Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gazulka, lb jaukus kadras 4u.gif

gal ka sudomins http://www.efoto.lt/...amiya_645_1000s 4u.gif radau pamaniau parodysiu, maza ka smile.gif

Atsakyti
Gaziulka, jau kokie fainuoliai : ir foto ir traktoriukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 17, 09:51)
sillwio čia kadras iš fomos (iso 100 +1 push). suprantu kad neinformatyvu, bet kitos foto su veidais...o kadangi Druskininkuose alaus procedūras pradėjome nuo 11 ryto, tai ir veidai nekokie, ir kadrai cool.gif

Sekanti karta, kai pirksiu juostu, butinai pirksiu foma. Pigi juosta. Kai kas verkia, kad nemazas grudas, ypac ryskinant rodinaliu, bet man tai netrukdo. Aciu uz info.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 17, 18:19)
nu va tas traktoriukas. nu bet jau iprotis keltis ir kniaukt 5.30 ryto wacko.gif juosta krosinta, tai tikra jo spalva, aisku, galima tik spet.

ir panasu i tai, kad iki pilnos laimes as vakar Leica M2 laimejau. Nenoriu l.girtis kol neatkeliaus, bet vis tiek smile.gif

Abiems maziesieji, panasu, labai laimingi smile.gif

Sveikinu su leica!
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 07:06)
Gazulka, lb jaukus kadras  4u.gif

gal ka sudomins http://www.efoto.lt/...amiya_645_1000s  4u.gif radau pamaniau parodysiu, maza ka smile.gif

nebent dėl objektyvų imti. pats bodis berods bloke su kasete eina (kol juostos neišfotkinsi - kitos neidėsi) ir berods jame minimum funkcijų ir daug plastmasės.
Atsakyti
Gaziulka, grazi foto ir dovana labai miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 09 18, 11:47)
Abiems maziesieji, panasu, labai laimingi smile.gif

Nusisnekejau doh.gif Turejo buti "abu mazieji, panasu, labai laimingi" smile.gif
Atsakyti
Tam pararam pararam, pagaliau turiu antros juostelės skanus. biggrin.gif
Kodak gold 200. :}
Radau skylutę užuolaidėlei prie pat to užuolaidėlių susijungimo. Todėl visada, kai suku užraktą uždengiu objektyvą ir jokių dėmių nebėra. thumbup.gif
kadangi juostelė 36 kadrų, už skanavimus išeitų maždaug 17 litų.
paprašiau tėčio, kad darbe nuskenuotų. Kokybė aišku minilabe geresnę būną, bet man asmeniškai ir tokios užtenka. Kaip jums?

Labai senai norėjau kažką panašaus nufotografuot. blush2.gif
Man asmeniškai ši vos ne labiausiai iš visos juostelės patinka.
user posted image

o čia Erika. :}
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tačiau yra kita bėda. Kažkokia mėlyna drūžė viršuje. Yra ne ant visų nuotraukų.
Vienoms ištisai per visą kadrą, kitoms tik keli taškiukai.
Čia negali būti, kad kažkur šviesą praleidžia, nes drūžė yra ir tarpelių tarp kadrų.
Nuklonuot galima, bet vėl papildomas darbas.
Kai buvau minilabe, man pasiūlė peržiūrėt juostelę per ta didintuvą kažkokį ar kaip jį ten pavadint.
Galvoju, gal tada susibraižė. g.gif

Buvau nusinešus fotoaparatą į mokyklą. Nešiojausi tašei. visą laiką ant viršaus dėjau, koridoriuose per spūstis tašę labiausiai saugodavau.
Bet. Po to per pertrauką išsitraukiau ir žiūriu, kad skaitliukas rodo nulį.
Nors išfotografuotą buvo apie 15 kadrų.
Labai išsigandau, galvojau, kad juostelė persisuko.
Todėl buvo laimės pilnos kelnės kad vis dėl to ji neprasisuko. biggrin.gif
Atsakyti
antra, o ypač ketvirta - wow wub.gif ketvirtoje antro plano spalvos (lapai) taip gražiai kontrastuoja su modelio spalvom (drabužių, akių), o kartu spalvos švelnios, neskaitmeninės. labai gražios foto, priminė kažkokio prekinio ženklo (parduotuvės?) reklamą.
Atsakyti
Andriuska, net neįsivaizduoji, kaip malonu girdėt, blush2.gif
Didžiausiais ačiū tau.
4u.gif
Atsakyti
Duoma, antra žiauriai graži!! nerealiai! Mergina aišku be galo graži, bet labai kažkaip viskas gražiai sužaidė - poza, apranga, spalvos. Kitos kiek paprastesnės, bet visos maloniai žiūrisi. smile.gif
Atsakyti
Duoma, labai graži Erika wub.gif Ir foto thumbup.gif , man irgi ketvirta labai graži thumbup.gif O šiaip visos jaukios tokios wub.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Duoma, pasaka ir modeliai, ir nuotraukos. Tesk taip ir toliau, tau puikiai sekasi.
Atsakyti