Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Duoma @ 2009 08 10, 17:59)
Sillwio, nu tikrai, man jokios nuorodos nerodo.  unsure.gif

Matyt praleidai žodį čia smile.gif Pabandom kitaip http://rangefinder.r...nload/fed5v.pdf

QUOTE(sillwio @ 2009 08 08, 00:04)
Jei ką, pavartyk instrukciją čia

Atsakyti
Sillwio, labai tau ačiū. Auksas, tu ne žmogus. 4u.gif
Viskas aišku dabar. thumbup.gif
Nu bet man tavo posto, kur pirmą kart davei instrukciją, nerodo. doh.gif Nu nesvarbu.
Atsakyti
Nėr už ką smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal zinot kas galetu buti? atrodo,kaip uzstrige kazkas,per akute juoda,uzrakto prasukimas irgi nereaguoja unsure.gif nesuprantu kas atsitiko? unsure.gif (cia viena is mano Prakticu susirgo doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 13 rugpjūčio 2009 - 15:35
as ne technike ir tik bandysiu spet, kad jei per akute juoda, tai veidrodis matyt uzstrigo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:45)
as ne technike ir tik bandysiu spet, kad jei per akute juoda, tai veidrodis matyt uzstrigo  g.gif

o kaip ji atstatyti? unsure.gif
Atsakyti
gal vyru palaukim, o tai kai imsiu pasakot nesamones blush2.gif

tiesa, kvieciu uzsukti visus i mano galerija blush2.gif vyras pagaliau geruoju pribaige jos visa programavima lotuliukas.gif nuotrauka tik viena daryta su kievu, viskas skaitmena, tikiuos santykis po truputi keisis.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 16:52)
gal vyru palaukim, o tai kai imsiu pasakot nesamones  blush2.gif

tiesa, kvieciu uzsukti visus i mano galerija  blush2.gif vyras pagaliau geruoju pribaige jos visa programavima  lotuliukas.gif nuotrauka tik viena daryta su kievu, viskas skaitmena, tikiuos santykis po truputi keisis.

4u.gif labai grazu,jauku,paprasta,meniska 4u.gif

skiltyje Apie tave, speju yra klaidele isivelusi "Aš iš mano katinas"

tikrai labai jauku pas tave wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 13 rugpjūčio 2009 - 16:28
dekui, pataisiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip ryskinti illford 3200? namu salygom.. noriu pabandyti smile.gif ar kaip visas ir nieko ypatingo ar visgi kazkas specifinio yra?

Sansara del galerijos, mazas pastebejimas... iejus i viena poskyri, kad ir i zmoniu foto, truksta nuorodu i galerijos kitus poskyrius. Nes reikia gryzineti vel is naujo i galerija ir tada vel rinktis.. siek tiek nepatogu smile.gif arba tiesiog rodykliu 'atgal' smile.gif na, cia zinoma gali priimti gali ne mano pastaba smile.gif o siaip sveikinimai smile.gif saunu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 rugpjūčio 2009 - 17:37
QUOTE(ediper @ 2009 08 13, 15:46)
o kaip ji atstatyti?  unsure.gif

Pas pupeliuką berods buvo panaši bėda. Pakeitė bateriją ir viskas susitvarkė. Pamėgink. Jei nepadės, tai manau neapsimoka remontuot. Deja.

QUOTE(Sansara @ 2009 08 13, 15:52)
tiesa, kvieciu uzsukti visus i mano galerija  blush2.gif vyras pagaliau geruoju pribaige jos visa programavima  lotuliukas.gif nuotrauka tik viena daryta su kievu, viskas skaitmena, tikiuos santykis po truputi keisis.

Sansara, sveikinu!!! Nuostabi galerija. Lakoniška ir skoninga. Radau naujų arba gerai pamirštų šedevrų sau smile.gif Deduosi į favoritus.

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 13, 17:25)
Sveiki, kaip ryskinti illford 3200? namu salygom.. noriu pabandyti smile.gif ar kaip visas ir nieko ypatingo ar visgi kazkas specifinio yra?

Jokių fokusų lyg ir nėra. Turėk omeny, kad jinai jautri šviesai, taigi reikia pasistengti juostą į bakelį dėti visiškoje tamsoje.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 13, 21:38)
Pas pupeliuką berods buvo panaši bėda. Pakeitė bateriją ir viskas susitvarkė. Pamėgink. Jei nepadės, tai manau neapsimoka remontuot. Deja.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti