Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Aha, penktukas gerai. Turiu du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:01)
Nu vat tarkim yr skelbimas kur dėjau jau: http://www.efoto.lt/...as/mamiya_c220_

Maniau jos brangiau kainuoja nei 600 g.gif Ir kaip jei ką pažiūrėt ar ji gera, nu kai NIEKO nerauki biggrin.gif

iš tos foto vaizdas geras. 220 yra žemesnės kategorijos, nei 330, ale skiriasi atrodo neesminėm funkcijom, gal tik kiek senesnė. kaina normali. o žiūrėti - ar objektyvai nesubraižyti, be pelėsio, ar beapdaužyta, ar nesimato nemokšiško ardymo ženklų, ar sukiojasi viskas, kas turi suktis, ir tai daro tolygiai. galiausiai juk gali testinę juostelę išfotkinti ir greitai išryškinti. matysi, ar fokusas geras (kadangi fokusuojiesi per vieną objektyvą, o fotografuojasi - per kitą. jei jie nesuderinti - big problem and shit hepen.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 26, 14:14)
iš tos foto vaizdas geras. 220 yra žemesnės kategorijos, nei 330, ale skiriasi atrodo neesminėm funkcijom, gal tik kiek senesnė. kaina normali. o žiūrėti - ar objektyvai nesubraižyti, be pelėsio, ar beapdaužyta, ar nesimato nemokšiško ardymo ženklų, ar sukiojasi viskas, kas turi suktis, ir tai daro tolygiai. galiausiai juk gali testinę juostelę išfotkinti ir greitai išryškinti. matysi, ar fokusas geras (kadangi fokusuojiesi per vieną objektyvą, o fotografuojasi - per kitą. jei jie nesuderinti - big problem and shit hepen.

joooo, gal aš geriau dar kurį laiką save paprusinsiu. Aš net sufokusuot su ja nemokėčiau, nekalbant apie patikrinimą ar tas fokusas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:13)
Aha, penktukas gerai. Turiu du biggrin.gif

baltai pavydžiu. tuomet kažkokio labai jau didelio šuolio kokybėn nepajausi. siūlau užklijuoti dalį matinio stiklo vienam iš penktukų ir padaryti ieškiklyje kvadratą. o tada kropinti gautus kadrus kvadratu biggrin.gif

QUOTE(raige @ 2009 09 26, 15:17)
joooo, gal aš geriau dar kurį laiką save paprusinsiu. Aš net sufokusuot su ja nemokėčiau, nekalbant apie patikrinimą ar tas fokusas geras biggrin.gif

galėsi. šachtoje viskas puikiai matosi. netgi dar gražiau, nei realybėje.
Atsakyti
liolio, reik pabaigti temą ir kraustytis į naują..smile.gif

ką čia papasakojus pabaigai.. aaa.. na.. fotografuoju į juostą.. nes.. aaa... gražiau taip.. man.. aaaaa.. kas čia dar.. nu tai sėkmės..wink.gif))
Atsakyti
geriau pasakyk,kaip nenorejai musu fotografuot i savo juosta vakar, Sayonara tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 27, 08:43)
geriau pasakyk,kaip nenorejai musu fotografuot i savo juosta vakar, Sayonara tongue.gif

melas..biggrin.gif biggrin.gif ne nenorėjau JŪSŲ fotografuot, o man tiesiog buvo gaila JUOSTOS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 27, 09:55)
melas..biggrin.gif biggrin.gif ne nenorėjau JŪSŲ fotografuot, o man tiesiog buvo gaila JUOSTOS biggrin.gif

lotuliukas.gif gaila juostos isprotejusiems skyrelio gyventojams? skaudu, tai skaityti
smoke.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 27, 09:06)
lotuliukas.gif  gaila juostos isprotejusiems skyrelio gyventojams? skaudu, tai skaityti
smoke.gif  laugh.gif

nu gerai gerai, aš neteisi. aš tingiu kartais fotkint ir tada sakau, kad juostos gaila biggrin.gif
kokį čia dar pasiteisinimą sugalvojus... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nebrangiai parduodu nauja Canon 450D
Su 18-55mm f/3.5-5.6 IS
Foto objektyvų , dėže ir dokumentais ,
vienerių metų garantija .
Prystatimas į namus , Vilniuje nemokamas !!!
Tik už 1400 Lt
Tel :. 860480133
thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti