QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:37)
dieve is kurios tu planetos
dulkintis su meiluziu,tai nereiskia kad su juo gyventi turesi.. kad ir paliks ji zmona..
o paukstelius ciulbancius apie tai-reik saudyt irgi
dulkintis su meiluziu,tai nereiskia kad su juo gyventi turesi.. kad ir paliks ji zmona..
o paukstelius ciulbancius apie tai-reik saudyt irgi
Aha. Turi darbo tie medžiotojai - ir pateles medžioti, ir paukštelius čiulbuonėlius
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:07)
Ech.... šiandien - nežinau, ką ir pakomentuot . Nenoriu jokių meilužių .
Aš tai kažkaip jau 6 metai nebenoriu.... gal dėl to, jog gyvenu su pačiu geriausiu meilužiu
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 12:07)
O kada lengviau gyventi - kai nori, ar kai nenori?
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:08)
Aš tai kažkaip jau 6 metai nebenoriu.... gal dėl to, jog gyvenu su pačiu geriausiu meilužiu
Aš tai visad pagalvoju - ech....nieko daugiau nesakysiu
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:07)
Nu ti va...aš vakar mergom siūlinau nors teoriškai pasvaigt,katra kokio norėtų...nepasirašė,škias
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:08)
Aha. Turi darbo tie medžiotojai - ir pateles medžioti, ir paukštelius čiulbuonėlius
Kas nori - tas spėja -tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso .
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:10)
Aš tai visad pagalvoju - ech....nieko daugiau nesakysiu
Nu ir nesakyk.... bet nuo savęs visvien nepabėgsi
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 12:12)
Kas nori - tas spėja -tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso .
O man ir to maža - aš šeimos ir ištikimybės dar noriu
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 14:12)
Nu va gyvas pavyzdys Dzuljana ji nenori meiles su meiluziu, jai gerai tik seksas ir aistra
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:13)
Nu ir nesakyk.... bet nuo savęs visvien nepabėgsi
Įmanoma. Kartais ir nuo savęs po lapais pasislėpti...
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 14:15)
Įmanoma. Kartais ir nuo savęs po lapais pasislėpti...
Cia tik optine apgaule