Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(erikute72 @ 2009 09 09, 14:51)
Ech tu, nu nemoki ieskoti  lotuliukas.gif arba pas kastona pasiklausk kaip jam pasiseke  biggrin.gif

negaliu klaust ..jis su manim nedraugauja ... biggrin.gif o ar kas isduotu tokia paslapti
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 09 09, 14:52)
negaliu klaust ..jis su manim nedraugauja ... biggrin.gif o ar kas isduotu tokia paslapti

Gerai padesiu, se rinkis kiek nori
http://www.sexskelbimai.lt/?page=2
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 09, 14:58)
Gerai padesiu, se rinkis kiek nori
http://www.sexskelbimai.lt/?page=2

tik pagalvok dar ir tokiu yra perku ..parduodu biggrin.gif tai kad ten nei vienos uz dyka nera ,,klausyk o is kur zinai apie tokius skelbimus ?
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 09 09, 15:36)
tik pagalvok dar ir tokiu yra perku ..parduodu  biggrin.gif tai kad ten nei vienos uz dyka nera ,,klausyk o is kur zinai apie tokius skelbimus ?

Nesakyyyyysiu, vat blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikute72: 09 rugsėjo 2009 - 15:28
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 09, 13:50)
Varyk greiciau i burbancios tema, tritukas sugrizo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Visa chebra renkasi cia  lotuliukas.gif

aaa...sveikučiai smile.gif - biškį dirbau.Malonu vėl visus matyt.Burbanti į až parašė,kad nabagė numelioruota tongue.gif
Atsakyti
As per visas temas lakstau, tuoj mane akmenim uzmetys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 09, 16:32)
As per visas temas lakstau, tuoj mane akmenim uzmetys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

svarbu niekam ant nuospaudų nelipt-misliju bus gerai smile.gif
Kam rūpi,kur lakstai...aš va noriu noriu meilužio...teoriškai... lotuliukas.gif nu ir ką-šiaip pagalvoju,kad tik lyšnos problemos-daugiau jokios naudos lotuliukas.gif
A kas burbančios temoj-gal gyvybė atsirado ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 15:30)
aaa...sveikučiai smile.gif - biškį dirbau.Malonu vėl visus matyt.Burbanti į až parašė,kad nabagė numelioruota  tongue.gif

Jau nebe... biggrin.gif Turejau laiko apgalvoti savo elgesi... biggrin.gif Čiūdinsiuos dabar tik anojoj (nu, zinot kurioj biggrin.gif ) temoje. Reik grizti i doros kelia ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonas4 @ 2009 07 29, 01:43)
Zinot, tema skamba banaliai, bet yra viena pikantiska detale... tiesiog radau savo zmona forume (ne sitame) atvirai bendraujant apie galimybe susirasti meiluzi... Zinau kad gausiu tinkama porcija kritikos.. galbut nepajegus ir t.t. Deja sitos kategorijos kritikuotojus turiu nuliudinti, nes man reikia bent 3 kartus daugiau nei gaunu siai dienai.. Bet arciau reikalo..
Jei atsirastu istekejusi ar issiskyrusi mergina/moteris, kuri nori pabengti nuo rutinos ir siaip paivairinti gyvenima taip, kad niekas apie tai nesuzinotu visiskai nieko.. siulau praleisti nakti kokioje nors grazioje kaimo sodyboje.. tiesiog pabegti nuo didmiescio surmulio i koki nors ramu kampeli ant ezero kranto, pasiimti buteli gero konjako, uzsidegti zvakes ir pasisneketi apie gyvenima.. tiesa nedidele smukmena.. turiu buti realistu - nesu zurnalo virselio puosmena ir aplamai esu nusiteikes truputi kategoriskai tu manekenu atzvilgiu.. tiesiog 30 m. vaikis, kuris bando sukurti pamata ateiciai.. todel - man sexo is moters kuri sutiks praleisti ta nakti, tikrai nereikia.. tiesiog pabuk salia ir siaip prasnekek su manimi apie gyvenimo prasme puse nakties.. po to gal net nesusitiksim.. nebent bus koks nors force majore.. gyvenimas kupinas staigmenu..

biggrin.gif tu cia juokauji?bet ryskiai
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 07 30, 08:26)
o jeigu avantiūra kelia dar didesnį gyvenimo džiaugsmą?  mirksiukas.gif

manau, kad tikrai avantiūra kelia didesnį gyvenimo džiaugsmą thumbup.gif
ir kas čia tokio, kad žmogus nori, tegu...........
Juk gyvenam tik kartą.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 12 rugsėjo 2009 - 10:29
QUOTE(alisia28 @ 2009 09 12, 10:16)
biggrin.gif tu cia juokauji?bet ryskiai

gerai tu čia , bet kur garantija kad sekso nereikia, kad prievartos nebus.
tarp kitko o trobelė kaime tavo?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 09, 16:30)
Burbanti į až parašė,kad nabagė numelioruota  tongue.gif

Ir man guodėsi, vargšiukė... unsure.gif

O tai kokia ta kaštonų rinkimo pabaiga? Rado ką, nerado, a namo grįžo? bigsmile.gif
Atsakyti