Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Cha. Procentro atsakymas - žinom, bet nerandam priežasties.

Reik man bakelio plačiai juostai.

Perku 220 juostų, gal kam reikia? Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 rugsėjo 2009 - 16:06
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 03, 16:46)
Perku 220 juostų, gal kam reikia? Cia

man neisdegs. mano back'ai tik iki 12 skaiciuot moka
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 03, 15:02)
p.s. jokiose dirbtuvese nedalyvausiu ir jokiu dirbtuviu neorganizuosiu (patirtis is birzelio men, kai lyg ir norinciu buvo pakankamai, bet po to asmeniskai informuodavo, kad negales ir t.t.) biggrin.gif

p.s. jokių dirbtuvių organizuoti nereiks. jos jau suorganizuotos. reikia tik nueiti ir jas išbandyti.

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 03, 16:25)
Man Procentras irgi išryškino su taškeliais. Plem. Nuo manęs virš jo jau tvenkiasi debesys.. mano šeimos fotkės būtų, tai dzin, o vat čia draugei dovaną dariau. Tai gražaus kūdikėlio užpakaliukas kaip dalmantino. Ir grūdas kažkoks nesveikas, o juosta Trix. Š...džiai. Skambinsiu pasibart.

neišlaikiau... o ką šiandien sakėm? kažkoks prakeiksmas su tuom procentru: pavadinau juos šūdarankiais - pats sugadinau svetimą juostelę. šiandien Pupeliukas visokiais būdais juos gyrė - po trijų valandų panašiai pavadino. aš jų vardo geriau neminėsiu daugiau unsure.gif

pasakysiu pamąstymui versiją, kodėl "ten" gadinasi juostos (siauram rate ją jau išsakiau). jie ryškina D-76 stoku ir jo nekeičia taip dažnai, o papildo spec. "pastiprintoju" (skiediniu, atstatančiu veikliųjų medžiagų kiekį, kuris eikvojasi ryškinimo procese). bet bisas š.... juk lieka tirpale. gal filtro kokio nepakeitė procesoriuje. bet įtariu, kad tai nežinojmo+taupumo kur nereikia problema. c-41 procesoriai irgi dažnai apsiteršia (ypač po visokių senų/nežinomų juostų ryškinimo...efoto neseniai aprašė atveji, kai ikiE-6 periodo slaidą ryškino, tai jis nuo tų 38 laipsnių numetė visą emulsiją...tai pasisekė kažkam, kas po to ten juostas ryškino). taigi. atsakymas vienas - ryškinkit patys.

p.s. jie ten ne tik dalmatinizmu juostas apkrečia, bet ir kerpinlige...nors kartais tos "kerpės" visai vietoj biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, Sansara - sveikinu su pirkiniu (nurašau tai artėjančiai pilnačiai cool.gif ). kiek suneramino lemputės aprašymas. jei ji maža ir panaši į halogeninę - gal ten buvo bandymas perdaryti didintuvą į "tašką"? o viduje pati galva juodai išdažyta, ar šviesi?

know how - voneles gali nusipirktižvėrelių parduotuvėje. kačių/stambiųjų graužikų tualetai tam neblogai tinka smile.gif pincetus vistik geriau ebejui ar fotoimpexe ieškoti. plastmasiniai - geriausi.
Atsakyti
ne, ten originali lempute. patikrinau bent keliose vietose. rusai pamise del to "tasko", tai jie tiesiog tos lempos reflektoriu uzdazo juodai smile.gif
lempa tokia. nes ta lempute skleidzia sviesa i tokia kaip prizme, kuri tada nukreipia i galvos ta vidu. (ten ir filtrai kazkaip spalvoti tada tik veikia, kai sviesa ne tiesiai paduodama i galva.)

kur siulot popieriaus foto ieskot. andriuska, kaip ten dovilio popierius. jis man rode, tai patiko visai. g.gif
Atsakyti
baritinis popierius, tai toks kaip storas kartonas? o RC - plonas. ania?
Atsakyti
Bais aš jų negyriau, tik sakiau, kad man nieko blogo nepadarė, ir nieks kitas man normaliai spalvotų nuotraukų be jų nėra atspausdinęs. Bet va kai iš kūdikio padarė dalmantiną tai susinervinau. Išvada ryškintis pačiai, bet bėda, kad kartais su tuo ryškinimu pačiai atsitinka nelaimių, dabar jau seniai kas buvo benutikę, bet vis vien baisu, kad imsiu ir primaklinsiu ko nors. Va artėja vestuvės, daug juostų išfotografuosiu, baisu sugadinti, bet jei vestuvinė jaunosios suknelė bus dailiai dėmėta, tai irgi nieko gero sad.gif Fe.
Tai blyn tegu neberyškina, jei nemoka gerai to daryt.

Mečkauskas turi plačiai juostai bakelių? O kaip Patersono? Sayon, minėjai, kad nepatinka tau jis. Kuom? Dabar reikalas spiria, tai reik įsigyt.
Atsakyti
Pupeliuk, Meckausko tinklapis rodo, kad turi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 03, 21:39)
Mečkauskas turi plačiai juostai bakelių? O kaip Patersono? Sayon, minėjai, kad nepatinka tau jis. Kuom? Dabar reikalas spiria, tai reik įsigyt.

nepatinka spiralė. durnai juosta įsideda, nepataikau, suglamžyt taikosi, užstringa kelis kartus apsukus..
Atsakyti
nu ka.. po tokiu ziniu is Procentro teks man nupust dulkes nuo bakeliu.. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 04, 07:22)
nu ka.. po tokiu ziniu is Procentro teks man nupust dulkes nuo bakeliu.. essen.gif

aš irgi apie tą patį pagalvojau. doh.gif pasitreniruosiu ant senų juostų - bandysiu kelias susukti ir pažiūrėti, kas ten stringa.
Atsakyti
o siandien oras idealus ryskinti juostas net diena biggrin.gif (bent jau pas mane, kai yra pro kur sviesai patekti i vonia biggrin.gif). begu ryskinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 09 04, 07:38)
o siandien oras idealus ryskinti juostas net diena biggrin.gif (bent jau pas mane, kai yra pro kur sviesai patekti i vonia biggrin.gif). begu ryskinti wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif
mano tulikas tai ir vasaros dieną sudaro sąlygas ryškinti smile.gif
Atsakyti