Aha, penktukas gerai. Turiu du
QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:01)
Nu vat tarkim yr skelbimas kur dėjau jau: http://www.efoto.lt/...as/mamiya_c220_
Maniau jos brangiau kainuoja nei 600 Ir kaip jei ką pažiūrėt ar ji gera, nu kai NIEKO nerauki
Maniau jos brangiau kainuoja nei 600 Ir kaip jei ką pažiūrėt ar ji gera, nu kai NIEKO nerauki
iš tos foto vaizdas geras. 220 yra žemesnės kategorijos, nei 330, ale skiriasi atrodo neesminėm funkcijom, gal tik kiek senesnė. kaina normali. o žiūrėti - ar objektyvai nesubraižyti, be pelėsio, ar beapdaužyta, ar nesimato nemokšiško ardymo ženklų, ar sukiojasi viskas, kas turi suktis, ir tai daro tolygiai. galiausiai juk gali testinę juostelę išfotkinti ir greitai išryškinti. matysi, ar fokusas geras (kadangi fokusuojiesi per vieną objektyvą, o fotografuojasi - per kitą. jei jie nesuderinti - big problem and shit hepen.
QUOTE(andriuska @ 2009 09 26, 14:14)
iš tos foto vaizdas geras. 220 yra žemesnės kategorijos, nei 330, ale skiriasi atrodo neesminėm funkcijom, gal tik kiek senesnė. kaina normali. o žiūrėti - ar objektyvai nesubraižyti, be pelėsio, ar beapdaužyta, ar nesimato nemokšiško ardymo ženklų, ar sukiojasi viskas, kas turi suktis, ir tai daro tolygiai. galiausiai juk gali testinę juostelę išfotkinti ir greitai išryškinti. matysi, ar fokusas geras (kadangi fokusuojiesi per vieną objektyvą, o fotografuojasi - per kitą. jei jie nesuderinti - big problem and shit hepen.
joooo, gal aš geriau dar kurį laiką save paprusinsiu. Aš net sufokusuot su ja nemokėčiau, nekalbant apie patikrinimą ar tas fokusas geras
QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:13)
Aha, penktukas gerai. Turiu du
baltai pavydžiu. tuomet kažkokio labai jau didelio šuolio kokybėn nepajausi. siūlau užklijuoti dalį matinio stiklo vienam iš penktukų ir padaryti ieškiklyje kvadratą. o tada kropinti gautus kadrus kvadratu
QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:17)
joooo, gal aš geriau dar kurį laiką save paprusinsiu. Aš net sufokusuot su ja nemokėčiau, nekalbant apie patikrinimą ar tas fokusas geras
galėsi. šachtoje viskas puikiai matosi. netgi dar gražiau, nei realybėje.
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 27, 08:43)
geriau pasakyk,kaip nenorejai musu fotografuot i savo juosta vakar, Sayonara
melas.. ne nenorėjau JŪSŲ fotografuot, o man tiesiog buvo gaila JUOSTOS
QUOTE(sayonara @ 2009 09 27, 09:55)
melas.. ne nenorėjau JŪSŲ fotografuot, o man tiesiog buvo gaila JUOSTOS
gaila juostos isprotejusiems skyrelio gyventojams? skaudu, tai skaityti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 27, 09:06)
nu gerai gerai, aš neteisi. aš tingiu kartais fotkint ir tada sakau, kad juostos gaila
kokį čia dar pasiteisinimą sugalvojus...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.