Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(lututė @ 2011 03 08, 15:12)
Įmanoma viskas,bet kol ant savęs neišbandai-gal nereikia ir moralizuoti.Pavyzdžiui aš-nežinau,kaip pasielgčiau.Gal-niekaip.Bet vat visom teisiosiom užtat linkiu gero smegenų susisukimo... mirksiukas.gif ...moters dienos proga... o paskui-pareikit diskutuoti,kuri atsilaikė,o kuri paslydo.Ir visas smulkmenas,pšeprašam  lotuliukas.gif

O as is principo zinau, nes ne viena karta gyvenime, nebutinai aistros vedina, renkuosi varianta, santarve su savo sazine. Gal siek tiek hipertofuotai manyje iskiepyta dora, bet man nusispjauti ka apie mane kalba kiti, man svarbiau sutarti su savimi brangute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 14:53)

O kas duos garantija, kad nera susiradusi, vyro gi reikia karta per menesi.

va va, aš būtent apie tai smile.gif
QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 14:54)
Be abejo, nei viena iš čia rašančių nesidalina. Bet, wit, kalba eina ar galėtum aistrai atsispirti? Ir dar tokiai, nuo kurios stogą rauna, vietos sau nerandi, nei valgyti, nei gerti nesinori  bigsmile.gif

nežinau. turiu tą aistrą viduje vienam žmogui kol kas. todėl abejoju ar kita atsiras. jei atsirastų- dabar, teoriškai man atrodo kad galėčiau atsispirti. nes tokiais dalykais kaip meilė, sąžinė ir pan nežaidžiu. ruja neužeina, todėl nesitiki kad man nurautų stogą tiek kad nesvarstyčiau ką prarandu ir ką gaunu. bet kaip ir sakau -tai teoriniai mano sapaliojimai nes nežinau kaip pasielgčiau praktikoj. dabar manau kad aistra- ne tik seksas. todėl abejoju jog sugebėčiau taip pasiduoti niežuliui kad kasyčiau negalvodama.
Atsakyti
tai suprantu,kad čia ne viešnamis,bet 100 proc gamtoje nėra-patikėkit.Visada egzistuoja galimybė paslysti...o kalba-lai kalba,kam patinka-papliurpt ir susirinkom,ne kažko ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 14:15)
Sitas neimanomas dalykas biggrin.gif
As zinau,kas imanoma,nes patyriau ta pati ax.gif
O kodel ne?Jei jie tik karta per menesi mylisi,jis gauna sexo is kitur,kur garantija,kad ji to paties nedaro?Nebuk naivi.

Ne apie tai kalbejau.

Žinoma, kad nėra garantijos, kad negauna iš kitur sekso. Bet visgi yra moterų, kurioms tikrai užtenka to karto per mėnesį, ypač toms, kurios gyvena su vyrais tik iš įpratimo, pagarbos jam, dėl vaikų, dėl to, kad Joms taip saugu gyvent ir pan.

Aš tai jau tikrai ne naivi - man nei karto, nei trijų per mėn. ne gana doh.gif . Jeigu pradėčiau vyrui duot tik kartą per mėnesį - jis drąsiai galėtų galvot, kad turiu kažką kas mane patenkina iš šalies blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 15:21)

nežinau. turiu tą aistrą viduje vienam žmogui kol kas. todėl abejoju ar kita atsiras. jei atsirastų- dabar, teoriškai man atrodo kad galėčiau atsispirti. nes tokiais dalykais kaip meilė, sąžinė ir pan nežaidžiu. ruja neužeina, todėl nesitiki kad man nurautų stogą tiek kad nesvarstyčiau ką prarandu ir ką gaunu. bet kaip ir sakau -tai teoriniai mano sapaliojimai nes nežinau kaip pasielgčiau praktikoj. dabar manau kad aistra- ne tik seksas. todėl abejoju jog sugebėčiau taip pasiduoti niežuliui kad kasyčiau negalvodama.

Vat tas ir yra, kad aistrą ir atsispirimą jai mes visos dabar vertinam iš dabartinės turimo situacijos. O iš esmės, kaip būtų, jei būtų, tai turbūt nei viena nežinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 15:27)
Vat tas ir yra, kad aistrą ir atsispirimą jai mes visos dabar vertinam iš dabartinės turimo situacijos. O iš esmės, kaip būtų, jei būtų, tai turbūt nei viena nežinom  biggrin.gif

na vse sto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 14:46)
sakot nulemta ir pats žmogus nieko nebegali pakeisti?
nenorėčiau sutikti. aš save vertinu labai, net gal per daug smile.gif todėl neišsidalinu.

Sakau, kad =mogus gali tai keisti, jei suvokia kodėl jam to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 08, 15:29)
Sakau, kad =mogus gali tai keisti, jei suvokia kodėl jam to reikia.

Butent, kai suvoki, kad save uzesi negyvai, neduok dieve. O dar gyventi dviguba gyvenima, meluoti, issisukineti... Tai ne man. Is dvieju blogybiu renkiesi maziausia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 15:45)
Butent, kai suvoki, kad save uzesi negyvai, neduok dieve. O dar gyventi dviguba gyvenima, meluoti, issisukineti... Tai ne man. Is dvieju blogybiu renkiesi maziausia.

Ne visai apie tai aš. Moonte, galima atsiduoti aistrai ir nejausti sąžinės graužimo. Ji po pirmo karto prityla, nes valdo "anas galas" ir aistra. Išmokstama atskirti tą slaptąjį gyvenimą nuo "pagrindinio". Kas tuo užsiima darbo metu - net meluot nereikia-sutuoktinis nieko neįtars.
Bet. Yra vienas bet. Meilužiai tėra kuriam laikui. Įprantama prie to pojūčių aštrumo. Ir kai meilužio nelieka-ieškoma kito arba apgalvojama tai, kas buvo. Va tada ir gaunama kakton nuo sąžinės, nepagarbos sau ir kitų jausmų, kurių buvo nukišti gilyn. O jei ne-toliau miegi su kitais be sąžinės graužaties.
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 08, 15:23)
Žinoma, kad nėra garantijos, kad negauna iš kitur sekso. Bet visgi yra moterų, kurioms tikrai užtenka to karto per mėnesį, ypač toms, kurios gyvena su vyrais tik iš įpratimo, pagarbos jam, dėl vaikų, dėl to, kad Joms taip saugu gyvent ir pan.

Aš tai jau tikrai ne naivi - man nei karto, nei trijų per mėn. ne gana doh.gif . Jeigu pradėčiau vyrui duot tik kartą per mėnesį - jis drąsiai galėtų galvot, kad turiu kažką kas mane patenkina iš šalies blush2.gif .

Galbut ir yra tokiu moteru,bet nebutinai jo zmona viena is ju biggrin.gif .
Kai gyvena su vyru tik is ipratimo,kaip sakai,del vaiku,butent tokiu atveju moteris ir eina pas meiluzius smile.gif .O su vyru mylisi karta per menesi...

Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 08, 12:38)
Ech.. doh.gif ..seniai neturėjau tokio malonumo blush2.gif , kai kūnas dega nuo aistros....kai Jo akys blizga pamačius tavo geidulingą apnuogintą kūną blush2.gif
O ir pačios kūnas trokšta uždraustų glamonių....truputį susigėsti dėl to, bet netrukus ta gėda išgaruoja ir kartu su mylimuoju pasineri aistroje wub.gif  blush2.gif

Moterys sugadina visas meilės istorijas, kai jos nori, kad tos istorijos truktų amžinai (O.Wilde)
Aš - iš tokių moterų blush2.gif
jei jau taip gera kartu, kodėl tada nesumetus klumpių ir nepradėjus dalintis ir kitais gėriais, ne tik kūnų sąlyčiu?
Gal vienodai gera būtų kartu tvarkytis namuose, planuoti išlaidas ir laisvalaikį, auklėti vaikučius?..
Atsakyti
vaikučius...man rodos,kad meilužiavimo esmė ir yra tame,kad vengiama bet kokios atsakomybės.
Atsakyti