QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:12)
Kas nori - tas spėja
-tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso
.
Tikra tiesa. Cia mano vyrelis psotringavo apie jausmu ir kunisku poreikiu atskyrima...
Pati is savo aptirties galiu pasakyti, kad ir moteris taip gali, bet... nieko is to gero neiseina. Buvo gyvenime toks tarpsnis, kai praradusi savo gyvenimo meile ieskojau paguodos panasiai kaip iesko vyrai. Na ir ka... uzteko poros sav., kad suvokciau - tai ne man! Bet kokiu atveju vyras turi zaveti kazkuo, buti patraukli asmenybe, kitaip po 1 karto daugiau nebesinori susitikti, net, jei pas ji technika ir ideali, nu bet nezukabina tai! Nors sirdute buvo sudauyta i sipuslius, bet ieskojau as zmogaus, kuriam buciau brangi, kuris rupintusi, guostu, myletu, lepintu, su kuriuo butu galima kalbetis, leisti laika, kuris butu kartu ir draugas. Matyt man nelemta tureti meiluzio gyvenime, nes reikalavimai man jam butu perdideli