Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 13:47)
Kodėl? ji pasirinko taktiką pagal patarlę: "Tik kvailys pyksta už pirmą kartą ir tik kvailys atleidžia už antrą". ji atleido pirmą kartą, o po antro - išvarė.

vadinasi ne tą taktiką pasirinko. ne visiems galima atleisti po pirmo karto.... vienetams... vadinasi pati kalta, bo gyveno su diedu iki galo jo neperpratus ir nepažinus, taip ir nesupratus, jog jis ne tas tipas, kuriam galima atleisti pirmą kartą.

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:56)
vadinasi ne tą taktiką pasirinko. ne visiems galima atleisti po pirmo karto.... vienetams... vadinasi pati kalta, bo gyveno su diedu iki galo jo neperpratus ir nepažinus, taip ir nesupratus, jog jis ne tas tipas, kuriam galima atleisti pirmą kartą.

manau, kad ji ir pati suvokia, mato savo kaltę. Dabar tiesiog turi išskaudėti. o skausmui palengvinti ir ieško paguodos pas draugę ar dar kur...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:58)
manau, kad ji ir pati suvokia, mato savo kaltę. Dabar tiesiog turi išskaudėti. o skausmui palengvinti ir ieško paguodos pas draugę ar dar kur...

Visai ne - Ji ieško vyro. Pas Ją dabar ideja fix iki vasaros ištekėt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 13:58)

Ji suvokia tik jo kaltę. Jis atsiprašys, išpirks savo kaltę ten kažkaip, kaip ir po pirmo karto, ir jam bus atleista biggrin.gif
banalu, bet taip dažniausiai ir būna, jei po pirmo karto išskysta, išskys ir po antro, ir po trečio, ir.... nu draugėms tai tiksliai atsibos ją guosti, jos ims jos šalintis.
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 14:03)
Visai ne - Ji ieško vyro. Pas Ją dabar ideja fix iki vasaros ištekėt biggrin.gif .

kokia durnystė...keršydama diedui apsiženytų už bele ko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 14:03)

Nu jei esate tikros jos draugės, tai turėtum ją atkalbėti nuo tokios nesąmonės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 14:05)
kokia durnystė...keršydama diedui apsiženytų už bele ko... doh.gif

Pyktis blogas patarėjas drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo jo...paskiau sriūbaus draugėm ant peties,kaip ji to vyro nemyli,ar atvirkščiai,kiek jis blogų savybių turi...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 14:08)
jo jo...paskiau sriūbaus draugėm ant peties,kaip ji to vyro nemyli,ar atvirkščiai,kiek jis blogų savybių turi...

Nebūtinai. Mano viena pažįstama kerštaudama vienam veikėjui griebė pirmą pasitaikiusį ir ištekėjo gal po poros mėnesių 'draugystės'.
Ir ką jūs sau manot, visa laiminga beigi patenkinta. Sako, apie geresnį net svajoti nesvajojau biggrin.gif
Nors kas ten ją žino, gal ir meluoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 09 kovo 2011 - 13:13
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:40)
O ką čia guosti?
Kai pirma kartą išduoda diedas, diedas ir kaltas. Kai antrą kartą išduoda,  pati motera kalta  tongue.gif

Visaip buna.

Pvz senole pasakojo apie savo ex vyra. Visa gyvenima jis mylejo moteris, bet ir jai buvo geras vyras, o ji viska atleisdavo.Ipusejus gyvenimui paliko ja vyras del dvigubai jaunesnes.ir nesigailejo, nes tapo laisvas nup isipareigojimo sleptis.
Atsakyti
Aš irgi taip galvoju, kad čia beprotybė - ištekėt tik dėl to, kad atkeršyt kažkam doh.gif .
Dulkintis dar galima iš keršto, bet ženytis schmoll.gif ......
Bet Ji nėra mano draugė - tik bendra pažįstama per draugus - tiesiog taip gavosi, kad vakar kartu baliavojom. Aš net nežinojau iki tol nieko, kas ten pas Juos vyksta šeimoje doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 09, 13:12)
Nebūtinai. Mano viena pažįstama kerštaudama vienam veikėjui griebė pirmą pasitaikiusį ir ištekėjo gal po poros mėnesių 'draugystės'.
Ir ką jūs sau manot, visa laiminga beigi patenkinta. Sako, apie geresnį net svajoti nesvajojau  biggrin.gif

Suderinamumo klausimas.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 09, 14:12)
Ir ką jūs sau manot, visa laiminga beigi patenkinta. Sako, apie geresnį net svajoti nesvajojau  biggrin.gif

rusiška ruletė. Jei iš savo gyvenimo norisi padaryti žaidimą, tai kodėl gi ne, kas uždraus biggrin.gif
Atsakyti