Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2009 09 01, 12:41)
tas krokusas man pats lenda i nagus biggrin.gif paskambino pardavejas, kad sukomplektuos ir kondensoriu, ir objektyva dar rado viena, ir matinimo blokeli is 12 V i 220. biggrin.gif Nuo likimo nepabegsiu matyt....

sillwio, o tu dar namie nuotraukas gaminies? kazkaip nebesidalini patirtimi biggrin.gif itariu skanuoji tik  blush2.gif

puriena, idomiai ziurisi nuotraukos. trecia patiko.

Tai ir nebėk, sansara smile.gif

Gaminuos namie. Anksčiau su andrsiuska diskutuodavom, bet tai buvo tik mums dviems aktualu. Matyt todėl pritilom smile.gif
Atsakyti
aš tas rollei į savo canon'ą esu dėjus prieš kelis mėnesius, jokių bėdų dėl automatinio iso parinkimo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 01, 15:19)
aš tas rollei į savo canon'ą esu dėjus prieš kelis mėnesius, jokių bėdų dėl automatinio iso parinkimo nebuvo.

Tai prisiminiau tave, kad į ją fotografavai. Man tas įdomu tuomet labai, kodėl pas mane neveikia, gal mažai šustras aparatas biggrin.gif arba aš blondė biggrin.gif

Vakar biški fotografavau draugės šeimyną ir fotografavau į Portra ir Fuji, tai šį kartą akivaizdžiai pamačiau, kad Fuji visgi portretam nelabai tinkamas, per ryški ten raudona spalva, lūpos kaip išdažytos, kūdikėlis ryyyškiai raudonas, tai buvo puikus palyginimas fotografuojant tuos pačius žmones toje pačioje situacijoje, ir skirtumas akivaizdus. Obettačiau žolynėliam Fujio koloritas labai malonus.

Dar klausimas -ar yra Vln kur pirkti sliverių plačiai juostai? ar reik iš DE siųstis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 01 rugsėjo 2009 - 17:18
labas rytas.

panervuosiu vėl su monokline Jus smile.gif

user posted image

Pupeliuk, andriuska, gal susitinkam kada per pietus, sakau? kad jau visokių ten mainų prisikaupė.. smile.gif
Atsakyti
ryt galim (jei kur apalink seimą).
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 02, 08:18)
ryt galim (jei kur apalink seimą).

man tinka. Pupeliuko atsakymo sulaukim. noriu aš ir ją pamatyt, ar ji galės, nes labai juostelių norėčiau..smile.gif baiginėjasi mano resursai..smile.gif
Atsakyti
ot zioplas padaras as... vakar juostele isfotkinau su fotiku, atsidarau fotika... o ten pasirodo juosteles ner.. pamirses idet buvau biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Aisku kadrai ne visi pakartojami....
Ir tai ivyko antra karta gyvenime. Pirma karta kai buvau gal dvylikos metuku ir su smena kernavej mena dariau be juosteles lotuliukas blt
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 02, 09:15)
ot zioplas padaras as... vakar juostele isfotkinau su fotiku, atsidarau fotika... o ten pasirodo juosteles ner.. pamirses idet buvau biggrin.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif  Aisku kadrai ne visi pakartojami....
Ir tai ivyko antra karta gyvenime. Pirma karta kai buvau gal dvylikos metuku ir su smena kernavej mena dariau be juosteles  lotuliukas blt

biggrin.gif man balandį taip buvo Zalcburge. lipom į aukštą kalną vienuolynan. ir kaip tyčia lėtai lėtai, lyg pozuodamas nuo klano leidosi senučiukas kapucinų vienuolis. jau kad fotkinau. kad fotkinau. ir taip, ir anaip. o juostelės tai nebuvo..smile.gif beveik apsižliumbiau, kai tai supratau..smile.gif
taip kad užjaučiu. 4u.gif
Atsakyti
Jūs nekalti. Kalti jūsų fotikai, nerodantys, kad nėra juostelės tongue.gif
Atsakyti
Sayon - faina šita man, tokiu muilu aptraukta visa.. O šiaip tai tavo fotikas žiauriai muilina, pasitaisyk gal, ką? g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Dėl ryt man kaip ir ok, tik reik sugalvot, kur vaikus padėt biggrin.gif arba būsiu su abiem..
Bite ir tu prisijunk, ir tau turiu juosteles.

Tai man nieks nepasakys dėl sliverių? neturiu kur juostų dėt.

dedu kelias foto, nemažai kas matė FB, bet kas nematė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pas mus sodyboje atradau nuostabios įdomios šviesos šaltinius, jų ten begalės, tik reik sugaudyti paros laiką, kur kas šviečia, tik vat, kad modeliai vis tie patys...
Atsakyti
Pupeliuk, man labai patinka tavo pastarieji darbai. Ypač šeimos nuotraukos. O tu čia skenavai nuotraukas ar negatyvus?
Atsakyti
Pupeliuk, Rollei Retro meta klaida butent del to, kad Iso automatiskai nenuskaito - yra ten ta koduote, bet ji po tuo popieriuku. Cia 400, ISO 100 - neuzklijuota ji, matosi. Mano gi toks pat fotikas ir juostu tokiu turiu, tai isidejau ka tik - is pradziu mete err, Iso rankiniu nusistacius vsk ok mirksiukas.gif Su kuo ryskinsi ja, sayonara sake, kad Ilfotec netinka. Rodinalis? kur jo gauti? nors tu, man atrodo, su juostom ir chemija prideta gavai

nors ziuriu Dev Chart duoda sios juostos laikus ir su Ilfotec
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 02 rugsėjo 2009 - 12:06