Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(bite maja @ 2009 09 10, 08:28)
kodėl pas jus silverfastas veikia, o pas mane ne?  g.gif man vis debug išmeta

iš viso neskanuoja ar skanavo ir nustojo? pas mane buvo didelės problemos tuomet, kai skanavimo metu usb raktelį įkišau. kažkodėl nedraugauja silverfastas su fleškėm. pabandyk viską išinstaliuoti, atjungti viską nuo kompo, išskyrus klaviatūrą ir pelę, suinstaliuoti silverfastą ir tada prijungti tik skanerį. prieš paleidžiant programą reikia skanerį įjungti, tuomet leisti programą.

sillwio, o demo versija kuom apribota? naudojimo terminu ar meta "vandens ženklus" ant nuotraukų
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 10, 08:07)
sillwio, o demo versija kuom apribota? naudojimo terminu ar meta "vandens ženklus" ant nuotraukų

Slyksciais vandens zenklais.
Atsakyti
visus variantus jau išbandžiau. man programa net nepasileidžia. o vuescan veikia kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Skaciau jus ir tik dabar dasilo - negi ir skeneriui dar kitos programos teikia. Cia kaip kad galima tvarkyt nuotraukas su camera raw, bet galima ir photoshopu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 10, 09:23)
Skaciau jus ir tik dabar dasilo - negi ir skeneriui dar kitos programos teikia. Cia kaip kad galima tvarkyt nuotraukas su camera raw, bet galima ir photoshopu? g.gif

Taip. Negana to, wyshnia, kitos programos, kaip taisykle, veikia gerokai tobuliau uz "gimtasias".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 rugsėjo 2009 - 09:38
Sveiki smile.gif

Isfotkinau juostele su zenitu, Fuji superia 400, aisku daug ka pereksponavau, buvo aisku, kad taip bus, bet rizikavau, nes norejos planiskumo biggrin.gif
o siaip noriu paklausti jusu kaip ekspertu kaip jums spalvos, man tai visai ne super'iskos, kazkaip per raudona.. skanavau nezinomoj vietoj, manau primaklino kazka g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
taip. spalvos visiškai nekokios (net suabejojau, ar čia tas pats švarkelis abejose nuotraukose). ir nežinau, ar be spalvų skanuotojai dar ko nereguliavo, bet man nuotraukos panašesnės kaip su visiškai megėjiška low end muiline darytos.

p.s. primenu, kad šeštadienį bus dažasvydžio varžybos. ir kas nori pafotografuoti tinklo viduje yra maloniai laukiami. vyks netoli Vilniaus, Lydos plento 19 km.

p.p.s. gal atsirado norinčių įvertinti atviras foto dirbtuves rytoj?
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 10, 14:42)
taip. spalvos visiškai nekokios (net suabejojau, ar čia tas pats švarkelis abejose nuotraukose).  ir nežinau, ar be spalvų skanuotojai dar ko nereguliavo, bet man nuotraukos panašesnės kaip su visiškai megėjiška low end muiline darytos.
ir triuksmas kzkox man visai nejuostiskas.. kaip su mobylka fotkinta blink.gif as neperprantu kame cia reples.. gal sviesino g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 09 10, 08:34)
Taip. Negana to, wyshnia, kitos programos, kaip taisykle, veikia gerokai tobuliau uz "gimtasias".

4u.gif
Pasiskaiciau, dar Bitele pakonsultavo doh.gif Reiks placiau pasidomet 4u.gif
Atsakyti
Grethen pastebejau, kad darant foto Fuji jie istisai pagal save patvarko viska smile.gif kontrasta, spalvas pastumdo... skanuojant ar pacias foto jau spaudziant smile.gif foto dar turi melsvo/zalsvo atspalvio. As noredama laika taupyt, pinigu dvigubai veliau perdarymui isleidziu smile.gif

As apleidau juosta visai,neturiu skanerio, neturiu kada ryskint... nervina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 rugsėjo 2009 - 18:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 10, 20:14)
Grethen pastebejau, kad darant foto Fuji jie istisai pagal save patvarko viska smile.gif kontrasta, spalvas pastumdo... skanuojant ar pacias foto jau spaudziant smile.gif foto dar turi melsvo/zalsvo atspalvio. As noredama laika taupyt, pinigu dvigubai veliau perdarymui isleidziu smile.gif
Sikniai! bet as ne i fuji nesiau.. kzkas ten kito, bet sugedo ryskintuvas, tai veze kitur ryskint, o skanuoja irgi kitur nes savo skanerio neturi. sikniai
cia tai 24kadrai geros kokybes tik 10lt, na bet pasimokiau, nesiu kitur, brangiau, bet bent spalvytes super smile.gif
Atsakyti
sillwio, HELP

aš kažką pribūriau. silverfasto launcheryje pakeičiau plugino folderį į kažką ir dabar kai paleidžiu launčerį man starto mygtukas pilkas (ne juodas) ir programa nepasileidžia. koks pas tave nurodytas folderis?

ir dar. aš buvau prisiregistravęs silverfaste ir man leido parsisiųsti SFTWen-6.6.1r2(CanonSDK-SE) apgreidą nemokamai (kai pabandžiau demo versiją tai parsisiuntė tas pats failas. bent jau pagal pavadinimą). tai vat. jį instaliuojant serial key neprašė.
Atsakyti