Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 15, 21:42)
niekur nėr pirkt Canoscan 8800f verysad.gif kiek ieškau, tiek sandely nėr. Nebeturiu skenerio, o juostos kaupiasi. verysad.gif

Gal kas kokių minčių turit? vyras dar Orgsis parašė, jie importuotojai, gal jie ką patars.

Kažkokį HP mačiau su vid formato skenavimo f-ja, bet rašo, kad labai jau lėtas, š nesinori nusipirkt. Epson jau brangesnis.

Oficialius pardavėjus, išvardintus canon.lt saite turbūt jau apskambinai?

Iš užsienio nenori pamėgint? http://www.pixmania....zEyNTMwNDY2MTI7

Kontora šiaip nebloga, nors kaip jie LT veikia nežinau.

Aš susidūriau su kitokiu briedu - kodak juostos ebay parduodamos brangiau, negu parduotuvėj g.gif

Beje, galvoju pabandyt fomapan juostą, kaip pigią alternatyvą. Gal kas nors ką nors girdėjot? Kaip su pushinimu? (devchart'ą žiūrėjau smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 rugsėjo 2009 - 22:40
QUOTE(sillwio @ 2009 09 15, 21:34)
Aš susidūriau su kitokiu briedu - kodak juostos ebay parduodamos brangiau, negu parduotuvėj  g.gif

Esu pastebejus toki reiskini ne tik su juostelem... unsure.gif
Gal cia orientuojasi i ta pirkeja, kuris galvoja, kad ebay pigiausia ir nepasidomi, kaip kitur... Juk yra ir tokiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 15, 22:42)
Esu pastebejus toki reiskini ne tik su juostelem...  unsure.gif
Gal cia orientuojasi i ta pirkeja, kuris galvoja, kad ebay pigiausia ir nepasidomi, kaip kitur... Juk yra ir tokiu... g.gif

Aš vos tokiu netapau smile.gif Galvoju pavartysiu ebay, nes ten "pigiau", o juostos į pabaigą. Pasirodo reikia atsargiai.
Atsakyti
pupeliuk, zinau sia problema. vienas zmogus sake, kad yra kazkoks didmenininkas, kuris is skandinavijos veza vienintelis. ir uz prieinama pakankamai kaina (iki 700 lt). ir tik pas ji ir imanoma rasti lietuvoje. nes visi rodo, kad yra interneto parduotuvese, nors is tiesu - nera a nei vieno. kaip ji rasti - paklausinet fotoforumuose, nes jei kas ir pirko paskutiniu metu Lietuvoje, tai is jo.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 09 15, 23:34)

Beje, galvoju pabandyt fomapan juostą, kaip pigią alternatyvą. Gal kas nors ką nors girdėjot? Kaip su pushinimu? (devchart'ą žiūrėjau smile.gif )

pas mumi yra prekyboje fomos produkcijos. jau bandžiau popierių (labai geras kartonas, patiko), fiksažą (fiksažas kaip fiksažas, rapidfixeris, pigiau nei ilfordas kažkiek).dar paėmiau ryškalų popieriui, bet nebandžiau. patiko fasavimas po 250 ml. ir vieną juostelę bandžiau. pušinau per 1 stopą. išėjo kažkaip kontrastingai (bet čia skanuojant, įtariu, kad popieriuje viskas normaliai bus). ir dar - ji yra žydra cool.gif (Sansara gal daugiau pasakys, bo kiek pamenu, lyg ir ji bandė).
Papildyta:
Pupeliuk, kaip sekėsi renginį su mamiya fotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 09 15, 22:34)

aš fomapan 1600 bandžiau, man patiko. kažkada 400-inę berods esu turėjus tik vieną, tai tokia blanki baisiai. o šita jautri tai puiki.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Is ju suprantu, kad reiks bandyt. Juolab, kad ji uz kodak tmax pigesne apie 30%. Tinkle kalbama, kad rodinal'is jai nelabai tinka - geriau smulkiagrudis ryskalas. Matysim. Isbandysiu, prisiduosiu.

Parekomenduokit spalvota 120 (arba 135) formato juosta portretams, kurios ryskinimo kaina butu proto ribose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 16 rugsėjo 2009 - 08:27
Gaziulka, būsena tu mūsų, su gimimo diena happybday.gif clap.gif Todėl ir linkiu tau Būsenos, kai jauti, kad eini savo keliu, darai tai kas miela, teisinga, reikalinga...
Šypsenėlė - photo.gif
Atsakyti
o, Gaziulką su gimimo diena..smile.gif 4u.gif clap.gif happybday.gif clap_1.gif alc.gif
Atsakyti
ir nuo manęs sveikinimai happybday.gif aš, galima sakyt, prisidėjau prie jos dovanos išrinkimo ax.gif tikiuos, kad būsi labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Gaziulka drinks_cheers.gif happybday.gif
Atsakyti
Gaziulka, happybday.gif
Atsakyti