Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aš kažkaip galvojau apie ką nors su fotografija susijusį, tai mąsčiau kaži koks yra aparatas kakavinis su baltu biggrin.gif o kad burzgia, tai fotikas irgi truputį burzgia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 rugsėjo 2009 - 16:00
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 16, 14:11)
P.S. kaip galėjau apie vyrą pagalvoti, jei bitė padėjo dovaną išrinkti lotuliukas.gif Bet žinokit, kol nesužinojau, tai man taip įdomu buvo. Jūs net neįsivaizduojat, kaip kuteno iš tos nežinomybės ir ypač su tokiais apibūdinimais  biggrin.gif

a ko gi ne laugh.gif
Atsakyti
Gaziulka, kažkaip gan greit suvokiau kas tas burzgiantis daiktas biggrin.gif mielybė smile.gif

Parsinešiau vid formato negatyvus. Kiek įžiūriu negatyvuose, tai visai neblogų kadrų yra. Tiesa, kur sakiau, kad prie jūros galėjau perkalti, tai kažko visgi pridirbau, matyt ir būsiu su expo prašovus, ne visi kadrai prasti, bet keletas tikrai nekokių ir dar pora su kažkokiom žaliom (pozityve matyt bus raudonos) dėmėm - spėju arba nuryškino blogai, arba su juosta kažkas negerai. O šiaip vaizdas visai neblogas, vėl nuojautinis eksponometras nepavedė biggrin.gif (tiesa, šį kartą ne visai nuojautinis, nes greta automatinis Nikonas buvo). Dabar reik siauras juostas išsiryškint, žiauriai tingiu biggrin.gif gal rizikuot su Procentru? bet graušiu save, jei sugadins..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 16, 11:21)
Nėra rezultatų dar smile.gif jei būsiu susimovus, tada jau visiškai šakės man biggrin.gif būsiu sugadinus žmonėms šventę smile.gif

vat vat, dėl to imu savo skaitmeną ir dar išsinuomoju papildomą. aišku, ir išbandyti norisi visokią techniką. akiračiui praplėsti. vat penktadienį imsiu 5d. kolega pakvietė atšvęsti jo vestuves, tai padarysiu tokią dovaną. jaučiu, kad kitos progos išbandyti FF nebus.

ale su BW juosta tai atgaiva. po dviejų savaičių krušimosi vakarais su spalvomis, vakar išryškinau siaurą juostą. nu ką galiu pasakyti...salėje, kurioje sienos ir lubos blink.gif tamsiai rudai-violetinės, švietė ekonominės lemputės + lango šviesos likučiai + blykstė su spalvotais kadrais vargas doh.gif o juostos - kaifas:

user posted image
čia reikia įsivaiduoti sienų spalvą, kuri yra nenusakomai violetinio ir rudo hibrido šedevras.

sillwio čia kadras iš fomos (iso 100 +1 push). suprantu kad neinformatyvu, bet kitos foto su veidais...o kadangi Druskininkuose alaus procedūras pradėjome nuo 11 ryto, tai ir veidai nekokie, ir kadrai cool.gif

user posted image
Atsakyti
Ryškinu. Siaubas kokia fobija išsivysčiusi, kad tik nesugadinčiau. 2 iš 6 kol kas sveikos biggrin.gif Tiesa, Andriau, nu niekaip nesuprantu kaip tau Retro juosta buvo mėlyna. Normali bespalvė juosta, kaip ir Procentro išryškinta..

Darau pertrauką iki vakaro ir toliau 4 likusias išryškinsiu.

Ir nusipirkau skenerį, tik kad po savaitės bus. Jeijeijei kaip laukiu.
Atsakyti
nu va tas traktoriukas. nu bet jau iprotis keltis ir kniaukt 5.30 ryto wacko.gif juosta krosinta, tai tikra jo spalva, aisku, galima tik spet.

user posted image

ir panasu i tai, kad iki pilnos laimes as vakar Leica M2 laimejau. Nenoriu l.girtis kol neatkeliaus, bet vis tiek smile.gif

o fotkint va as nemoku - kaip ir nujauciau, juostos Zenitas ir nebuvo pasigaves, tuscia, graziai neeksponuota sad.gif Puriena, kaip patikrint, kad tikrai uzkabino g.gif
Atsakyti
Ojei kokie abu mieli wub.gif Nuotrauka tiesiog pasaka. Apžiūrėjau, kad lipdukai nuo kėdės kojų nuslinkę taip pat kaip ir mūsų namuose biggrin.gif

Ir su Leica sveikinu thumb_yello.gif Smagus gimtadienis.

O su ta juostele tai net nežinau kaip paaiškint - tiesiog jaučiasi, kad juosta prasisuka - kažkoks "stiprumas" prasukimo rankenėlėje jaučiamas. Kitą juostą dėk taip - įstatyk į tą išpjovą ir prasuk vieną kartą atidariusi, kad įsitikintum.
Pas mane viskas normaliai su pirmąja juosta. Įsidėjau dar vieną pasižaidimui, o po to jau grąžinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 17, 19:19)
nu va tas traktoriukas. nu bet jau iprotis keltis ir kniaukt 5.30 ryto wacko.gif juosta krosinta, tai tikra jo spalva, aisku, galima tik spet.

man žiauriai faina nuotrauka smile.gif o vaikui, kiek džiaugsmo biggrin.gif

vakare duok ėst prieš einant miegot. gal alkanas būna smile.gif
Atsakyti
O čia heliosas tokį vinjetavimą duoda? Gaziulka?
Atsakyti
Sveiki smile.gif

gal kas žinosite čia pagalvojau smile.gif

ar Vilniuje, ar Lietuvoje kur nors yra dar fuji velvia juostų ? ar jau pozityvinių juostų Lietuvoj nebėra smile.gif?

iš ebay'aus nenoriu užsakinėti, nes reikia gan skubiai, o ten yra buvę visokių triukų...

P.
Atsakyti
QUOTE(Pofka @ 2009 09 17, 20:53)
Sveiki smile.gif

gal kas žinosite čia pagalvojau smile.gif

ar Vilniuje, ar Lietuvoje kur nors yra dar fuji velvia juostų ? ar jau pozityvinių juostų Lietuvoj nebėra smile.gif?

iš ebay'aus nenoriu užsakinėti, nes reikia gan skubiai, o ten yra buvę visokių triukų...

P.

Esu mačiusi tokiam sandėly atrodo Žemaitės gatvėj, negaliu tiksliai pasakyti, Fujio importuotojų sandėlys ten berods. Gaziulka, gal tiksliau žinosi, aš žiauriai seniai ten buvau, tai nebepamenu kokia ten įstaiga.

Gaziulka, žiauriai faina nuotrauka!
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 17, 19:18)
O čia heliosas tokį vinjetavimą duoda? Gaziulka?

nezinau is kur ten toks ispudis. cia Nikonas su jo 50-tuku. O Heliosas smagiai piesia, bet tik pora kadru su juo turiu.

QUOTE(Pofka @ 2009 09 17, 19:53)

Kodakchromines yra Kodako sandely Pelesos g. O fuji reiketu skambinti i fuji sandeli, turedavo skaidriniu. neprisimenu tik kokia ten gatve, netoli Savanoriu prosp.

va, radau info - Gerosios vilties 38. cia foto.lt parduotuves. ten pirmam aukste pati parduotuve, bet joje juostu neparduoda, reik lipti i antra (nu zdz, paprasciau bus paklaust pirmam aukste, kaip nueiti iki sandelio mirksiukas.gif ) tiesioginis sandelio telefas: 2130121...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 rugsėjo 2009 - 20:19