Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sveiki smile.gif

Siandiena pasivogiau is tevo kolekcijos du dumpliukus.. ten tu fotiku daug labai, o kai nesuprantu tai daugmaz pasiziejau veikiancius ir pora nugriebiau.. tiesa, nesuprantu dar gerai kaip naudotis, bet klausimas butu toks ar galiu zaist su jais? ar neverta prasideti? toki du:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugpjūčio 2009 - 15:27
zitali, jei dumples nekiauros (tamsoj pasiziurek su zibintuveliu sviesdama i atidaryta fotika) gali zaistis. jei kiauros (o tai buna daznai labai) - neverta vargti
Atsakyti
Sansara aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

dalinuosi nuoroda: http://www.flickr.com/photos/momili/
man labai labai artimos foto, kad ir ne šedevrai dauguma. tiesiog kai kurios foto būtų mano maža viena iš siekiamybių smile.gif
tikiuosi, kad pasimėgausit..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 15, 14:45)
Siandiena pasivogiau is tevo kolekcijos du dumpliukus.. ten tu fotiku daug labai, o kai nesuprantu tai daugmaz pasiziejau veikiancius ir pora nugriebiau.. tiesa, nesuprantu dar gerai kaip naudotis, bet klausimas butu toks ar galiu zaist su jais? ar neverta prasideti? toki du:

Aš bandyčiau žaist. Pirmasis rodos tikras tarybinis tolimatis Moskva, o antras paprastesnės konstrukcijos, bet ne prastesnės kokybės Kodak. Jei neklystu, tai abu 6x9 kadro formato. Bet kokiu atveju bandymas brangiai nekainuos, nors pirmiausia, žinoma, padaryk, kaip rekomenduoja sansara.

QUOTE(sayonara @ 2009 08 15, 18:29)
Sveiki,

dalinuosi nuoroda: http://www.flickr.com/photos/momili/
man labai labai artimos foto, kad ir ne šedevrai dauguma. tiesiog kai kurios foto būtų mano maža viena iš siekiamybių smile.gif
tikiuosi, kad pasimėgausit..smile.gif 4u.gif

Labas smile.gif Ačiū už nuorodą. Tikrai yra smagių kadrų.
Negalvočiau, kad tokios foto galėtų būti tavo siekiamybė. Parodyk konkrečiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugpjūčio 2009 - 11:23
QUOTE(sillwio @ 2009 08 16, 11:22)
Labas smile.gif Ačiū už nuorodą. Tikrai yra smagių kadrų.
Negalvočiau, kad tokios foto galėtų būti tavo siekiamybė. Parodyk konkrečiau smile.gif

kodėl gi ne? bigsmile.gif
ko aš noriu - kada nors tapti gera metraštininke. fiksuoti kasdieną taip, kad žiūrovas akimirkai pasijustų joje dalyvaująs. kai kurios šio autoriaus foto man pasirodė būtent tokios. tokios paprastutės iki paprastumo ribos, bet kažkuo įtraukiančios. mielos. žodž, subjektyvu, be abejo, ale vakar taip mielai į kai kurias spoksojau. ax.gif

kurį laiką kartojau, kad vidutinio formato man gal ir neprireiks, vis dažniau susimąstau, kad noriu kompozicine prasme būtent jo. doh.gif matyt, mėnulis palankus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 16, 14:11)
kurį laiką kartojau, kad vidutinio formato man gal ir neprireiks, vis dažniau susimąstau, kad noriu kompozicine prasme būtent jo. doh.gif matyt, mėnulis palankus biggrin.gif

būtent taip, kaip išreiški norus, pasako, kad jiems dar nelemta ateiti smile.gif jei ką, tai pažįstu tokį vieną kaimietį, kuris duotų vid form pasibandyt. Bet pasibandyt, o ne žiūrėt į jį ant lentynos ilgėjančiais Vilniaus vakarais ir negalvot, ar bijoti jo, ar ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 16, 19:23)
būtent taip, kaip išreiški norus, pasako, kad jiems dar nelemta ateiti smile.gif jei ką, tai pažįstu tokį vieną kaimietį, kuris duotų vid form pasibandyt. Bet pasibandyt, o ne žiūrėt į jį ant lentynos ilgėjančiais Vilniaus vakarais ir negalvot, ar bijoti jo, ar ne wink.gif

gerai, kaimieti, priimu iššūkį..smile.gif galėsi man viską nuo nulio vėl parodyt? biggrin.gif
p.s. rytoj aš dar namie, nes Tauras niekaip neišsikapanoja..sad.gif pavakary po gydytojos žinosiu, kaip toliau vystosi reikalai.
Atsakyti
nuo nulio parodymas nebepades. tu vel galva linksesi. ivykio vietoje teks egzamina islaikyt.. nu zinai.. tašės atsegimas, užsegimas....juostos idejimas, isemimas... objektyvo atkėlimas viena, ranka... kita ranka.. sėkmės atveju bandymas uždėti ant fotoaparato.. rankinis (butent rankinis.. ir ne is lempos) ekspozos nustatymas.... blyn zinok, kaip as vel noriu bulviniu blynu su mesa.. (cia prisiminiau bepasakojant, kaip budavo) biggrin.gif

p.s. del Tauro. išsikapanos jis, nepergyvenk.. jis juk aerodrome išgyveno.. biggrin.gif
p.p.s. del tavo nuorodos. sorry, bet nepatiko. eiliniai kadrai ir tiek. tu dabar jau geriau padarytum (as rimtai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 16 rugpjūčio 2009 - 19:37
o mamma mia biggrin.gif sadistas biggrin.gif

o dėl Tauro. tas ir keisčiausia, kad aerodrome išgyveno dvi savaites palapinėj, o vos grįžo į miestą, savaitę iš ligų neišlipa. gerai, kad vasara, darbų nedaug, šefas geras, antraip nežinau, kaip kapstyčiaus. doh.gif aš jau visuomenės pasiilgau, o po tų trijų laukinių savaičių dar negaliu grįžti į civilizaciją smile.gif

ačiū, aišku, už gerą žodį, ale.. "padarytum".. tai kodėl nepadarau? doh.gif
galvoj tai pas mane vieni šedevrai..biggrin.gif bet tik galvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 16, 12:11)
kodėl gi ne? bigsmile.gif
ko aš noriu - kada nors tapti gera metraštininke. fiksuoti kasdieną taip, kad žiūrovas akimirkai pasijustų joje dalyvaująs. kai kurios šio autoriaus foto man pasirodė būtent tokios. tokios paprastutės iki paprastumo ribos, bet kažkuo įtraukiančios. mielos. žodž, subjektyvu, be abejo, ale vakar taip mielai į kai kurias spoksojau. ax.gif

Na, tu turi savotišką stilių, o šios nuotraukos visai nepanašios į tai, ką tu darai.

Tavo nuorodoje nuotraukos tikrai gana paprastos, bet dėmesį patraukia, o patraukia, manau, labai tvarkinga kompozicija - daugumoje jų užtikrintas balansas.

Nepabandysi, nesužinosi wink.gif

Sveikatos sūneliui.
Atsakyti
Aciu uz komentarus del aparatu smile.gif 4u.gif
Atsakyti