Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 17, 08:18)
Aciu uz komentarus del aparatu smile.gif  4u.gif

prasom, ner uz ka. nors tiek vargau kol parasiau smile.gif))
Atsakyti
sillwio, mes visi jau turim savo stilius, bet mus žavi kartais nuotraukos, kokių niekada gal ir nedarysim..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 17, 07:15)
sillwio, mes visi jau turim savo stilius, bet mus žavi kartais nuotraukos, kokių niekada gal ir nedarysim..smile.gif))

Nesiginciju del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 17, 08:04)
Nesiginciju del to smile.gif

o dėl patrauklumo tų foto dėl kompozicijos gal Tu ir teisus. tai mano silpnoji vieta, tad gal todėl mane taip užkabino biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
kadangi sėdžiu namie, kapstau archyvus ir traukiu senus niekam niekada nerodytus kadrus. šis ir po beveik metų man kažkuo patrauklus. ilford 3200.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 17, 08:27)
kadangi sėdžiu namie, kapstau archyvus ir traukiu senus niekam niekada nerodytus kadrus. šis ir po beveik metų man kažkuo patrauklus. ilford 3200.

Na, jei atvirai, tai atkreipiau demesi i grazu 3200 gruda, i isdegusi plota ant sienos, bet siuzetas manes neuzkabino visai. Kaip sakoma - i seimos albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 17, 11:24)
Na, jei atvirai, tai atkreipiau demesi i grazu 3200 gruda, i isdegusi plota ant sienos, bet siuzetas manes neuzkabino visai. Kaip sakoma - i seimos albuma smile.gif

sutinku doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 17, 11:46)
sutinku  doh.gif  ax.gif

Išdegusį plotą atsiimu smile.gif Namie tvarkingai monitorius rodo.
Atsakyti
as isdegimu nematau sioje foto. pas mane net sviesiausioje vietoje yra atspalvis sioks toks. o siaip - labai silta ir idiliska foto, kabinanti jausmus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 17, 12:38)
as isdegimu nematau sioje foto. pas mane net sviesiausioje vietoje yra atspalvis sioks toks. o siaip - labai silta ir idiliska foto, kabinanti jausmus  blush2.gif

na tai iš tikro mano seneliai. vienas be kito net sanatorijon nuvažiuoti negalintys. man tai šita foto kelia emocijas, kadangi juos pažįstu. smagu, jei ir kitiems šita pora atrodo kaip tvora biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ką tik parsinėšiau nuotraukas. Skanavo pačias juostas, žymiai gavosi šitaip. blush2.gif
Nors kaikur fokusas ne vietoj iš esmės esu labai patenkinta. biggrin.gif
user posted image
Šitoj kompozicija labai nevykus.
user posted image

Tik nesupratau, kas čia dabar. g.gif
Negative irgi matosi. Kieno čia klaida, mano, ar minilabo.
user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 08 17, 12:59)
Tik nesupratau, kas čia dabar.  g.gif
Negative irgi matosi. Kieno čia klaida, mano, ar minilabo.

Leidzia sviesa kazkur. Greiciausiai fotikas kaltas. Gali buti, kad uzuolaidos nera sandarios, t.y. lieka plysys, pro kuri ir patenka sviesa. Is 4 kadru sunku spresti, bet panasu, kad plysys lieka prie ilgesniu islaikymu (problema kadruose, darytuose patalpoje). Taisoma, bet reikia meistro, kuris zino, kaip tai daroma. Gali uztekt pareguliuot, bet gali tekt atlikt pilna servisa, iskaitant ir uzuolaidu keitima (apsimoka nebent turint kolekciniu sumetimu; fotografavimui galima pasieskot kito ekzemplioriaus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 17 rugpjūčio 2009 - 13:45
Duoma trecia miela ax.gif spalvos, rukas tas, grazu

Klausykit, ka reiskia aparate, tame Mackva 5 kaireje toks rutuliukas, ka jis nustato, parasyta ant jo 'cvetnaja, panxrom, izolanx' ir daug skaiciuku nuo 32 iki 90 prie kiekvieno pavadinimo... otai nusipirkau placia juosta j/b rankom ryskinama ir nezinau kaip cia ka cia... rolleyes.gif beja nekiauras bigsmile.gif

Tiesa, perziurejau tuos senus fotikus tai jie pagrinde Kodako, Zeis-ikon, liubitel, mockva g.gif tai jauc nieko tokio ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 rugpjūčio 2009 - 15:40