QUOTE(_ms_ @ 2009 09 02, 14:29)
sakai gera zodi? o jei pasakysiu taip, ar tai bus geras zodis?: sakei, kad tavo siekiamybe A. jurgaitis. Tai, man atrodo, kad tu ta technine prasme auksta lygi, bet turinio prasme pakankamai primityvu lygi lyg ir pasiekei. O kaip toliau? ar reikia ko nors dar tau? ar jurgaicio darbai tau turiningi? ar tuo ir liksi patenkinta?
lotuliukas tipo
Man jie tiesiog gražūs
šiuo metu siekiu estetikos, ko sieksiu vėliau net pati nežinau
man tai buvo geras žodis. Aš rimtai.
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2009 09 02, 14:34)
manau, kad geriau ilford 3200 ir eksponuoti, kaip 2500. grūdas toje juostoje lenda tada, kai šviesos per mažai:
čia su platesniu objektyvu (50 mm). tai gerai matosi, kur šviesos mažiau gavo - grūdas. aišku, čia dar skanerio bajeriai prisideda, ir sunku pasakyti, kur grūdas, o kur triukšmas. bet vat pipieriuje vestuvės iš 3200 juostos košernai atrodo. nepameni, berods rodžiau kartą kažkurio susitikimo metu.
p.s. ir mastelis turi įtakos. kuo plačiau - tuo detales grūdas labiau muilina. stambiems planams jis įtakos neturi.
Nedaug turiu patirties su 3200 juosta, su 120 formato iš viso neturiu, tai užtat klausiu. Pamenu, kad siauroje, esant apynormaliam kiekiui šviesos grūdas akių nebadė, bet vestuvių kadrus man jis vis vien sugadino. na gal reiktų pasibandyt kokioj bažnyčioj tą juostą prieš tai. Vestuvės vyks Kretingos bažnyčioj, neturiu jokio supratimo, kiek ten šviesos, pernai fotografuojant vestuves bažnyčioje užteko ir 800 iso.
Dėl ko aš taip užklausiau, nes pas zgodzinski radau foto, kur Trix pushas iki 1600:
http://www.flickr.co...ski/3796302368/ grūdo neįžiūriu, man atrodo labai gerai.