Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

o je jega..koks,kur ezeriukas??? paimsiu draugesku as,pakalbesim apie toki gyvenima ,kad neuzmirsi niekada...nors po to zmonos tikrai nebereiks lotuliukas.gif prie gero iprantama,o prie nerealaus..nu zodziu..rasyk laukiam... bigsmile.gif
a ka zmogui nepadet friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonas4 @ 2009 07 28, 22:43)
Zinot, tema skamba banaliai, bet yra viena pikantiska detale... tiesiog radau savo zmona forume (ne sitame) atvirai bendraujant apie galimybe susirasti meiluzi... Zinau kad gausiu tinkama porcija kritikos.. galbut nepajegus ir t.t. Deja sitos kategorijos kritikuotojus turiu nuliudinti, nes man reikia bent 3 kartus daugiau nei gaunu siai dienai.. Bet arciau reikalo..
Jei atsirastu istekejusi ar issiskyrusi mergina/moteris, kuri nori pabengti nuo rutinos ir siaip paivairinti gyvenima taip, kad niekas apie tai nesuzinotu visiskai nieko.. siulau praleisti nakti kokioje nors grazioje kaimo sodyboje.. tiesiog pabegti nuo didmiescio surmulio i koki nors ramu kampeli ant ezero kranto, pasiimti buteli gero konjako, uzsidegti zvakes ir pasisneketi apie gyvenima.. tiesa nedidele smukmena.. turiu buti realistu - nesu zurnalo virselio puosmena ir aplamai esu nusiteikes truputi kategoriskai tu manekenu atzvilgiu.. tiesiog 30 m. vaikis, kuris bando sukurti pamata ateiciai.. todel - man sexo is moters kuri sutiks praleisti ta nakti, tikrai nereikia.. tiesiog pabuk salia ir siaip prasnekek su manimi apie gyvenimo prasme puse nakties.. po to gal net nesusitiksim.. nebent bus koks nors force majore.. gyvenimas kupinas staigmenu..

O CIUPACIUPSO NENORI ANT PAGALIUKO JEI ZMONA IESKO MEILUZIO DARYK ISVADAS BRANGUSIS GAL PIRMA SAVO DARZA APRUPINK TRASOM O PASKUI IESKOK TRASU KITOMS
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 29, 11:56)
O CIUPACIUPSO NENORI ANT PAGALIUKO JEI ZMONA IESKO MEILUZIO DARYK ISVADAS BRANGUSIS GAL PIRMA SAVO DARZA APRUPINK TRASOM O PASKUI IESKOK TRASU KITOMS

Būtent tą temos autorius ir stengiasi padaryti. Rasti žmogų, su kuriuo nesijaustų vienišas.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 07 29, 10:30)
o je jega..koks,kur ezeriukas??? paimsiu draugesku as,pakalbesim apie toki gyvenima ,kad neuzmirsi niekada...nors po to zmonos tikrai nebereiks  lotuliukas.gif prie gero iprantama,o prie nerealaus..nu zodziu..rasyk laukiam...  bigsmile.gif
a ka zmogui nepadet  friends.gif

Gi nepratinkit vyrų prie gerų dalykų, vis gi ir zmoną dar turi, nors ir ieskančią meilužio lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kastonas4,2009 07 29, 00:43] O gal zmonos netenkina reikalo kokybe?Man atrodo,imk tamsta zvakes,konjaka,zmona ir braukit prie ezero sneketis apie SAVO gyvenima,gal daugiau naudos bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DUTĖ BARBIDUTĖ: 29 liepos 2009 - 11:11
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 09:27)
Jei bus parašyta kitaip - jūs sutiksite būti meiluže?
Jei ne - gal neaiškinkit kaip rašyti?

Aš tik padėti vaikiui norėjau. Nu kokia čia gali būti romantika ant ežero kranto, kai žmonos šešėlis vilksis iš paskos? blink.gif

Ar esi pats turėjęs meilužę?
Jei ne - tai gal... aj tiek to, rašyk ką nori, ne mano stilius kitiems aiškinti ką rašyti ir ko nerašyti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 29 liepos 2009 - 13:21
QUOTE(Akmenine_Šeron @ 2009 07 29, 09:42)
Manau, tokiu atveju jis galėtų pasirinkti paprastesnį būdą - tiesiog užsukti į pažinčių svetainę.

Plati fantazija - moteru prerogatyva.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 07 29, 13:43)
Ar esi pats turėjęs meilužę?
Jei ne - tai gal... aj tiek to, rašyk ką nori, ne mano stilius kitiems aiškinti ką rašyti ir ko nerašyti  tongue.gif

O jei - taip? Kas tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 15:52)
O jei - taip? Kas tuomet?

O jei, o jei... vat kai bus ne o jei, tada ir pats pamatysi.

Atsakyti
ne kaip sekasi biggrin.gif ...galvojau ir as guostis pradesiu
Atsakyti
Kažkodėl dauguma vyrų mano, kad jų žmonos, kaip perskaitytos knygos...ir seilę varvina dėl kitų knygų viršelių...ir kas iš to? Rasi tu pašnekovę, kuri tamstą išklausys, paguos, pakoketuos, padės išgerti brendžio butelaitį...gal dar už rankos leis palaikyt (o gal ne tik...) ir kas iš to????? Mes linkę idealizuoti žmones, su kuriais negyvenam.... ax.gif
Gal geriau pakviesk žmoną (draugę) į pasimatymą? Pakalbėkit apie paukščių migraciją, klimato atšilimą, genetiškai modifikuotų organizmų poveikį, korozijos greitį Opel automobiliuose ir panašiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 07 29, 16:08)
Gal geriau pakviesk žmoną (draugę) į pasimatymą? Pakalbėkit apie paukščių migraciją, klimato atšilimą, genetiškai modifikuotų organizmų poveikį, korozijos greitį Opel automobiliuose ir panašiai  cool.gif

O kodėl žmoną? Na kuom ta žmona nusipelnė tokio kvietimo?
Atsakyti