ramu ..pirmadienis
QUOTE(trintuks @ 2009 08 03, 09:16)
ramu ..pirmadienis
savaitgali visi prisigere. pochmelu uzimti.
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 03, 09:27)
savaitgali visi prisigere. pochmelu uzimti.
tris dienas lydejau regatas..jega...
o vakar padedami Mamontovo dasibaigem visi po tokiu dienu ir naktu ne tik meiluziu bet ir savu vyru nebereikia...kuriam laikui
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 08 03, 11:45)
o vakar padedami Mamontovo dasibaigem visi po tokiu dienu ir naktu ne tik meiluziu bet ir savu vyru nebereikia...kuriam laikui
a grazu gert aa?
QUOTE(trintuks @ 2009 08 03, 10:58)
a grazu gert aa?
a tu pabandyk negert kai visa klaipeda uzia
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 08 03, 10:45)
ooooooo, as vakar buvau jau vaiksciuojantis lavonas.... sian matei, kas mieste darosi? Kamsciai visur, regata palydi is melnrages... i uzdaryma vakar net nenuejau - buvau puse 10 jau luzusi... kosmaras. koju skausmas nera lygiu. visi bendradarbiai irgi be koju, be nugaru...
tai va ..niekaip blaiviniku nerandu forumo
QUOTE(trintuks @ 2009 08 03, 16:11)
turi atidaryti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 03, 12:37)
ooooooo, as vakar buvau jau vaiksciuojantis lavonas.... sian matei, kas mieste darosi? Kamsciai visur, regata palydi is melnrages... i uzdaryma vakar net nenuejau - buvau puse 10 jau luzusi... kosmaras. koju skausmas nera lygiu. visi bendradarbiai irgi be koju, be nugaru...
blyn siandien issimaudyti zadejom nuvaryt..i melnrage neivaziuosi... isprotejo zmones a sako krize.. jokios...dirbanciu tik nebera,bet gyvenanciu
man skrandis baikota iskele..vsio... dingstam savaitei i ramybe,bo naujuku nesulauksiu su tokiais tempais
QUOTE(trintuks @ 2009 08 03, 15:11)
Aš negeriu. Beje, kokių čia jus visokių pievinių temų prikūrę Nors prisijuokiau