Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 13:17)
Cia tik optine apgaule  rolleyes.gif

...arba tiesiausias kelias į neurozes ir visokias kitas durnozes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:12)
Kas nori - tas spėja biggrin.gif -tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso biggrin.gif .

Tikra tiesa. Cia mano vyrelis psotringavo apie jausmu ir kunisku poreikiu atskyrima...
Pati is savo aptirties galiu pasakyti, kad ir moteris taip gali, bet... nieko is to gero neiseina. Buvo gyvenime toks tarpsnis, kai praradusi savo gyvenimo meile ieskojau paguodos panasiai kaip iesko vyrai. Na ir ka... uzteko poros sav., kad suvokciau - tai ne man! Bet kokiu atveju vyras turi zaveti kazkuo, buti patraukli asmenybe, kitaip po 1 karto daugiau nebesinori susitikti, net, jei pas ji technika ir ideali, nu bet nezukabina tai! Nors sirdute buvo sudauyta i sipuslius, bet ieskojau as zmogaus, kuriam buciau brangi, kuris rupintusi, guostu, myletu, lepintu, su kuriuo butu galima kalbetis, leisti laika, kuris butu kartu ir draugas. Matyt man nelemta tureti meiluzio gyvenime, nes reikalavimai man jam butu perdideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 13:14)
O man ir to maža - aš šeimos ir ištikimybės dar noriu biggrin.gif

ne čia papuolei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 12:15)
Nu va gyvas pavyzdys Dzuljana  smile.gif  ji nenori meiles su meiluziu, jai gerai tik seksas ir aistra  cool.gif

O aš suprantu Džuljaną - tik šiandien galvą skauda, taigi tingiu komentuot plačiau:oh .
Buvo laikas, kai aš pati panašiai gyvenau doh.gif . Kažkuo panašus Jos atvejis į manąjį doh.gif . Tik mes su vyru išsiskyrėm ir net oficiliai - aš Jam daviau išsilakstyt, kad akys mano nematytų to, o ir pati tą patį dariau blush2.gif .
Bet aš žinau ir tai - kad seksas yra nepalyginamai nuostabesnis, kai vyras yra mylimas. Bet kai nebuvo mylimojo - teko tenkintis tik seksu - juk mylėtis nėra vargas blush2.gif biggrin.gif . Ar ne taip merginos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 14:23)
O aš suprantu Džuljaną - tik šiandien galvą skauda, taigi tingiu komentuot plačiau:oh .
Buvo laikas, kai aš pati panašiai gyvenau doh.gif . Kažkuo panašus Jos atvejis į manąjį doh.gif . Tik mes su vyru išsiskyrėm ir net oficiliai - aš Jam daviau išsilakstyt, kad akys mano nematytų to, o ir pati tą patį dariau blush2.gif .
Bet aš žinau ir tai - kad seksas yra nepalyginamai nuostabesnis, kai vyras yra mylimas. Bet kai nebuvo mylimojo - teko tenkintis tik seksu - juk mylėtis nėra vargas blush2.gif  biggrin.gif . Ar ne taip merginos? mirksiukas.gif

Aisku ne vargas biggrin.gif Bet nemylimam vyriskiui, tingeciau ka nors daryt malonaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 12:25)
Aisku ne vargas biggrin.gif Bet nemylimam vyriskiui, tingeciau ka nors daryt malonaus  rolleyes.gif

Oi nesakyt NE - kol nežinai, kaip būtų, jeigu būtų. Nemylimam ir aš daug ko negalėčiau daryt - bet Jie man darė daug ką blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 09, 12:21)
Tikra tiesa. Cia mano vyrelis psotringavo apie jausmu ir kunisku poreikiu atskyrima...
Pati is savo aptirties galiu pasakyti, kad ir moteris taip gali, bet... nieko is to gero neiseina. Buvo gyvenime toks tarpsnis, kai praradusi savo gyvenimo meile ieskojau paguodos panasiai kaip iesko vyrai. Na ir ka... uzteko poros sav., kad suvokciau - tai ne man! Bet kokiu atveju vyras turi zaveti kazkuo, buti patraukli asmenybe, kitaip po 1 karto daugiau nebesinori susitikti, net, jei pas ji technika ir ideali, nu bet nezukabina tai! Nors sirdute buvo sudauyta i sipuslius, bet ieskojau as zmogaus, kuriam buciau brangi, kuris rupintusi, guostu, myletu, lepintu, su kuriuo butu galima kalbetis, leisti laika, kuris butu kartu ir draugas. Matyt man nelemta tureti meiluzio gyvenime, nes reikalavimai man jam butu perdideli biggrin.gif

Ir aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žinokit merginos man vakar ne tik buvo linksmybių vakaras, bet dar ir guodimo vakaras doh.gif . Visi guodėm ir bandėm pralinksmint vieną bendrą pažįstamą, kuri prieš gal 2-3 sav. 2 kartą išvarė iš namų savo vyrą verysad.gif . Jis antrą kartą Ją išdavė - pasirodo vėl turėjo ilgalaikę meilužę, su kuria gyveno viešbutį kelias savaites, kai tuo tarpu žmonai pasakė - kad išvažiuoja į užsienį - į komandiruotę doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 12:21)
ne čia papuolei  mirksiukas.gif

papuoliau kur norėjau - tiesiog paskaitau minčių, pareiškiu savąsias. Ir smagiau iš karto smile.gif
"Ne čia" papuolusi buvau, kai kažkada prisireginau sekso pažinčių svetainėje. Tada tereikėjo, kad kas parašinėtų "karštų" SMS'ų - tikėjausi sukelti saviškio pavydą. bet jau po pusvalandžio nesibaigiančio laiškų srauto į mano pašto dėžutę supratau, kad noriu kuo greičiau iš ten dingti biggrin.gif
Iki SMS'ų taip ir nepriėjau.
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:35)
Žinokit merginos man vakar ne tik buvo linksmybių vakaras, bet dar ir guodimo vakaras doh.gif . Visi guodėm ir bandėm pralinksmint vieną bendrą pažįstamą, kuri prieš gal 2-3 sav. 2 kartą išvarė iš namų savo vyrą verysad.gif . Jis antrą kartą Ją išdavė - pasirodo vėl turėjo ilgalaikę meilužę, su kuria gyveno viešbutį kelias savaites, kai tuo tarpu žmonai pasakė - kad išvažiuoja į užsienį - į komandiruotę doh.gif .

O ką čia guosti?
Kai pirma kartą išduoda diedas, diedas ir kaltas. Kai antrą kartą išduoda, pati motera kalta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 13:36)
papuoliau kur norėjau - tiesiog paskaitau minčių, pareiškiu savąsias. Ir smagiau iš karto smile.gif

ne tai norėjau pasakyti biggrin.gif ...norėjau pasakyt,kad temoj "Noriu meilužio" šeimos paguodos ne vieta ieškot .Te balioną mirksiukas.gif 4u.gif

Ups...kažkaip persifrazavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:40)
O ką čia guosti?
Kai pirma kartą išduoda diedas, diedas ir kaltas. Kai antrą kartą išduoda,  pati motera kalta  tongue.gif

Kodėl? ji pasirinko taktiką pagal patarlę: "Tik kvailys pyksta už pirmą kartą ir tik kvailys atleidžia už antrą". ji atleido pirmą kartą, o po antro - išvarė.
Atsakyti