Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(juzė @ 2011 03 08, 14:23)
Tai vis tik, kas ta 'jausmo išėda'? Pvz., jūs kažkam kažką jautėte, neva tai saldumą, ir staiga priėjo kitas žmogus, kuris jums jūsiškį jausmą išdė, nukrapštė nuo liežuvio patį saldumą?  g.gif

Is jusu pavyzdzio aisku, kalbat tik tam kat kalbeti.
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 14:46)
Bet juk  aistra ir be meilės būna originali, nesuvaidinta ir neišgalvota.

Asitra kaip ir visi jausmai, yra skirtinga.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 14:33)
jūs už tai kad jūsų žmona susirastų kitą? tam vienam kartui  biggrin.gif

O kas duos garantija, kad nera susiradusi, vyro gi reikia karta per menesi.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 08, 14:46)
sakot nulemta ir pats žmogus nieko nebegali pakeisti?
nenorėčiau sutikti. aš save vertinu labai, net gal per daug smile.gif todėl neišsidalinu.

Be abejo, nei viena iš čia rašančių nesidalina. Bet, wit, kalba eina ar galėtum aistrai atsispirti? Ir dar tokiai, nuo kurios stogą rauna, vietos sau nerandi, nei valgyti, nei gerti nesinori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 14:54)
Be abejo, nei viena iš čia rašančių nesidalina. Bet, wit, kalba eina ar galėtum aistrai atsispirti? Ir dar tokiai, nuo kurios stogą rauna, vietos sau nerandi, nei valgyti, nei gerti nesinori  bigsmile.gif

Saziningai, nezinau, nes kai patyriau ja, istekejau. Kitos kolkas nebuvo horizonte.

Nepasakyciau, kad tema apie tai. Tiesiog zmones bando romantizuoti savo nuklydimus.

Nes skaitau ne vien sia tema, vienas is cia rasanciu niku, tege, tik kitoje temoje, tokios aistros kaip su mylimu zmogumi, jis nepatyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 kovo 2011 - 13:59
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 13:51)
Keista,o man pasirode is tavo postu,kad labai jau greitai tu isimyli lotuliukas.gif

Gerai,kad as nepatyrus to geidulingo sexo su svetimu,kaip sakant, nezinau kaip "skanu"ir neriekia biggrin.gif .

O kur aš rašiau, kad įsimyliu greit? g.gif
Reikia skirt pajuokavimus nuo rimtų dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 08, 15:00)
O kur aš rašiau, kad įsimyliu greit? g.gif
Reikia skirt pajuokavimus nuo rimtų dalykų mirksiukas.gif

Virtualus pasaulis, mes kartais suteikiam zmogui tai ka norime, galime matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 14:53)
O kas duos garantija, kad nera susiradusi, vyro gi reikia karta per menesi.

Man kazkodel atrodo,kad ne vienas Tadas eina i kaire,bet ir jo zmona ax.gif

QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 14:54)
Be abejo, nei viena iš čia rašančių nesidalina. Bet, wit, kalba eina ar galėtum aistrai atsispirti? Ir dar tokiai, nuo kurios stogą rauna, vietos sau nerandi, nei valgyti, nei gerti nesinori  bigsmile.gif

Imanoma atsipirti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 08, 14:53)
Is jusu pavyzdzio aisku,  kalbat tik tam kat kalbeti.

Nieko tokio, pabandžiau išsiaiškinti reikšmę: "Moteriska savo isedomis maitinti geriau?".
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 15:04)
Imanoma atsipirti  rolleyes.gif

na šiaip tai viskas įmanoma, turbūt ir iki mėnulio pėsčiom nueiti įmanoma biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 08, 14:04)
Man kazkodel atrodo,kad ne vienas Tadas eina i kaire,bet ir jo zmona ax.gif
Imanoma atsipirti  rolleyes.gif

Taip manai? schmoll.gif
Taip - jeigu su ta aistra nesusitikinėsi, tuomet taip - įmanoma. Su laiku aistra ir susižavėjimas praeina.

Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 03 08, 15:06)
Nieko tokio, pabandžiau išsiaiškinti reikšmę: "Moteriska savo isedomis maitinti geriau?".

Jums nebuvo idomu. Kai zmogui idomu, klausimus formuluoja kitaip, be sarkazmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 kovo 2011 - 14:12
Įmanoma viskas,bet kol ant savęs neišbandai-gal nereikia ir moralizuoti.Pavyzdžiui aš-nežinau,kaip pasielgčiau.Gal-niekaip.Bet vat visom teisiosiom užtat linkiu gero smegenų susisukimo... mirksiukas.gif ...moters dienos proga... o paskui-pareikit diskutuoti,kuri atsilaikė,o kuri paslydo.Ir visas smulkmenas,pšeprašam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 08, 15:07)
na šiaip tai viskas įmanoma, turbūt ir iki mėnulio pėsčiom nueiti įmanoma  biggrin.gif

Sitas neimanomas dalykas biggrin.gif
As zinau,kas imanoma,nes patyriau ta pati ax.gif

QUOTE(Dite25 @ 2011 03 08, 15:09)
Taip manai? schmoll.gif

Taip - jeigu su ta aistra nesusitikinėsi, tuomet taip - įmanoma. Su laiku aistra ir susižavėjimas praeina.

O kodel ne?Jei jie tik karta per menesi mylisi,jis gauna sexo is kitur,kur garantija,kad ji to paties nedaro?Nebuk naivi.

Ne apie tai kalbejau.
Atsakyti