Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 17:25)

Taip, vienatves baime. Nuo jauno atsisako, bijo buti palikta ir likti viena. Su netikusiu vyru gyvena velgi del tos pacios priezasties.

nesupratau,nesuprantu ir duok dieve nesuprasti to cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 08, 18:39)
nesupratau,nesuprantu ir duok dieve nesuprasti to  cool.gif

tikiuosi nereiks to suprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 17:40)
tikiuosi nereiks to suprasti  biggrin.gif

***** jei pradesiu taip rasyt irmastyt,susirandi mane ir nulupi skura..
leidima iskart duodu lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano brolis panasiai gyvena, kaip siamo dvyniai. Siaip, jis skirtusi, zmona nenori turto dalinti, gal siek tiek ir istekejusios statusas svariau atrodo jos akim ziurint nei "paliktos" - issiskyrusios.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 18:40)
tikiuosi nereiks to suprasti  biggrin.gif

Netikiu, kad paradoksuale, wit ir panasiai mastancios tokiu gyvenimo budu tenkintusi. As ir pati negaleciau, niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 kovo 2011 - 17:59

drinks_cheers.gif

Zinot,kas yra blogai?Kai moterys nebesugeba gyventi be vyru,kai neisivaizduoja savo gyvenimo be ju....vaikai uzauginti,turi pasid...meiluzi,kam tas stuobrys namie?As puikiai gyvenciau viena,o su kuo pasikasyti rasciau,bet namie noreciau ramybes,o ne kazko kuris mane "traiksytu,kaip ta zvirbleli",kaip kad sakot....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 17:52)

Netikiu, kad paradoksuale, wit ir panasiai mastancios tokiu gyvenimo budu tenkintusi. As ir pati negaleciau, niekaip.

vat butent,yra zmones kur niekaip negali buti aukos,o yra tie kurie gime tam cool.gif tiesiog taip yra..
ir taip gyvenimo einancio gaila,o cia dar svolaciui kazkokiam aukot..
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 17:56)

Kai moterys nebesugeba gyventi be vyru,kai neisivaizduoja savo gyvenimo be ju...

Nu nesuprantu sito.. nesuprantu..nesijungia man smegenyse supratimas sito fakto lotuliukas.gif nu ka reiskia be vyro negaliu gyventi???? nu kas jis mano plauciai?? iseina ir vsio,uzdustu lotuliukas.gif ... nu isejo,tai mastyk,moterie,reiskia ne tavo zmogus gal,debilas isejo-taigi dziaukis... biggrin.gif .. yra juk tu vyru... apie seksa isvis nesneku.. isejai ir turi sekso kiek nori,nors su penkiolika iskart doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 08, 19:00)
Nu nesuprantu sito.. nesuprantu..nesijungia man smegenyse supratimas sito fakto  lotuliukas.gif nu ka reiskia be vyro negaliu gyventi???? nu kas jis mano plauciai?? iseina ir vsio,uzdustu  lotuliukas.gif ... nu isejo,tai mastyk,moterie,reiskia ne tavo zmogus gal,debilas isejo-taigi dziaukis...  biggrin.gif .. yra juk tu vyru... apie seksa isvis nesneku.. isejai ir turi sekso kiek nori,nors su penkiolika iskart  doh.gif  lotuliukas.gif

Vat butent drinks_cheers.gif ,apie ka ir kalbu...mylekis,bus tu vyru,nes moteriai reikia sexo,kaip ir vyrams,reikia pasitenkinti,bet kam namie laikyti kazkoki gyvuli,sado mazo cia biggrin.gif .Suprantu,kai gyvena del vaiku,bet kai vaikai uzauginti...turtas...na nebijok ji pasidalinti,kad tik ramiai gyventum...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 19:09)
Vat butent drinks_cheers.gif ,apie ka ir kalbu...mylekis,bus tu vyru,nes moteriai reikia sexo,kaip ir vyrams,reikia pasitenkinti,bet kam namie laikyti kazkoki gyvuli,sado mazo cia biggrin.gif .Suprantu,kai gyvena del vaiku,bet kai vaikai uzauginti...turtas...na nebijok ji pasidalinti,kad tik ramiai gyventum...

As nesuprantu ir to, kai gyvena neva del vaiku. Ar vaikam del to geriau? Abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 18:11)

neabejok,vaikams blogai labai smile.gif tik va mamai gerai matyt.. myli gi,o gal tingi kazka keisti.. aij.. as tokiu moteru negailiu blush2.gif

Grazaus vakaro nuostabiosios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daug ko ir nesuprasim. Kaip sakoma-nepavaikščiojęs mano batais septynerius metus nesakyk, kaip elgtumeisi mano vietoj (JAV patarlė...gal)
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 19:11)
As nesuprantu ir to, kai gyvena neva del vaiku. Ar vaikam del to geriau? Abejoju.

Taip,bet sita dalyka dar dar galiu suprasti smile.gif .Kai kurios tikrai galvoja,kad vaikams geriau...is vienos puses,geriau,bet is kitos nieko gero....
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 19:20)
Taip,bet sita dalyka dar dar galiu suprasti smile.gif .Kai kurios tikrai galvoja,kad vaikams geriau...is vienos puses,geriau,bet is kitos nieko gero....

Is kokios puses neziuriu, nematau gerosios.

1. Vaikai mokomi nespresti problemu.
2. Nenormali atmosfera seimoje itakoja juos. Vaidink tu ta idile, bet vaikai jaucia mela.

Ka as dar praleidau?
Atsakyti