Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Gaziulka, sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Gaziulka, su gimtadieniu!!!
Atsakyti
Gaziulka!!! Su gimtadieniuuu!!!

Andriau - sekėsi, ir pakankamai greitai sukausi smile.gif rezultatų dar neturiu, bet viso išfotografavau 12 juostų - 6-ios 35mm, ir 6-ios vid formato smile.gif iš jų 4 220. Kol kas su savo nuojautiniu eksponometru nesu labai stipriai prašovusi, tai tikiuosi ir dabar nebus didelių klaidų, nors fotografuodama prie jūros jaučiu, kad stiprokai perkaliau, na bus matyt.
Ai ir beje Kretingos bažnyčioje pakankamai šviesu buvo, su 2,8f galėjau laisvai naudoti 1/60, iso 400, net pusho nereikėjo.

QUOTE(sillwio @ 2009 09 16, 09:26)
Parekomenduokit spalvota 120 (arba 135) formato juosta portretams, kurios ryskinimo kaina butu proto ribose.

Vienareiškmiškai Kodak Portra, C-41 proceso, ryškinimas nebus kosminės kainos. Man labiau patinka NC, nes mėgstu prislopusias spalvas. Mano kelionės nuotraukos visos darytos su Portra NC, šiaip dar į Fuji Pro 400H fotografuoju, bet jos per ryškus rausvas atspalvis, spuogai ir visokios kraujagislės per daug įžūliai matosi, Portroje kiek nuslopinta raudona spalva.

O dėl juostų ebejuj, tai teisybė, jei naujos, ten būna visokiom kainom. Aš iš ten perku tik 220 juostas, tikrai gaunasi pigiau ir kol kas tik vieną pardavėją užtikau su apynormalėm kainom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 rugsėjo 2009 - 09:52
sillwio, plačių juostų Elektrėnuose neryškina. ir neskenuoja. smile.gif
Atsakyti
Skanaus torto, Gaziulka rolleyes.gif
Atsakyti
aciu, mielieji flirt.gif friends.gif
Puriena, super linkejimas mirksiukas.gif
Bite, "galima sakyt" ji prisisejo, tu praktiskai LABAI prisidejai biggrin.gif Mielas toks burzgiantis traktoriukas siryt i lova atejo rolleyes.gif Parodyt taip greit negaliu - argi as panasi i zmogu, kuris turi skaitmena? cool.gif kakavos spalvos, su baltu mirksiukas.gif
Sea_, prisiderinant prie kai kuriu seimos nariu pageidavimu panasu, kad bus skani pica essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 16, 10:01)
Bite, "galima sakyt" ji prisisejo, tu praktiskai LABAI prisidejai biggrin.gif Mielas toks burzgiantis traktoriukas siryt i lova atejo rolleyes.gif Parodyt taip greit negaliu - argi as panasi i zmogu, kuris turi skaitmena? cool.gif kakavos spalvos, su baltu mirksiukas.gif

jau kai galėsi, iškart rodyk savo naują traktoriuką smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau esu pakeliui perkant skenerį iš Pixmanijos. Ten gerai viskas? Patikima? Nes kaina tokia gan patraukli.
Atsakyti
vos pavėlavęs ir aš prisidedu su nuoširdžiausiais sveikinimais drinks_cheers.gif jur pica-ten ir alus (sena lietuviška tradicija).

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 16, 10:47)
Andriau - sekėsi, ir pakankamai greitai sukausi smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif normaliai taip.... skaitmenos nenaudojai? aš vos po vieną spėjau. bet labiau dėl to, kad nebenorėjau parintis tampydamas keturis fotikus, užteko ir dviejų skaitmeninių.
Atsakyti
Skaitmeną naudojau boring daliai - t.y. privalomoms fotografijoms su dėdėm, tetom ir pusbroliais. O šiaip skaitmena buvo saugiai supakuota ir nenaudojama smile.gif sukausi su dviem aparatais.
Atsakyti
Pupeliuk, tu šaunuolė 4u.gif Man pavydu skaityti.
Papildyta:
Gaziulka, "mielas burzgiantis traktoriukas, kakavos spalvos su baltu, šįryt į lovą, prisisėjo..." Na žinai, jau vaizduotė nebepakelia, kas tai per daiktas biggrin.gif
O tu rimtai jau skaitmenos nebeturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 rugsėjo 2009 - 10:21
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 16, 11:17)
Pupeliuk, tu šaunuolė  4u.gif Man pavydu skaityti.

Nėra rezultatų dar smile.gif jei būsiu susimovus, tada jau visiškai šakės man biggrin.gif būsiu sugadinus žmonėms šventę smile.gif
Atsakyti