Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 11:34)
Bet aš juk tokia, kokiai būti nereikia  schmoll.gif

tik nenado...esi,kokia esi-o gyvenimas yra mokykla,kurioj daug ko išmokstam...o vistiek durni nusibaigiam irnesakyk.gif
Tiesiog reikia daug kur keisti požiūrį,kad būtų lengviau gyventi.Į save,į reiškinius,į aplinkybes.Apie išsiskyrimą tikriausiai reikia galvoti kaip apie neišvengiamybę,kuri atneša tik geresnių pokyčių biggrin.gif
Šampės gėrei bent vakar ? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 10:08)
nu ka padarysi.. kas tenkinasi savais vyrais,kas svetimais.. loterija  biggrin.gif

Kodėl tik svetimais? Nenuskriaustas ir savas. Aš leidžiu save patenkint ir savam ir svetimam.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:04)
Kodėl tik svetimais? Nenuskriaustas ir savas. Aš leidžiu save patenkint ir savam ir svetimam.

Ir kuris geriau patenkina? bigsmile.gif Sako, kad moteriai pilnas pasitenkinimo jausmas buna su mylinciu zmogum. Nors buna isimciu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 11:07)
Ir kuris geriau patenkina?  bigsmile.gif  Sako, kad moteriai pilnas pasitenkinimo jausmas buna su mylinciu zmogum. Nors buna isimciu....  ax.gif

Abu gerai patenkina. Aš nežinau, ar myliu jau vyrą, tad negaliu ir atsakyt į tą klausimą apie mylimą. Taip su mylimu mylėjimasis daug nuostabesnis, bet ir ne mylimi gerai viską padaro, kai labai nori, kad moteris būtų patenkinta su juo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džuljana: 09 kovo 2011 - 11:11
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 13:04)

drinks_cheers.gif Teisingai pasakyta reikia duot ir kitiems pasidziaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas333 @ 2011 03 09, 11:11)
drinks_cheers.gif Teisingai pasakyta reikia duot ir kitiems pasidziaugti  mirksiukas.gif

O Jūs savo žmona leidžiat kitiems pasidžiaugt, ar tik pats kitomis džiaugiatės?
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 11:04)
Aš leidžiu save patenkint ir savam ir svetimam.

oij kaip faina.. klausyk o tai jauciu ne paskutinis cia meiluzis ania,eisi toliau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:12)
oij kaip faina.. klausyk o tai jauciu ne paskutinis cia meiluzis ania,eisi toliau?  bigsmile.gif

Nežinau. Bus matyt. Kol kas ir su šiuo be galo gera.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 12:09)
Abu gerai patenkina. Aš nežinau, ar myliu jau vyrą, tad negaliu ir atsakyt į tą klausimą apie mylimą. Taip su mylimu mylėjimasis daug nuostabesnis, bet ir ne mylimi gerai viską padaro, kai labai nori, kad moteris būtų patenkinta su juo.

O kaip dažnai mataisi su meilužiu? Kur susitinkat? (viešbutyje, nuomojamam bute, kur?)
Ar galėtum turėti du meilužius?
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 11:14)
Nežinau. Bus matyt. Kol kas ir su šiuo be galo gera.

O meiluzis seima turi? nu uzimtas vyras?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 10:39)
tik nenado...esi,kokia esi-o gyvenimas yra mokykla,kurioj daug ko išmokstam...o vistiek durni nusibaigiam  irnesakyk.gif
Tiesiog reikia daug kur keisti požiūrį,kad būtų lengviau gyventi.Į save,į reiškinius,į aplinkybes.Apie išsiskyrimą tikriausiai reikia galvoti kaip apie neišvengiamybę,kuri atneša tik geresnių pokyčių  biggrin.gif
Šampės gėrei bent vakar ?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nea blush2.gif . vis tiek šampės butelio atkimšti nemoku...
Su dukryte Aveyond'ą žaidėm. Paskui kartu mankštelę darėme. Pasakas skaitėme ir anksti "nulūžome" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 11:15)
O kaip dažnai mataisi su meilužiu? Kur susitinkat? (viešbutyje, nuomojamam bute, kur?)
Ar galėtum turėti du meilužius?

Matausi apie 4 kartus per savaitę. Mes turim pasimatymams išsinuomoję butą. Anksčiau susitikinėdavom viešbutį.
Atsakyti