Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sansara bigsmile.gif su gimtadieniu!!! birthday.gif
Atsakyti
Sansara, triskart valio!!!
Atsakyti
Sansara, su su su smile.gif) neklykauk smile.gif)
Atsakyti
dekui dekui
ka cia gimtadienis, palyginus su tuo, kad mano juostose yra jau tikrai neblogu kadru thumbup.gif lotuliukas.gif
vieni i seimos albuma tiesiai, bet vertai, kiti - jau ir kur nors parodyt negeda biggrin.gif ale parodyt negaliu, nes tik perfotografavau, tai del kai kuriu fokuso taip ir liko didelis klausimas, nes nezinau ar jo nera dar fotografuojant, ar perfotografuojant dingo doh.gif o ir siaip - muiliukas juodas kai perfotografuoju sad.gif
nieko. didintuvas yra, bus ir foto biggrin.gif
Atsakyti
Sansara , sveikinimai 4u.gif

Atsakyti
Gaziulka, apie tas skaidres. Tu siuntei jas Šveicarijon, kad tau išryškintų kaip skaidres, ar taip supratau? Bet atspalvis jų kai kurių tai kaip krosas žiūrisi g.gif Ar man pasirodė g.gif Prašom plačiau - man įdomu smile.gif Serija tai bet kokiu atveju graži. O ir rėmelis dar grožio prideda.
Atsakyti
oba, tik grįžau iš šventės, o čia jau visa para kaip švenčia smile.gif Sansara, su gimtadieniu drinks_cheers.gif kadangi vakar girdėjau man labai patinkančią dainą ješče sto lat cool.gif , tai ir linkiu, kad ješče sto lat galėtum sulenkti rodomąjį pirštą ir pagauti gerus kadrus 4u.gif

p.s fokuse kadras ar ne gali pamatyti nesunkiai panaudojusi kokių 4 ar 6 X didinamąjį stiklą.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 06, 10:22)
Gaziulka, apie tas skaidres. Tu siuntei jas Šveicarijon, kad tau išryškintų kaip skaidres, ar taip supratau? Bet atspalvis jų kai kurių tai kaip krosas žiūrisi  g.gif Ar man pasirodė  g.gif  Prašom plačiau - man įdomu  smile.gif Serija tai bet kokiu atveju graži. O ir rėmelis dar grožio prideda.

jos isryskintos kaip skaidres, ir spalvos ten grazios, skaidrines. Skenuotos tik paskui priciudnai ir paskui dar PS patampytos, kol matomas vaizdas pasidare, tai del to ten kudroj ta serija tokia. kai kur specialiai kadrai perexponuoti buvo, tai tas irgi spalvas keicia. nu bet taip norejau. 2 foto is tos pacios serijos i flickr'a tau imeciau pasiziuret naturalesnes spalvas, kiek as apskritai jas su savo plansetiniu galiu isgauti. kada nors susitiksim, geriau as tau skaidres atnesiu paziuret rolleyes.gif nu ypatinga tokia ta juosta bet kuriuo atveju.
Atsakyti
Supratau. Flickr'e natūralesnės - taip. Bet tas rėmelis tai labai reikalingas smile.gif Bandysiu užsisakyti šį kartą skaidrinių juostelių, bet krosinimui. Noriu ir aš pažaisti. Ir dar 800'tinių bandysiu pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 06 rugsėjo 2009 - 17:07
aciu uz sveikinimus. 4u.gif

user posted image

user posted image
(cia fokusas yra, tik perfotografavus pradingo smile.gif)

user posted image

user posted image
si su kiev'u daryta su isejusia is galiojimo juostele (kiek metu ten isejus, gal andriuska geriau pasakytu biggrin.gif). spalvos tokios ir kontakte, matyt pasenejimas dave savo biggrin.gif ale patinka man si foto.

Atsakyti
2002 "numiro"...
Atsakyti

jei, galima ir as prie jusu noriu prisijungt ax.gif
Siandien ms deka 4u.gif , turiu savo pirmos juosteles skanus smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti