Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 13:42)
Kokia tai nuoskauda spinduliuoja...

Aga, sitai ir as pagalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 12:43)
terapija juk tik vyksta.. nereik noret pasveikimo staigaus  biggrin.gif
va skirtingos terapijos pavyzdyje: Dzuljanos ir laumiux... kam ko reikia  cool.gif

Kraštutinumai...
Aš turbūt daryč taip: kai vyrelis atvėsta-elgčiausi kaip Džuljana, tik atvirai...Jei nepadėtų, tada krisčiau duobėn kaip Laumiux. O kai imčiau sveikti - kaip Džuljana, palakstyčiau.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:41)
Jūs teisi. Man gera žinot, kad ne aš viena raguota. Mano vyro ragai jau per namo stogą lenda.

Suprantu. Kai gavote nuo vyro ragus, tuo pačiu su tais ragais įteikėte ir sau leidimą eiti jam ragų ieškoti... sąžinė rami, prieš save irgi teisintis nereikia biggrin.gif

Dėl ko dar vis gyvenat su vyru ar ir Jums bankas neleidžia skirtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 11:45)

Aš turbūt daryč taip: kai vyrelis atvėsta-elgčiausi kaip Džuljana, tik atvirai...Jei nepadėtų, tada krisčiau duobėn kaip Laumiux. O kai imčiau sveikti - kaip Džuljana, palakstyčiau.... rolleyes.gif

tipo ziurek ka galiu biggrin.gif o kam tai? darai del saves juk,o jei del vyro tai i namus pasikviesk,gales dar paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 12:47)
tipo ziurek ka galiu  biggrin.gif o kam tai? darai del saves juk,o jei del vyro tai i namus pasikviesk,gales dar paziuret  biggrin.gif

Aš įsivaizduoju taip-vyras pasako įsižiūrėjęs kitą. Mylisi su ja. Tai jei kito patino pasirodymas jo horizonte nesukrės-basta. Dėl savęs, dėl sekso, viskas susiję...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:32)
Dėl draugių. Kvietė kažkada mane į ajurvedinį vakarėlį. Dukrytei pasakiau, kad eisiu pabūti su tetom, paklausiau, ar ji nori pabūti namie su tėte. Dukrytė atsakė, kad nori eiti su manimi, o ne su tėte pasilikti nenori. Tada aš paklausiau, ar nieko blogo, jei į tą ajurvedinį pasisėdėjimą ateisiu su mažyle. man atsakė, kad visos ten eina be vaikų. Tai aš ir nėjau.

nu jop...jop...jop...bl... doh.gif Laumiux-ar tu paprasčiausiai negali dukrytei KONSTATUOTI fakto,kad šįvakar liks su tėčiu? Ar šitaip vaiką lepint reikia? Nu baigi nuprotėt...rezultatas bus toks-neisi ten,neisi kitur-nieks tavęs ir nebekvies.Liksi be draugių,diedas niekam tinkamas-reik mest...draugo irgi nesusirasi,nes DUKRYTĖ aukščiau visko.O jin paaugs ,pradės ragus rodyt-pradės reikšt pretenzijas ir nepasitenkinimus dėl bet kokio draugo,kuris tokiom sąlygom stebuklas,jei atsiras.
neee...taip negalima.Reik pradėt nors kiek ir save mylėt.Na nors truputį...
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 11:46)
Suprantu. Kai gavote nuo vyro ragus, tuo pačiu su tais ragais  įteikėte ir sau leidimą eiti jam ragų ieškoti... sąžinė rami, prieš save irgi teisintis nereikia  biggrin.gif

Dėl ko dar vis gyvenat su vyru ar ir Jums bankas neleidžia skirtis?  ax.gif

Gyvenu dėl to, kad turim mažą vaiką, kuriam mano vyras visgi geras tėtis, ir dėl to, kad dar jaučiu visgi kažką vyrui. O vyras mane myli aš žinau, tik ta meilė man jam nesutrukdė manęs išduot.
Todėl mano sąžinė rami, kaip Jūs sakot.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 11:49)
Gyvenu dėl to, kad turim mažą vaiką, kuriam mano vyras visgi geras tėtis,  ir dėl to, kad dar jaučiu visgi kažką vyrui. O vyras mane myli aš žinau, tik ta meilė man jam nesutrukdė manęs išduot.

Nu ziurek dar palakstysit savais klystkeliais ir vel susibegsit i viena taska mirksiukas.gif
jei jausmai yra tarp jusu-viskas dar imanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:49)
Gyvenu dėl to, kad turim mažą vaiką, kuriam mano vyras visgi geras tėtis,  ir dėl to, kad dar jaučiu visgi kažką vyrui. O vyras mane myli aš žinau, tik ta meilė man jam nesutrukdė manęs išduot.

Na, sėkmės nuodėmiaujant, žiūrėk tik, tyliai mirksiukas.gif
Ir visgi susitvarkyk savyje - labai daug darbo laukia, bet gal verta pasistengti? smile.gif
"Kiek duodi-tiek tavęs ir lieka..."
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:49)

Nu čia tai jo, tenka pripažinti, kad pas daugelį vyrų plačios širdys, ten visoms vietos užtenka lotuliukas.gif .... o beje, pati matote, ne išimtis ir Jūsų meilužis rolleyes.gif

Ir vis tik, kad ir kokia Jus dabar būtumėt laiminga, linkiu sėkmingai praeiti sveikimo terapiją, atsidžiaugti meilužiu ir galutiniam rezultate likti su tuo vieninteliu, kurio širdyje tik Jums vienai būtų vietos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 kovo 2011 - 11:56
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 11:54)
Nu čia tai jo, tenka pripažinti, kad pas daugelį vyrų plačios širdys, ten visoms vietos užtenka  lotuliukas.gif .... o beje, pati matote, ne išimtis ir Jūsų meilužis  rolleyes.gif

Ir vis tik, kad ir kokia Jus dabar būtumėt laiminga, linkiu sėkmingai praeiti sveikimo terapiją, atsidžiaugti meilužiu ir galutiniam rezultate likti su tuo vieninteliu, kurio širdyje tik Jums vienai būtų vietos  biggrin.gif

Ačiū. Iš tiesų ką aš žinau tiksliai, kad laimingas mano kūnas, kuris sekso gauna 7 kartus per savaitę. To dar nebuvo niekad. O jausmus aš kol kas esu atjungus.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:00)
Ačiū. Iš tiesų ką aš žinau tiksliai, kad laimingas mano kūnas, kuris sekso gauna 7 kartus per savaitę. To dar nebuvo niekad. O jausmus aš kol kas esu atjungus.

Sergantis ir sutrikęs dabar Jūsų jausmų pasaulis, todėl kūnas ir visi su juo susiję malonumai yra užėmęs dominuojančią poziciją. Ar amžinai taip bus.... niekas nežino, net Jus pati.... dabar Jus kaip mieganti gražuolė... biggrin.gif
bet kai pagalvoji.... nu blem, visvien gaila būtų va taip va pramiegoti visą gyvenimą ir nesulaukti to princo, kuris savo bučiniu pažadintų ir supurtytų iki pat sielos gelmių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 kovo 2011 - 12:07