Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

Gerą temą kaštonas užvedė, liuks
Papildyta:
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 09 12, 12:17)
Ir man guodėsi, vargšiukė... unsure.gif

O tai kokia ta kaštonų rinkimo pabaiga? Rado ką, nerado, a namo grįžo? bigsmile.gif

tikrai įdomu ar pasirašė kas blush2.gif
Atsakyti
Kažin.. g.gif greičiausiai nuosava žmonela pasirašė.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuirgaliu @ 2009 09 12, 12:19)
Gerą temą kaštonas užvedė, liuks
Papildyta:

tikrai įdomu ar pasirašė kas blush2.gif

ir man būtų įdomu

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 09 13, 20:53)
Kažin.. g.gif greičiausiai nuosava žmonela pasirašė.. biggrin.gif

o dėl šito manau, kad teisi esat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rasai ,kad nori meiluzes ,bet sekso nenori?
Atsakyti
QUOTE(kastonas4 @ 2009 07 29, 00:43)
Zinot, tema skamba banaliai, bet yra viena pikantiska detale... tiesiog radau savo zmona forume (ne sitame) atvirai bendraujant apie galimybe susirasti meiluzi... Zinau kad gausiu tinkama porcija kritikos.. galbut nepajegus ir t.t. Deja sitos kategorijos kritikuotojus turiu nuliudinti, nes man reikia bent 3 kartus daugiau nei gaunu siai dienai.. Bet arciau reikalo..
Jei atsirastu istekejusi ar issiskyrusi mergina/moteris, kuri nori pabengti nuo rutinos ir siaip paivairinti gyvenima taip, kad niekas apie tai nesuzinotu visiskai nieko.. siulau praleisti nakti kokioje nors grazioje kaimo sodyboje.. tiesiog pabegti nuo didmiescio surmulio i koki nors ramu kampeli ant ezero kranto, pasiimti buteli gero konjako, uzsidegti zvakes ir pasisneketi apie gyvenima.. tiesa nedidele smukmena.. turiu buti realistu - nesu zurnalo virselio puosmena ir aplamai esu nusiteikes truputi kategoriskai tu manekenu atzvilgiu.. tiesiog 30 m. vaikis, kuris bando sukurti pamata ateiciai.. todel - man sexo is moters kuri sutiks praleisti ta nakti, tikrai nereikia.. tiesiog pabuk salia ir siaip prasnekek su manimi apie gyvenimo prasme puse nakties.. po to gal net nesusitiksim.. nebent bus koks nors force majore.. gyvenimas kupinas staigmenu..

taip ir nesupratau kodėl tema - noriu meilužės - jeigu čia rašai, kad naktį tik pasikalbėtumėt g.gif
Atsakyti
Zinot, tema skamba banaliai, bet yra viena pikantiska detale... tiesiog radau savo zmona forume (ne sitame) atvirai bendraujant apie galimybe susirasti meiluzi... Zinau kad gausiu tinkama porcija kritikos.. galbut nepajegus ir t.t. Deja sitos kategorijos kritikuotojus turiu nuliudinti, nes man reikia bent 3 kartus daugiau nei gaunu siai dienai.. Bet arciau reikalo..
Jei atsirastu istekejusi ar issiskyrusi mergina/moteris, kuri nori pabengti nuo rutinos ir siaip paivairinti gyvenima taip, kad niekas apie tai nesuzinotu visiskai nieko.. siulau praleisti nakti kokioje nors grazioje kaimo sodyboje.. tiesiog pabegti nuo didmiescio surmulio i koki nors ramu kampeli ant ezero kranto, pasiimti buteli gero konjako, uzsidegti zvakes ir pasisneketi apie gyvenima.. tiesa nedidele smukmena.. turiu buti realistu - nesu zurnalo virselio puosmena ir aplamai esu nusiteikes truputi kategoriskai tu manekenu atzvilgiu.. tiesiog 30 m. vaikis, kuris bando sukurti pamata ateiciai.. todel - man sexo is moters kuri sutiks praleisti ta nakti, tikrai nereikia.. tiesiog pabuk salia ir siaip prasnekek su manimi apie gyvenimo prasme puse nakties.. po to gal net nesusitiksim.. nebent bus koks nors force majore.. gyvenimas kupinas staigmenu..

Papildyta:
Labas,as taip pat savo vyra esu uztikusi panasiomis aplinkybemis,nemalonu..Ieskau artimos sielos tiesiog pasikalbeti,manau esu paprasta ir nuosirdi,isvaizda gali klaidinti. nono.gif
Atsakyti

Ot, velnias doh.gif Kaip tu mane radai, juk tame forume nik'a pasikeiciau g.gif
Pasirodo, ne tik tas galas kietas, bet visas (kaip Agentas 000)
Atsakyti
Argi šiais laikais susirasti meilužę vyrui, problema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulitėja @ 2010 04 07, 13:24)
Argi šiais laikais susirasti meilužę vyrui, problema?  biggrin.gif

butent.. ot problema rado smile.gif nors jei niekada nebande tai gal.. o gal jau ir pabande smile.gif
Atsakyti
O gal jis baisuoklis...sunku kai niekas demesio nekreipia
Atsakyti
Nieko jus nesuprantate, tai sitas zmogelis nesoka su bet kuria i lova, jam reikia meiluzes, kuri trauktu ji, todel labai mandagiai pasiule tik pasineketi, tai reiksia, kad neipareigotas yra pasimyleti, jei jam kuri pasnekove ir nepatiktu...O jei patiktu, paskutinis sakinys, pasake viska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 17 liepos 2010 - 15:30
nu ir tema... biggrin.gif
Atsakyti