Gazulka, lb jaukus kadras
gal ka sudomins http://www.efoto.lt/...amiya_645_1000s radau pamaniau parodysiu, maza ka
Gaziulka, jau kokie fainuoliai : ir foto ir traktoriukas
QUOTE(andriuska @ 2009 09 17, 09:51)
sillwio čia kadras iš fomos (iso 100 +1 push). suprantu kad neinformatyvu, bet kitos foto su veidais...o kadangi Druskininkuose alaus procedūras pradėjome nuo 11 ryto, tai ir veidai nekokie, ir kadrai
Sekanti karta, kai pirksiu juostu, butinai pirksiu foma. Pigi juosta. Kai kas verkia, kad nemazas grudas, ypac ryskinant rodinaliu, bet man tai netrukdo. Aciu uz info.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 17, 18:19)
nu va tas traktoriukas. nu bet jau iprotis keltis ir kniaukt 5.30 ryto juosta krosinta, tai tikra jo spalva, aisku, galima tik spet.
ir panasu i tai, kad iki pilnos laimes as vakar Leica M2 laimejau. Nenoriu l.girtis kol neatkeliaus, bet vis tiek
ir panasu i tai, kad iki pilnos laimes as vakar Leica M2 laimejau. Nenoriu l.girtis kol neatkeliaus, bet vis tiek
Abiems maziesieji, panasu, labai laimingi
Sveikinu su leica!
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 07:06)
Gazulka, lb jaukus kadras
gal ka sudomins http://www.efoto.lt/...amiya_645_1000s radau pamaniau parodysiu, maza ka
nebent dėl objektyvų imti. pats bodis berods bloke su kasete eina (kol juostos neišfotkinsi - kitos neidėsi) ir berods jame minimum funkcijų ir daug plastmasės.
QUOTE(sillwio @ 2009 09 18, 11:47)
Abiems maziesieji, panasu, labai laimingi
Nusisnekejau Turejo buti "abu mazieji, panasu, labai laimingi"
Tam pararam pararam, pagaliau turiu antros juostelės skanus.
Kodak gold 200. :}
Radau skylutę užuolaidėlei prie pat to užuolaidėlių susijungimo. Todėl visada, kai suku užraktą uždengiu objektyvą ir jokių dėmių nebėra.
kadangi juostelė 36 kadrų, už skanavimus išeitų maždaug 17 litų.
paprašiau tėčio, kad darbe nuskenuotų. Kokybė aišku minilabe geresnę būną, bet man asmeniškai ir tokios užtenka. Kaip jums?
Labai senai norėjau kažką panašaus nufotografuot.
Man asmeniškai ši vos ne labiausiai iš visos juostelės patinka.
o čia Erika. :}
Tačiau yra kita bėda. Kažkokia mėlyna drūžė viršuje. Yra ne ant visų nuotraukų.
Vienoms ištisai per visą kadrą, kitoms tik keli taškiukai.
Čia negali būti, kad kažkur šviesą praleidžia, nes drūžė yra ir tarpelių tarp kadrų.
Nuklonuot galima, bet vėl papildomas darbas.
Kai buvau minilabe, man pasiūlė peržiūrėt juostelę per ta didintuvą kažkokį ar kaip jį ten pavadint.
Galvoju, gal tada susibraižė.
Buvau nusinešus fotoaparatą į mokyklą. Nešiojausi tašei. visą laiką ant viršaus dėjau, koridoriuose per spūstis tašę labiausiai saugodavau.
Bet. Po to per pertrauką išsitraukiau ir žiūriu, kad skaitliukas rodo nulį.
Nors išfotografuotą buvo apie 15 kadrų.
Labai išsigandau, galvojau, kad juostelė persisuko.
Todėl buvo laimės pilnos kelnės kad vis dėl to ji neprasisuko.
Kodak gold 200. :}
Radau skylutę užuolaidėlei prie pat to užuolaidėlių susijungimo. Todėl visada, kai suku užraktą uždengiu objektyvą ir jokių dėmių nebėra.
kadangi juostelė 36 kadrų, už skanavimus išeitų maždaug 17 litų.
paprašiau tėčio, kad darbe nuskenuotų. Kokybė aišku minilabe geresnę būną, bet man asmeniškai ir tokios užtenka. Kaip jums?
Labai senai norėjau kažką panašaus nufotografuot.
Man asmeniškai ši vos ne labiausiai iš visos juostelės patinka.
o čia Erika. :}
Tačiau yra kita bėda. Kažkokia mėlyna drūžė viršuje. Yra ne ant visų nuotraukų.
Vienoms ištisai per visą kadrą, kitoms tik keli taškiukai.
Čia negali būti, kad kažkur šviesą praleidžia, nes drūžė yra ir tarpelių tarp kadrų.
Nuklonuot galima, bet vėl papildomas darbas.
Kai buvau minilabe, man pasiūlė peržiūrėt juostelę per ta didintuvą kažkokį ar kaip jį ten pavadint.
Galvoju, gal tada susibraižė.
Buvau nusinešus fotoaparatą į mokyklą. Nešiojausi tašei. visą laiką ant viršaus dėjau, koridoriuose per spūstis tašę labiausiai saugodavau.
Bet. Po to per pertrauką išsitraukiau ir žiūriu, kad skaitliukas rodo nulį.
Nors išfotografuotą buvo apie 15 kadrų.
Labai išsigandau, galvojau, kad juostelė persisuko.
Todėl buvo laimės pilnos kelnės kad vis dėl to ji neprasisuko.
antra, o ypač ketvirta - wow ketvirtoje antro plano spalvos (lapai) taip gražiai kontrastuoja su modelio spalvom (drabužių, akių), o kartu spalvos švelnios, neskaitmeninės. labai gražios foto, priminė kažkokio prekinio ženklo (parduotuvės?) reklamą.
Andriuska, net neįsivaizduoji, kaip malonu girdėt,
Didžiausiais ačiū tau.
Didžiausiais ačiū tau.
Duoma, antra žiauriai graži!! nerealiai! Mergina aišku be galo graži, bet labai kažkaip viskas gražiai sužaidė - poza, apranga, spalvos. Kitos kiek paprastesnės, bet visos maloniai žiūrisi.
Duoma, labai graži Erika Ir foto , man irgi ketvirta labai graži O šiaip visos jaukios tokios Šaunuolė