Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

Ech.... alc.gif šiandien - nežinau, ką ir pakomentuot doh.gif . Nenoriu jokių meilužių lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:37)
dieve is kurios tu planetos  lotuliukas.gif
dulkintis su meiluziu,tai nereiskia kad su juo gyventi turesi.. kad ir paliks ji zmona..  biggrin.gif

o paukstelius ciulbancius apie tai-reik saudyt irgi  lotuliukas.gif

Aha. Turi darbo tie medžiotojai - ir pateles medžioti, ir paukštelius čiulbuonėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:07)
Ech.... alc.gif šiandien - nežinau, ką ir pakomentuot doh.gif . Nenoriu jokių meilužių lotuliukas.gif .

Aš tai kažkaip jau 6 metai nebenoriu.... gal dėl to, jog gyvenu su pačiu geriausiu meilužiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 12:07)

O kada lengviau gyventi - kai nori, ar kai nenori?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:08)
Aš tai kažkaip jau 6 metai nebenoriu.... gal dėl to, jog gyvenu su pačiu geriausiu meilužiu  lotuliukas.gif

Aš tai visad pagalvoju - ech....nieko daugiau nesakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:07)

Nu ti va...aš vakar mergom siūlinau nors teoriškai pasvaigt,katra kokio norėtų...nepasirašė,škias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:08)
Aha. Turi darbo tie medžiotojai - ir pateles medžioti, ir paukštelius čiulbuonėlius biggrin.gif

Kas nori - tas spėja biggrin.gif -tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 13:10)
Aš tai visad pagalvoju - ech....nieko daugiau nesakysiu lotuliukas.gif

Nu ir nesakyk.... bet nuo savęs visvien nepabėgsi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 12:12)
Kas nori - tas spėja biggrin.gif -tam pastangų daug nereikia. Vyrui būt neištikimam terpė yra labai plati - kur kas platesnė, nei moteriai. Nes moterys nori sekso ir aistros, bet jos dar ir meilės nori, o vyrams užtenka ir sekso biggrin.gif .

O man ir to maža - aš šeimos ir ištikimybės dar noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 14:12)

Nu va gyvas pavyzdys Dzuljana smile.gif ji nenori meiles su meiluziu, jai gerai tik seksas ir aistra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 12:13)
Nu ir nesakyk.... bet nuo savęs visvien nepabėgsi  tongue.gif  lotuliukas.gif

Įmanoma. Kartais ir nuo savęs po lapais pasislėpti...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 14:15)
Įmanoma. Kartais ir nuo savęs po lapais pasislėpti...

Cia tik optine apgaule rolleyes.gif
Atsakyti