tai svao vyra, nu visai siandien mintys padrikos.
Zivivi, pries kazka siulant pasikonsultuok ka, nes biski kavailai atrodai, netinka tau sventosios vaizdas
Trintuk, sakai? Nu pagalvosiu, nors ne siandien jau negersiu, kepenis neisnes
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 09:02)
su kamanem pavojinga ...cia ji gali idurti o ne as
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 30, 09:05)
oj praleidau, pakvieciau tai svao vyra, nu visai siandien mintys padrikos.
Zivivi, pries kazka siulant pasikonsultuok ka, nes biski kavailai atrodai, netinka tau sventosios vaizdas
a jau ka ceroze ..o dar jauna tokia
Kamane tai netikra bite, zinai kaip buna, vizualiai lyg ir bite, o naudos, kaip is sirses.
Kol kas ne, bet jei tiais tempais i pasimatymus, tai kas zino....
Kol kas ne, bet jei tiais tempais i pasimatymus, tai kas zino....
QUOTE(Medinis @ 2009 07 30, 09:02)
Šiame forume ne karta buvo apklausos. Atsakiusių buvo virš pusės tūkstančio kiekvienu atveju. Rezultatai panašūs - 50 proc turėjo arba turi meilužius, 30 proc neturėjo, bet mano, jog galėtų turėti, 20 proc - žegnojasi, kad niekada niekada.
Taip pat forume karts nuo karto temose pasisako tos, kurios žegnojosi - niekada niekada apie tai, kad jau pakeitė savo nuomonę...
Niekada nereikia statistika pasitiketi aklai. Reikia ivertinti tikimybe, kad dalis apklaustuju atsakys melagingai.
XXkamane, nenorejau taves izeisti, gal ne taip supratai, tikrai atsiprasau
Papildyta:
Beja.. as juk nesakiau, kad esu sventoji, tokiu nebuna... Nereikia izeidineti, gi atsiprasiau.