Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 08:36)
Kabina tikriausiai  lotuliukas.gif

nu o ko nemerkt mergaitei apsukriai.. saunuole.. sukasi kaip kas moka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 10:50)
nu o ko nemerkt mergaitei apsukriai.. saunuole.. sukasi kaip kas moka  thumbup.gif

Nu reik tikėtis, kad ir košę mokės išsisrėbti, jei prisivirs. O dėl sukimosi - tai sutinku, kiekvieno reikalas kaip ir su kuo suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 09, 10:00)
Nu reik tikėtis, kad ir košę mokės išsisrėbti, jei prisivirs.

a cia jau ne musu problemos biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu suktis saugiai. Ir nerėkti apie tai, kad suktis yra siekiamybė. Greičiau-neišvengiamas sukimasis...
Atsakyti
nu ka padarysi.. kas tenkinasi savais vyrais,kas svetimais.. loterija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 11:08)
nu ka padarysi.. kas tenkinasi savais vyrais,kas svetimais.. loterija  biggrin.gif

Ne visai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 10:23)

nu pasirinkimas kartais biggrin.gif uz tai jei zmogui gera-ner ko purkstaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 21:25)
O gi norisi moteriskei, pridergti i dusia, sugadinti svente...

Taip geriau jauciasi. Lai, ar gaila.

Elementarus pavydas, tom kurios geles gauna ne tik per sventes. Kurios myli ir yra mylimos.

Džiaugiuosi ir nepavydžiu.
Jei buvimas su meilužiu suteikia džiaugsmo ir laimės - tegul džiaugiasi žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 10:28)

Jei buvimas su meilužiu suteikia džiaugsmo ir laimės

ne nu su meiluziu bunama is pareigos lotuliukas.gif aisku suteikia geru emociju...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 12:28)
Džiaugiuosi ir nepavydžiu.
Jei buvimas su meilužiu suteikia džiaugsmo ir laimės - tegul džiaugiasi žmogus smile.gif

Dazniausiai neilgalaikis tas dziaugsmas buna... deja rolleyes.gif Vis tiek kada nors ir sazine prabunda... taip taip, buna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 10:29)
ne nu su meiluziu bunama is pareigos  lotuliukas.gif aisku suteikia geru emociju...

blush2.gif Kai pamąstau apie save, tai man gal taip ir nutiktų. jei pajusčiau, kad aistringas pasibuvimas su daug šampo ir kvietkų neveža manęs, bet žmogus labai stengiasi, man gal gaila būtų jį iš karto pamesti blush2.gif - nes pati žinau, kaip skauda, kai tu stengiesi dėl kito, o į tave spjauna...
Bet aš juk tokia, kokiai būti nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 10:34)

Bet aš juk tokia, kokiai būti nereikia  schmoll.gif

Visiems neitiksi ir geras nebusi-ne pinigas esi... aisku lipti drastiskai per kitu lavonus-nereik,bet pirmiausia ziurek saves.. ir tai joks savanaudiskumas.. atsikratysi sito jausmo,noro pasikloti kitiems po kojom -suprasi ka sakau biggrin.gif
Taip tu dar esi ta i kuria lygiuotis nereik biggrin.gif
Atsakyti