Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:12)
O Jūs savo žmona leidžiat kitiems pasidžiaugt, ar tik pats kitomis džiaugiatės?

I sita klausima atsakymo neturiu nes as zmonai spineles neidejes
bet kiek zinau tai jau labai maza tikimybe kad kitas ten pas ja apsilanko
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:09)
Abu gerai patenkina. Aš nežinau, ar myliu jau vyrą, tad negaliu ir atsakyt į tą klausimą apie mylimą. Taip su mylimu mylėjimasis daug nuostabesnis, bet ir ne mylimi gerai viską padaro, kai labai nori, kad moteris būtų patenkinta su juo.

Dalinate save, tada taip iseina - nemylimiems... unsure.gif Irgi nera gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas333 @ 2011 03 09, 12:18)
I sita klausima atsakymo neturiu nes as zmonai spineles neidejes
bet kiek zinau tai jau labai maza tikimybe kad kitas ten pas ja apsilanko

Naivuolis.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 11:16)
Nea  blush2.gif . vis tiek šampės butelio atkimšti nemoku...
Su dukryte Aveyond'ą žaidėm. Paskui kartu mankštelę darėme. Pasakas skaitėme ir anksti "nulūžome"  ax.gif

Oij va tau reiktu gero meiluzio.. gero parakinio vyro.. ismustu tau jis visus kamscius ir sampe tuo paciu...
ir mankstele pravestu normalia.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 11:18)
Naivuolis.

Ir dar koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:15)
O meiluzis seima turi? nu uzimtas vyras?

Jau rašiau, kad turi žmoną ir sūnų. Bet aš nenoriu jų skirt, kaip jau sakiau. Man jo nereikia kaip vyro, su kuriuo norėčiau gyvent, nes jis tinkamas tik seksui ir aistrai patenkint.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:18)
Oij va tau reiktu gero meiluzio.. gero parakinio vyro.. ismustu tau jis visus kamscius ir sampe tuo paciu...
ir mankstele pravestu normalia..  lotuliukas.gif

Praeitas etapas.
kaip devintoje klasėje užtrauktas dūmas buvo pirmas ir paskutinis mano gyvenime - supratau, kad man tai nepatinka, neskanu, nenoriu.
Taip ir kavalierius. Šiaip blaškytis nenoriu, o rizikuoti vaiku kuriant šeimą su bet kuo - ačiū ne.
Atsakyti
Ech... Kur kas ramiau gyventi ramesniems.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 11:20)
Jau rašiau, kad turi žmoną ir sūnų. Bet aš nenoriu jų skirt, kaip jau sakiau. Man jo nereikia kaip vyro, su kuriuo norėčiau gyvent, nes jis tinkamas tik seksui ir aistrai patenkint.

protinga meiluze drinks_cheers.gif
jausmai valdomi kol-tol zaisti galit biggrin.gif

a tai dabar rezk kam prie gero vyro,reikia dar ir meiluzio??? ko truksta?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:16)
Nea  blush2.gif . vis tiek šampės butelio atkimšti nemoku...
Su dukryte Aveyond'ą žaidėm. Paskui kartu mankštelę darėme. Pasakas skaitėme ir anksti "nulūžome"  ax.gif

nu jop...motera,tai bent alaus parsinešk šiandien biggrin.gif
Tavo vietoj aš būč paršveitus su šampe,tulpėm ir save bent kiek palepinus.Dar geriau-reikėjo su draugėm kur lėkt bent porai valandų...juolab,kad yra,kas tą dukrytę prižiūri... rolleyes.gif
Nu nieko-matau tau dar mokytis ir mokytis,bet viskas ateina palengva... biggrin.gif net ir gyvenimo džiaugsmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:20)

Dazniausiai nenoras gyventi su tuo vyru, tureti bendru planu ir t.t perauga i nora, gyventi kartu, tureti planu ir t.t smile.gif Tik laiko klausimas. Moters tokia jau prigimtis. Ir dalintis su kitom (siuo atveju zmona) nebelabai norisi....
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 12:24)
Dazniausiai nenoras gyventi su tuo vyru, tureti bendru planu ir t.t perauga i nora, gyventi kartu, tureti planu ir t.t  smile.gif  Tik laiko klausimas. Moters tokia jau prigimtis. Ir dalintis su kitom (siuo atveju zmona) nebelabai norisi....

Nesąmonė. Yra vyrų, tinkamų tik seksui, aistrai.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:22)
protinga meiluze  drinks_cheers.gif
jausmai valdomi kol-tol zaisti galit  biggrin.gif

a tai dabar rezk kam prie gero vyro,reikia dar ir meiluzio??? ko truksta?

Aš niekur nesakiau, kad mano vyras geras. Taip jis geras tėvas mano vaikui, bet jis mane išdavęs yra su kita, o gal ir dabar taip daro, tik aš nesidomiu tuo jau. Man jau ne gaila jo kai ko.... ir aš jam tai sakiau. Jis daro ką nori, o ir aš darau, ką noriu. Tik skirtumas tame, kad aš žinau, kad jis mane išdavė, o jis ne.
Atsakyti