Šią temą paskatino atidaryti stiprėjanti savimonė tikiuosi, kad ši švietėjiška idėja prigis ir dekupažinantys žmonės elgsis vis atsakingiau ir kurs nuostabius darbus toliau nekenkdami pirmiausia sau, o taip pat ir kitiems...
Pagrindinis šios temos reikalavimas:
-čia dedame nuorodas arba pačius paveiksliukus, kurie atspausdinus tinkami dekoravimui,
-juos sukūrę autoriai turi būti palikę šį svietą ne mažiau kaip prieš 70 metų.
-nurodome autorių ir jeigu įmanoma jo gimimo ir mirties datas
tikiuosi,kad moderatoriai padės prižvelgti,kad neatsirastų bevardžių paveiskliukų.
Patogus būdas, kaip ieškoti geros kokybės paveiskliukų:
Patogus būdas įkelti paveiskliuką ir neapsunkinti forumo žiūrovams: aš naudojuosi šio puslapio paslaugom http://imageshack.us/
Sandras Botičelis (Sandro Botticelli, tikras vardas Alessandro di Mariano Filipepi, 1447 m. kovo 1 d. 1510 m. gegužės 17 d.) ankstyvojo Renesanso Toskanos mokyklos italų tapytojas.
nuoroda į didelį paveiskliuką
Geros medžioklės, damos
Geriau mokytis iš svetimų klaidų ir jų nekartoti, o kol tema įsivažiuos, įdedu savo vieną darbą su šiuo paveiskliuku kaip tik
Kokia gera tema. Jau pamokė mane Lachesė, tai antrą kartą nenoriu padaryti klaidų. Bet čia kaip pirštu į akį, nes su šio dailininko darbu darau dėžutę. Kai baigsiu būtinai įkelsiu.
labai puiku, kad mes vis pradedam kažką suprasti
Labai įdomu ,koks darbas, smagu pamatyti ir rezultatus.
QUOTE(Lachesė @ 2009 07 29, 22:48)
labai puiku, kad mes vis pradedam kažką suprasti
DarbasDarbas, o rezultatą, jei spėsiu iki atostogų įmesiu kai pabaigsiu
Na va ir pribaigiau šį darbelį kartu ir su Akrilano sendintoju, vis tik pavyko man jį palaužti Nuotraukas perfotografuosiu vėliau, nes matau ne labai kokia kokybė. O jau koks mano darbelis, tai jums spręsti Autorius - Sandro Botticelli
kokia aktyvi tema
ji niekada ir nebus aktyvi, kol bus toks požiūris o šiaip, gal po trupučiuką ir įsibėgės. Gal kokį konkursą reikia šita tema paskelbti
O kaip patikrinti ar ji galima naudoti, ar ne? Ar his saugomas autoriniu teisiu ar ne? As pvz kai randu grazu paveiksleli, seivinu ir viskas O kaip dabar paziuret ar nenubaus manes us jo panaudojima
kad nenubaus būk rami 99%. O patikrinti reikėtų bent pagal dailininko mirties datą, po jos turi būti jau 70 metų.
sveikos turiu tokį klausimą o jūs kai atsispausdinat paveikslėlius iškart dedat ant norimo daikto ar dar palaikot vandenyje prieš dėjimą?
čia ne ta vieta, mieloji, bet nesiplečiant atsakysiu,kad priklauso nuo popieriaus, storus mirko, plonų ne.