Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 09 10, 18:39)
sillwio, HELP

aš kažką pribūriau. silverfasto launcheryje pakeičiau plugino folderį į kažką ir dabar kai paleidžiu launčerį man starto mygtukas pilkas (ne juodas) ir programa nepasileidžia. koks pas tave nurodytas folderis?

ir dar. aš buvau prisiregistravęs silverfaste ir man leido parsisiųsti SFTWen-6.6.1r2(CanonSDK-SE) apgreidą nemokamai (kai pabandžiau demo versiją tai parsisiuntė tas pats failas. bent jau pagal pavadinimą). tai vat. jį instaliuojant serial key neprašė.

andriuska, silverfastas pas mane instaliuotas C:\Program Files (x86)\SilverFast Application\SilverFast CanonSDK-SE\SF Launcher.exe

Papkė su exe failu atrodo taip:

user posted image

Papkė SilverFast CanonSDK-SE taip:

user posted image

Parsisiuntus programą ir ją suinstaliavus niekas nesikeičia, nes programos funkcionalumas yra apribotas iki tiek, už kiek tu sumokejai. Jei nori matyti visas funkcijas, įskaitant ir ME, reikia prieš paleidžiant programa įeiti į serviso meniu. Nuoroda į meniu atsiranda užvedus pelę ant silverfast launčerio dešinėjė:

user posted image

Įėjęs į meniu turi paspausti Delete serial number file:

user posted image

Tada visur OK ir sekantį kartą paleidus programą ji paprašys rakto. Rakto neįvedinėk, o pasirink demo. Kai pažaisi, įvesi raktą ir viskas grįš į pradžią.

Klausk, jei dar kažką praleidau.
Atsakyti
BIŠKI PASANTYKIAVĘS UŽKŪRIAU (REIKĖJO SENĄ IŠINSTALIUOTI).
Atsakyti
Bandysi testuot?
Atsakyti
su BW nieko blatno. foto su ženklais yra multiexpo:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 10, 20:31)
su BW nieko blatno. foto su ženklais yra multiexpo:

Nieko. Aš vakar žiūrinėjau prie 300%. Šešėliuose lyg ir daugiau detalių, bet 100 eurų aš už tai nepasiruošęs mokėt. Sakau gal spalvotoms jaučiasi kažkas.
Atsakyti
foto viršuje multiexpo 8 kartai. spalvotos jau tingėjau tiek laukti, tai 4 kartai. nu gal biški šviesiau šešėliuose (nuo debesies ir pastate):

su ME
user posted image

be
user posted image

rei pagalvoti ar verta leisti 30 eu ar kiek ten kainuoja... g.gif
Papildyta:
100 eu blink.gif ne-a. bw tiek neverta. be multiskano net geriau atspindžiai lange matosi. ME tik "nugesino" triukšmus. manau tokį efektą ir neat image pasieksiu nesunkiai.
Papildyta:
torentuose radau vuescaną. kažkas kažką apie jį rašė. jis blogaiu už silverfastą? lygtais jis savyje turi ME?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 10, 20:50)
100 eu blink.gif  ne-a. bw tiek neverta. be multiskano net geriau atspindžiai lange matosi. ME tik "nugesino" triukšmus. manau tokį efektą ir neat image pasieksiu nesunkiai.
Papildyta:
torentuose radau vuescaną. kažkas kažką apie jį rašė. jis blogaiu už silverfastą? lygtais jis savyje turi ME?

100 eu, taigiva. O vuescan aš nepaleidžiu pas save, nors ji lygtai tobulesnė už silverfast.
Atsakyti
pas mane vuescan'as, bet o tačiau kadangi nepasileidžia silverfast'as, tai negaliu palygint ir pasakyt, kuris yra geresnis smile.gif. šiaip tai nesiskundžiu. nusistačiau viską taip, kaip buvo toj kažkada Sillwio duotoj nuorodoj ir man gerai.
Atsakyti
Neturiu jokių minčių, ką daryt su tuo vuescan. Jaučiu, kad jis geresnis, po tos nuorodos, bet paleist negaliu. Reiks rašyt suportan matyt - "noriu pirkt, o paleist negaliu" smile.gif
Atsakyti
Pagaliau, pagaliau, pagaliau windows savininkai turi interneto narsykle, spalvas rodancia taisyklingai (palaikancia skirtingus spalvu profilius automatiskai). Pagaliau galima matyti, ka norejo parodyti autorius. Tai naujoji Safari. Kaireje safari, desineje internet explorer:

user posted image
Atsakyti
negaliu nepasigirti biggrin.gif . šiandien užėmėm pirmą vietą ir pagal keturių etapų rezultatus akivaizdu, kad užėmėm pirma vietą 2009 metų lygoje. Sansara - nelaiku išvažiavot, emocijų būvo - blink.gif nestuke.gif

adabrar ainu žiūrėt, kaip Mažutis žaidž.....
Atsakyti
andriuska, butume zinoje, kada tas "laiku", butume atvaziave laiku smile.gif galvojau dar karta i pavakare palekti apdovanojimu paziuret ir finaliniu kovu, ale migrena sueme galutinai verysad.gif
bet kokiu atveju sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti