dekui dekui
ka cia gimtadienis, palyginus su tuo, kad mano juostose yra jau tikrai neblogu kadru
vieni i seimos albuma tiesiai, bet vertai, kiti - jau ir kur nors parodyt negeda ale parodyt negaliu, nes tik perfotografavau, tai del kai kuriu fokuso taip ir liko didelis klausimas, nes nezinau ar jo nera dar fotografuojant, ar perfotografuojant dingo o ir siaip - muiliukas juodas kai perfotografuoju
nieko. didintuvas yra, bus ir foto
ka cia gimtadienis, palyginus su tuo, kad mano juostose yra jau tikrai neblogu kadru
vieni i seimos albuma tiesiai, bet vertai, kiti - jau ir kur nors parodyt negeda ale parodyt negaliu, nes tik perfotografavau, tai del kai kuriu fokuso taip ir liko didelis klausimas, nes nezinau ar jo nera dar fotografuojant, ar perfotografuojant dingo o ir siaip - muiliukas juodas kai perfotografuoju
nieko. didintuvas yra, bus ir foto
Sansara , sveikinimai
Gaziulka, apie tas skaidres. Tu siuntei jas Šveicarijon, kad tau išryškintų kaip skaidres, ar taip supratau? Bet atspalvis jų kai kurių tai kaip krosas žiūrisi Ar man pasirodė Prašom plačiau - man įdomu Serija tai bet kokiu atveju graži. O ir rėmelis dar grožio prideda.
oba, tik grįžau iš šventės, o čia jau visa para kaip švenčia Sansara, su gimtadieniu kadangi vakar girdėjau man labai patinkančią dainą ješče sto lat , tai ir linkiu, kad ješče sto lat galėtum sulenkti rodomąjį pirštą ir pagauti gerus kadrus
p.s fokuse kadras ar ne gali pamatyti nesunkiai panaudojusi kokių 4 ar 6 X didinamąjį stiklą.
p.s fokuse kadras ar ne gali pamatyti nesunkiai panaudojusi kokių 4 ar 6 X didinamąjį stiklą.
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 06, 10:22)
Gaziulka, apie tas skaidres. Tu siuntei jas Šveicarijon, kad tau išryškintų kaip skaidres, ar taip supratau? Bet atspalvis jų kai kurių tai kaip krosas žiūrisi Ar man pasirodė Prašom plačiau - man įdomu Serija tai bet kokiu atveju graži. O ir rėmelis dar grožio prideda.
jos isryskintos kaip skaidres, ir spalvos ten grazios, skaidrines. Skenuotos tik paskui priciudnai ir paskui dar PS patampytos, kol matomas vaizdas pasidare, tai del to ten kudroj ta serija tokia. kai kur specialiai kadrai perexponuoti buvo, tai tas irgi spalvas keicia. nu bet taip norejau. 2 foto is tos pacios serijos i flickr'a tau imeciau pasiziuret naturalesnes spalvas, kiek as apskritai jas su savo plansetiniu galiu isgauti. kada nors susitiksim, geriau as tau skaidres atnesiu paziuret nu ypatinga tokia ta juosta bet kuriuo atveju.
Supratau. Flickr'e natūralesnės - taip. Bet tas rėmelis tai labai reikalingas Bandysiu užsisakyti šį kartą skaidrinių juostelių, bet krosinimui. Noriu ir aš pažaisti. Ir dar 800'tinių bandysiu pasiimti.
2002 "numiro"...