Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:27)
Jis daro ką nori, o ir aš darau, ką noriu. Tik skirtumas tame, kad aš žinau, kad jis mane išdavė, o jis ne.

Dziundzės terapija brunette.gif kai vyro išdavystė užgauna savimeilę, tada labai praverčia aistringas meilužis, kuris puikiai palaiko tonusą, gerą nuotaiką ir gal net pasitikėjimą savimi.

Kiek tai tęsis, sunku prognozuoti, bet kad ne iki žilos senatvės, tai točnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 11:35)
Bet jei netyčia paukštelis jo žmonai pačiulbėtų apie judu, ir jei ta žmona išgali gyventi ir vaikus auginti viena iš savo algos, jei ji kietesnio charakterio nei aš, tavo nenoras išsipildytų su labai dideliu kaupu.

Na čia jau jo problema daryt viską, kad ji nesužinotų. Dėl manęs jis saugus, aš niekad jam namo neskambinu. Tik čia jis manęs labai pavydi mano vyrui. Gal dėl to ir daro viską, kad man būtų geriau su juo, nei su nuosavu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:36)
Viską, bet čia ne vieta pasakot.

Nu bet kaip smalsu dabar .... frusty.gif
Intymiuose dalykuose jis viska padaro? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 11:40)
Nu bet kaip smalsu dabar ....  frusty.gif
Intymiuose dalykuose jis viska padaro?  bigsmile.gif

i az rasykit ir pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:39)
Tik čia jis manęs labai pavydi mano vyrui. Gal dėl to ir daro viską, kad man būtų geriau su juo, nei su nuosavu vyru.

Žymisi kiek įmanydamas teritoriją. kai pradės įkandimus palikti ant Jūsų kūno, gausit jam arklius pristabdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 11:37)
Dziundzės terapija brunette.gif  kai  vyro išdavystė užgauna savimeilę, tada labai praverčia aistringas meilužis, kuris puikiai palaiko tonusą, gerą nuotaiką ir gal net pasitikėjimą savimi. 

Kiek tai tęsis, sunku prognozuoti, bet kad ne iki žilos senatvės, tai točnai  biggrin.gif

Jūs teisi. Man gera žinot, kad ne aš viena raguota. Mano vyro ragai jau per namo stogą lenda.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:39)
Na čia jau jo problema daryt viską, kad ji nesužinotų. Dėl manęs jis saugus, aš niekad jam namo neskambinu. Tik čia jis manęs labai pavydi mano vyrui. Gal dėl to ir daro viską, kad man būtų geriau su juo, nei su nuosavu vyru.

Tai va va, ka as ir bandziau pasakyti... Jums dzin ant meiluzio, o vat jam kaip ir pradeda peraugti tie norai, planai... he he biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 11:41)
Žymisi kiek įmanydamas teritoriją. kai pradės įkandimus palikti ant Jūsų kūno, gausit jam arklius pristabdyti  lotuliukas.gif

Nu cia jau vaiku darzelis prasidetu... su tokiais irgi atsargiai reiktu,uzeis ne toks debeselis,ziurek ir pareiks savo teises lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:41)
Jūs teisi. Man gera žinot, kad ne aš viena raguota. Mano vyro ragai jau per namo stogą lenda.

Kokia tai nuoskauda spinduliuoja...
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 11:41)
Žymisi kiek įmanydamas teritoriją. kai pradės įkandimus palikti ant Jūsų kūno, gausit jam arklius pristabdyti  lotuliukas.gif

Na jis ne vampyras juk biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 11:42)
Kokia tai nuoskauda spinduliuoja...

terapija juk tik vyksta.. nereik noret pasveikimo staigaus biggrin.gif
va skirtingos terapijos pavyzdyje: Dzuljanos ir laumiux... kam ko reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:42)
Na jis ne vampyras juk biggrin.gif .

Aistringo sekso metu įkandimų, mėlynių gali likti... ax.gif Kas tada?
Atsakyti