Jei zmona duoda vyrui tik karta per menesi, tai duodu 99 proc., kad meiluio ji neturi (labaiu tiketina butu, kad isimylejusi kazka kita). Siaip atsiradus meiluiui paprastai ir seimoje sekso padaugeja, nes sukyla jausmai, geismai ir pan. Va jeigu moteris kazka kita isimyli, tda vyras realiai gali nebeatrodyti idomus... bet tada matytusi skrajojimas padebesiais. O jei to nera, tai moteris tiesiog uzsiemusi kitais dalykais, o aistra atsalusi... O jei moteris nebejaucia aistros vyrui, tai del to tikrai kaltas pats vyras. Jei artumas su vyru teikia malonuma, tikrai nerealu, kad to moteris tenores karta per men... Aisku dar gali buti pvz bedu su sveikata....
Tokia mano nuomone
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 08, 15:57)
Jei zmona duoda vyrui tik karta per menesi, tai duodu 99 proc., kad meiluio ji neturi (labaiu tiketina butu, kad isimylejusi kazka kita). Siaip atsiradus meiluiui paprastai ir seimoje sekso padaugeja, nes sukyla jausmai, geismai ir pan. Va jeigu moteris kazka kita isimyli, tda vyras realiai gali nebeatrodyti idomus... bet tada matytusi skrajojimas padebesiais. O jei to nera, tai moteris tiesiog uzsiemusi kitais dalykais, o aistra atsalusi...
Tokia mano nuomone
Tokia mano nuomone
tai gal ji sekso turi tiek kad jai vyro tiesiog nebereikia?
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 08, 14:57)
Jei zmona duoda vyrui tik karta per menesi, tai duodu 99 proc., kad meiluio ji neturi (labaiu tiketina butu, kad isimylejusi kazka kita). Siaip atsiradus meiluiui paprastai ir seimoje sekso padaugeja, nes sukyla jausmai, geismai ir pan. Va jeigu moteris kazka kita isimyli, tda vyras realiai gali nebeatrodyti idomus... bet tada matytusi skrajojimas padebesiais. O jei to nera, tai moteris tiesiog uzsiemusi kitais dalykais, o aistra atsalusi... O jei moteris nebejaucia aistros vyrui, tai del to tikrai kaltas pats vyras. Jei artumas su vyru teikia malonuma, tikrai nerealu, kad to moteris tenores karta per men... Aisku dar gali buti pvz bedu su sveikata....
Tokia mano nuomone
Tokia mano nuomone
Yra du keliai - kalbiesi, ieškai priežasčių ir sprendi situaciją, arba ieškai... kito.
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 08, 15:50)
Ne visai apie tai aš. Moonte, galima atsiduoti aistrai ir nejausti sąžinės graužimo. Ji po pirmo karto prityla, nes valdo "anas galas" ir aistra. Išmokstama atskirti tą slaptąjį gyvenimą nuo "pagrindinio". Kas tuo užsiima darbo metu - net meluot nereikia-sutuoktinis nieko neįtars.
Bet. Yra vienas bet. Meilužiai tėra kuriam laikui. Įprantama prie to pojūčių aštrumo. Ir kai meilužio nelieka-ieškoma kito arba apgalvojama tai, kas buvo. Va tada ir gaunama kakton nuo sąžinės, nepagarbos sau ir kitų jausmų, kurių buvo nukišti gilyn. O jei ne-toliau miegi su kitais be sąžinės graužaties.
Bet. Yra vienas bet. Meilužiai tėra kuriam laikui. Įprantama prie to pojūčių aštrumo. Ir kai meilužio nelieka-ieškoma kito arba apgalvojama tai, kas buvo. Va tada ir gaunama kakton nuo sąžinės, nepagarbos sau ir kitų jausmų, kurių buvo nukišti gilyn. O jei ne-toliau miegi su kitais be sąžinės graužaties.
Kalbu is savo varpines, neturiu iseigines, ir kasdienines sazines. Pilnai sutinku, kad pastoviai einant su sazine i kompromisa ja galima nuslopinti ir iki embriono lygmens. Na kaip tai ji atskirsi, tu gi zinai kad meluoji, isnaudoji, manipuliuoji. Cia panasu i tai, vagi pinigus, po viena lita, taip tyliai is kisenes, niekam nezinant. Rodos pinigu suma ir nezenkli, niekas nepasiges, bet gi tu zinai, kad vagi. Velgi meluoti sutuoktiniui yra viena, o meluoti sau yra kas kita.
Koks skirutmas ilgam laikui, trumpam, kaip minejau, vienas litas, ar 100 litu svarbu gi vagyste. Ir tas nenubaustumo jausmas, prislopinta sazine, suteikia prielaidas ir toliau piktnaudziauti. Kiti dar pagauna draiva, nepagaunamieji, dideja adrenalinas.
Va butent, kai tau bumerangu stukteli, tuomet pradedama analizuoti, kodel? Bet velgi, ta saves analize bus persukta, nes numusti i sona vertiimo kriterijai, sazine gi nuslopinta.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2011 03 08, 15:53)
vaikučius...man rodos,kad meilužiavimo esmė ir yra tame,kad vengiama bet kokios atsakomybės.
Butent.
QUOTE(lututė @ 2011 03 08, 14:53)
vaikučius...man rodos,kad meilužiavimo esmė ir yra tame,kad vengiama bet kokios atsakomybės.
Tai nafik tada reikėjo šeimą kurti?
tai ir gyvenk (čia ne tau, lutute, čia retorinis kreipinys) visą gyvenimą kaip karalius. tiesa, yra sakoma, kad vienišius gyvena kaip karalius, o miršta kaip vilkas. Tai šema, kurią apgaudinėji, yra tas ramybės uostas, į kurį grįši, kai meilužėms 9-iams) tapsi nereikalinga(s). tai apsauga, kad po to nereiktų dvėsti kaip vilkui?
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 08, 15:08)
Tai nafik tada reikėjo šeimą kurti?
O kas ten zinojo kad taip bus
a nafik isvis gyventi
laumiux>>>> nusiramink,tvarkyk savo lizda taip kaip tau norisi,o kitais nesistebek.. tai buvo ir bus..
be abejo-šeima turėtų būt šventas reikalas.Na,bet kodėl daugely šeimų yra kryptelėjimų į kairę?
Kodėl nemoralizuoju? Gal pasikartosiu-bet artimoj aplinkoj turiu moterį,kuri tokią patirtį laiko džiaugsmingu patyrimu.Be jokios sąžinės graužimo.Kodėl? Todėl,kad vyras niekada nesugebėjo jos patenkinti ir laikė ją frigidiška.Terorizavo morališkai ir fiziškai.
Taigi meilužis atskleidė jai,kad ji sugeba patirti 3O iškart,suteikė pasitikėjimo savim,ji pasijuto moterim...jau girdžiu,kaip sakoma-o kodėl nebėgo su juo gyvent?
Tiesiog...pasvėrė savo galimybes-jis-9 metais jaunesnis,o pusamžei moteriai nebeilgai žydėti...
Niekada nesmerksiu tokių moterų.Gal tai joms išsigelbėjimas-nors tam kartui.Ir niekada nežinosi,kaip elgtumeis,papuolęs į savo jausmams ekstremalią situaciją...
Kodėl nemoralizuoju? Gal pasikartosiu-bet artimoj aplinkoj turiu moterį,kuri tokią patirtį laiko džiaugsmingu patyrimu.Be jokios sąžinės graužimo.Kodėl? Todėl,kad vyras niekada nesugebėjo jos patenkinti ir laikė ją frigidiška.Terorizavo morališkai ir fiziškai.
Taigi meilužis atskleidė jai,kad ji sugeba patirti 3O iškart,suteikė pasitikėjimo savim,ji pasijuto moterim...jau girdžiu,kaip sakoma-o kodėl nebėgo su juo gyvent?
Tiesiog...pasvėrė savo galimybes-jis-9 metais jaunesnis,o pusamžei moteriai nebeilgai žydėti...
Niekada nesmerksiu tokių moterų.Gal tai joms išsigelbėjimas-nors tam kartui.Ir niekada nežinosi,kaip elgtumeis,papuolęs į savo jausmams ekstremalią situaciją...
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 08, 15:09)
Taip manai?
Taip - jeigu su ta aistra nesusitikinėsi, tuomet taip - įmanoma. Su laiku aistra ir susižavėjimas praeina.
Taip - jeigu su ta aistra nesusitikinėsi, tuomet taip - įmanoma. Su laiku aistra ir susižavėjimas praeina.
visiškai teisingai, mergaite
QUOTE(lututė @ 2011 03 08, 16:17)
be abejo-šeima turėtų būt šventas reikalas.Na,bet kodėl daugely šeimų yra kryptelėjimų į kairę?
Kiekviena neištikimoji savaip neištikimauja ir tai teisina.
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 08, 15:10)
O kas ten zinojo kad taip bus
a nafik isvis gyventi
laumiux>>>> nusiramink,tvarkyk savo lizda taip kaip tau norisi,o kitais nesistebek.. tai buvo ir bus..
a nafik isvis gyventi
Diskutuodama, keldama klausimus, į kuriuos kiti gal jau seniai žino atsakymu, o aš - ne , aš kažkuria prasme irgi tobulėju, perskaitau nuomones, padarau išvadas.
negi aš ką papiktinau savo klausimais ar komentarais?
meiluziai yra meiluziai,su jais gyventi nereikia
nesimaisykit moterys..
nesimaisykit moterys..