Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 06, 17:04)
Supratau. Flickr'e natūralesnės - taip. Bet tas rėmelis tai labai reikalingas  smile.gif  Bandysiu užsisakyti šį kartą skaidrinių juostelių, bet krosinimui. Noriu ir aš pažaisti. Ir dar 800'tinių bandysiu pasiimti.

vienas geriausiu dalyku krosui, is mano bandytu - Fuji Provia. o 800 spalvotu nori? nes mano patirtis su auksto Iso (800, 1000) spalvotom tai kzk specifiska - manau, kad galima gauti gera norima rezultata, bet turi is anksto zinoti, ka ta juostele sugeba ir tai isnaudoti. nes spalvos ir visa faktura (gruda turiu omeny ir siaip fizine juosteles puse) yra greiciau savitos, nei "grazios". nzn net kaip tiksliai paaiskinti

oho, kiek fotkiu, nu man pagalvoti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 06, 21:24)
vienas geriausiu dalyku krosui, is mano bandytu - Fuji Provia. o 800 spalvotu nori? nes mano patirtis su auksto Iso (800, 1000) spalvotom tai kzk specifiska - manau, kad galima gauti gera norima rezultata, bet turi is anksto zinoti, ka ta juostele sugeba ir tai isnaudoti. nes spalvos ir visa faktura (gruda turiu omeny ir siaip fizine juosteles puse) yra greiciau savitos, nei "grazios". nzn net kaip tiksliai paaiskinti

Aš į Kodaką žvalgausi. Ir Agfą noriu išbandyti. Ir Fuji tada, jei jau rekomenduoji:)
O 800 tai spalvotą, be abejo. Savitos spalvos man ir yra gražios:)

Sansara, man kažkaip neužstrigo nei viena iš tavo parodytųjų. Mano žvilgsniu tai daugiau bandymai pasibandymai. 4u.gif

Sea, sveika 4u.gif Su kuo sutapsi, toks pats ir patapsi biggrin.gif O draugystė su ms'u, tai tuo labiau aišku kuom baigiasi. doh.gif
Sūnelio išraiška nuotraukoje labai miela:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 rugsėjo 2009 - 08:52
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 06, 22:12)
jei, galima ir as prie jusu noriu prisijungt ax.gif

aha, antra labai faina (gaila tik, kad kažkas pačiupino negatyvą).

o prašei ms, kad per legendinį kilimą juostelę pavalkiotų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sea, jaučiasi ms braižas biggrin.gif vien dėl šiukšlių. Sunku komentuoti, ne mano skonio toki kadrai..

Atsakyti
Sea_, man visos visai fainos, išskyrus laivelį. pirmoje tokia gyvenimiška situacija, miela labai, kompoziciškai kitokios norėtųsi, per daug simetrijos joje, disbalansas geriau žiūrėtųsi, bet kažkaip privertė nusišypsoti, antra mielybių mielybė..smile.gif) trečia man jokia - eilinė. o paskutinė kažkuo labai patinka. jei ne kreivumas, sakyčiau puikią nuotaiką kuria. o šiukšlytės tik pliusų prideda, o ne minusų. 4u.gif

Sansara, man tik pirma kažkuo įdomesnė, sansariška, kitos tokios bandomosios. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Sansara, Sea_ - gera pradzia, puse darbo. Svarbu susikaupt ir pradet. Toliau viskas kaip is pypkes smile.gif

As isryskinau pirma juosta, isfotografuota Nikon L35AF muiline. Daugelis jau mate kudroj paskutine serija. Pasaka, o ne kamera smile.gif Nieko nereikia galvot, tik sudeliot kompozicija ir mygt mygtuka. 35mm objektyvas irgi veza.
Beja, jei kam idomu, juosta kodak tmax 400 eksponuota, kaip 800, ryskinta 26 minutes 1+80 rodinal'yje.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 07, 10:52)
Sea, sveika  4u.gif Su kuo sutapsi, toks pats ir patapsi  biggrin.gif  O draugystė su ms'u, tai tuo labiau aišku kuom baigiasi.  doh.gif
Sūnelio išraiška nuotraukoje labai miela:)

as tik juostele nuskenavau. Zinoma, ja nuo dulkiu nuvales smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 09 07, 10:54)
aha, antra labai faina (gaila tik, kad kažkas pačiupino negatyvą).

o prašei ms, kad per legendinį kilimą juostelę pavalkiotų? mirksiukas.gif

neturiu ne vieno kilimo jau. O apciupinejo tas, kas ryskino, nes kai as maciau kaip jis juosteles susuka po ryskinimo, tai i fasada norisi duot - tiesiog paima ir nykscio plotu braukia per VISA negatyva devil.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 07, 10:58)
Sea, jaučiasi ms braižas biggrin.gif vien dėl šiukšlių. Sunku komentuoti, ne mano skonio toki kadrai..

suprantu, kad sunku komentuoti, kai skonis nelabai yr.
Atsakyti
o dabar pasakysiu, ko nepasakiau prieš tai, tikiuosi, kad neįsižeisit. Tikėjausi iš abiejų šiek tiek kitokių kadrų. Kompozicijos, turinio ir kokybės prasme. ta prasme, blogai nėra, bet turėjo būti geriau biggrin.gif
galit mane sudraskyti už tai smile.gif blush2.gif ale kas išspardys subinikis, jeigu ne keksas? man savo laiku spardė, tai ir aš paspardysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 rugsėjo 2009 - 09:56
QUOTE(sayonara @ 2009 09 07, 11:55)
man savo laiku spardė, tai ir aš paspardysiu biggrin.gif

tipo dabar tai jau nespardo? biggrin.gif

p.s. Ieva..laimes tau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 07 rugsėjo 2009 - 10:02
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 07, 09:58)
tipo dabar tai jau nespardo? biggrin.gif

spardo. spardAI, lotuliukas ... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 07, 09:55)
Tikėjausi iš abiejų šiek tiek kitokių kadrų. Kompozicijos, turinio ir kokybės prasme.

To, as manau, visi tikejosi smile.gif Tiesiog visi supranta, kad pirmine baime sugadint koki kadra priveda prie to, ka matom smile.gif Ar ne?
Atsakyti
tiek to smile.gif nereplikuosiu.
pilnatis.
Atsakyti