Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužės

QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 12:15)
jau prinese  ...man dabar gandrienes mazules reikia lotuliukas.gif

jei būtum netūrėjęs gandrienės būtu nenešęs, jug vyrai patys kaip vaikai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 07 31, 11:25)
jei būtum netūrėjęs gandrienės būtu nenešęs, jug vyrai patys kaip vaikai  tongue.gif  lotuliukas.gif

aha kaip ..tik ne piena o alu geriam niam niam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 10:34)
aha kaip ..tik ne piena o alu geriam niam niam  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

alu geria, bet nuo papo neatjunka, vis taip norisi tu PAPU, nors tu mirk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2009 07 31, 14:02)
alu geria, bet nuo papo neatjunka, vis taip norisi tu PAPU, nors tu mirk unsure.gif

nu grynai nesveikas potraukis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 12:34)
aha kaip ..tik ne piena o alu geriam niam niam  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

ai visi jūs alaus alkoholikai tongue.gif lotuliukas.gif poto ir mastos viena vieta lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 15:50)
nu grynai nesveikas potraukis  lotuliukas.gif

o būna pas jus ir sveikų potraukių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 07 31, 15:10)
ai visi jūs alaus alkoholikai  tongue.gif  lotuliukas.gif poto ir mastos viena vieta lotuliukas.gif  tongue.gif
Papildyta:

o būna pas jus ir sveikų potraukių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne visi ..as kitoks ..alus karsta diena atsigaivinti ..ziema praktiskai negeriu
o del potraukiu pacios norit kad grozybes ..paglomonetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 16:18)
ne visi ..as kitoks ..alus karsta diena atsigaivinti ..ziema praktiskai negeriu
o del potraukiu pacios  norit kad grozybes ..paglomonetu  tongue.gif

aš ne toks aš kitoks.... bla bla bla biggrin.gif tą pati girdžiu iš visų vyriškos giminės atstovų doh.gif ir kai tik ilgiau pabendrauji, pažysti- pasirodo toks pat kaip ir kiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif alus ir sekas jūsų palydovai tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 07 31, 15:25)
aš ne toks aš kitoks.... bla bla bla biggrin.gif tą pati girdžiu iš visų vyriškos giminės atstovų doh.gif  ir kai tik ilgiau pabendrauji, pažysti- pasirodo toks pat kaip ir kiti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif alus ir sekas jūsų palydovai tongue.gif  biggrin.gif

as nesiginciju ..seksas taip ..bet alus ...ir apskritai alkoholis ..na buna ir tokiu ..ka nesutikai ..visi tik geriantys ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 15:32)
as nesiginciju ..seksas taip ..bet alus ...ir apskritai alkoholis ..na buna ir tokiu ..ka nesutikai ..visi tik geriantys ? smile.gif

Tai kad visi jus geriantys 4u.gif Vienam alus, kitam snapsas, treciam konjako bonka... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 31, 16:42)
Tai kad visi jus geriantys  4u.gif  Vienam alus, kitam snapsas, treciam konjako bonka...  lotuliukas.gif

pasiseke ..na radote beveik negerenti ..bet jums jokios naudos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 07 29, 10:02)
o tai kodel tema "noriu meiluzes" jei  norisi tik ant kranto pasedeti? is kersto zmonai? kerstas blogas dalykas....

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2009 07 31, 16:32)

ne jie visi negeriantys, tik mėgėjai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti