Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 16, 09:47)
Vienareiškmiškai Kodak Portra, C-41 proceso.

Vadinasi bandysiu portra. Aciu 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 09 16, 09:49)
sillwio, plačių juostų Elektrėnuose neryškina. ir  neskenuoja. smile.gif

Itariau tai. Aciu.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 10:01)
Mielas toks burzgiantis traktoriukas siryt i lova atejo

Lauksim modelio nuotrauku smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 16, 10:09)
Jau esu pakeliui perkant skenerį iš Pixmanijos. Ten gerai viskas? Patikima? Nes kaina tokia gan patraukli.

Pas mus pixmania pakankamai solidi kontora su ilga istorija. Cia jais neabejociau. Kaip LT, deja negaliu pasakyt.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 16, 10:21)
Nėra rezultatų dar smile.gif jei būsiu susimovus, tada jau visiškai šakės man biggrin.gif būsiu sugadinus žmonėms šventę smile.gif

Viskas bus OK. Netempk ilgai, labai norisi vestuves kvadrate pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 16, 10:20)
Gaziulka, "mielas burzgiantis traktoriukas, kakavos spalvos su baltu, šįryt į lovą, prisisėjo..." Na žinai, jau vaizduotė nebeišneša, kas tai per daiktas  biggrin.gif
O tu rimtai jau skaitmenos nebeturi?

biggrin.gif ot fotografai - jums tik parodyk ir parodyk. o zodzio galia kur?? rimtai nebeturiu - pardaviau pries men vieninteli tureta 40, ir laiminga be jo.

tiesa, nieko dabar brac neturiu - uzsidejau gi ant Nikon'o perejimo zieda (ta 42), kad galeciau Heliosa nuo Zenit uzdet. Nu palaikiau ta Heliosa, noriu jau normalu objektyva vel uzdet, gi nenuimu ziedo, jklmn doh.gif sake man pardavejas, kad vyriska jega gali reiket panaudot, tai jau ir ta vyr.jega bande, nenuimam doh.gif

Pupeliuk, o cia uzsakymas buvo ar draugams dovana, as kzk neuzfiksavus? jeigu uzsakymas, tai kiek tu turetum kainuot pagalvojau - 12 juostu, kur dar visas procesingas, skenavimas g.gif
Atsakyti
Čia toks užsakymas pažįstamiem biggrin.gif ne ką teuždirbsiu, bet finansinio nuosolio manau neturėsiu smile.gif

Supratau, kad visgi komercija kaži ar galėčiau užsiimti, per daug man kainuoja jėgų ir po to aparato nesinori imti į rankas. Hobį žudantis užsiėmimas. Gal. Labai retai, kai išsenka fotografuojami objektai aplinkoj..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 10:26)
tiesa, nieko dabar brac neturiu - uzsidejau gi ant Nikon'o perejimo zieda (ta 42), kad galeciau Heliosa nuo Zenit uzdet. Nu palaikiau ta Heliosa, noriu jau normalu objektyva vel uzdet, gi nenuimu ziedo, jklmn doh.gif sake man pardavejas, kad vyriska jega gali reiket panaudot, tai jau ir ta vyr.jega bande, nenuimam doh.gif

užsisuk objektyvą ir bandyk jį kartu su žiedu nusiimt lygiai kaip objektyvą be žiedo nuiminėtum - t.y. paspausdama tą mygtuką, kuris "paleidžia" objekyvą, kai nori jį nuimti.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 10:26)

Žinai, o man su Zenitu labiau patiko fotkint, nei su Nikonu biggrin.gif Tiesa, nežinau rezultatų, bet pats procesas tai buvo visai fainas. Fokusuojasi kažkaip lengviau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 16, 10:38)
užsisuk objektyvą ir bandyk jį kartu su žiedu nusiimt lygiai kaip objektyvą be žiedo nuiminėtum - t.y. paspausdama tą mygtuką, kuris "paleidžia" objekyvą, kai nori jį nuimti.

done bigsmile.gif buna gi ant svieto genialiu zmoniu karsta.gif
Puriena, faina, tai faina pasizaist, bet visalaik nenoreciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 10:46)

Puriena, faina, tai faina pasizaist, bet visalaik nenoreciau cool.gif

Tai tik tai pasižaisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaziulkiuk, su gimtadieniu 4u.gif

"dašilo", kas yra tas traktoriukas. doh.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 11:01)
Bite, "galima sakyt" ji prisisejo, tu praktiskai LABAI prisidejai biggrin.gif Mielas toks burzgiantis traktoriukas siryt i lova atejo rolleyes.gif Parodyt taip greit negaliu - argi as panasi i zmogu, kuris turi skaitmena? cool.gif kakavos spalvos, su baltu mirksiukas.gif

oi, kaip faina wub.gif tik nesakyk, kad jis dar ir mėlynų akių biggrin.gif kaip faina, kad taip iš karto atėjo lovon. o vakar gerai grįžot? labai kniaukė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 16, 11:39)
oi, kaip faina  wub.gif tik nesakyk, kad jis dar ir mėlynų akių  biggrin.gif kaip faina, kad taip iš karto atėjo lovon. o vakar gerai grįžot? labai kniaukė?  smile.gif

jasnenko biggrin.gif Nu fainiai.
Atsakyti
Andriau, Ieva, aciu wink.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 09 16, 11:39)
oi, kaip faina  wub.gif tik nesakyk, kad jis dar ir mėlynų akių  biggrin.gif kaip faina, kad taip iš karto atėjo lovon. o vakar gerai grįžot? labai kniaukė?  smile.gif

nesakau smile.gif nzn, kzk gelsvu ar kaip cia pasakyt, biski melsvo yra, bet siaip tokiu normaliu katinisku biggrin.gif . grizom puse velnio - ir pamiegojo, ir pakniauke. Turi musu katinas keliaut, niekur nesidesi. mes patys daugiau streso turejom - naktis, kzk 100 km iki Vln, bakas tuscias jau apie 50 km, autostradoj Panevezys-Vln degalines nei vienos doh.gif niekad nesu ja vaz, tai nesitikejom tokio ciudo. nu bet kzk siaip ne taip datraukem iki artimiausios.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 16, 13:00)
jasnenko  biggrin.gif Nu fainiai.

tu ka rimtai nesupratai? apie vyra pagalvojai? - siltas, burzgiantis, traktoriukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 13:04)
tu ka rimtai nesupratai? apie vyra pagalvojai? - siltas, burzgiantis, traktoriukas lotuliukas.gif

Nesupratau. Apie vyrą tai net minties nebuvo biggrin.gif Nesupratau išvis apie ką, sakiau - vaizduotė neišneša biggrin.gif Sėkmės adaptacijoje smile.gif
P.S. kaip galėjau apie vyrą pagalvoti, jei bitė padėjo dovaną išrinkti lotuliukas.gif Bet žinokit, kol nesužinojau, tai man taip įdomu buvo. Jūs net neįsivaizduojat, kaip kuteno iš tos nežinomybės ir ypač su tokiais apibūdinimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 rugsėjo 2009 - 13:20