Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(wyshnia @ 2009 08 29, 12:01)
sillwio, pamenu buvai ikeles nuoroda, kur surasytas ryskinimo laikas priklausomai nuo juosteles ir ryskalu. Neissisaugojau tada, o dabar prireike doh.gif Kaip atsirasi, gal gali dar kart ikelti 4u.gif

čia
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 29, 11:09)

aciu 4u.gif eisiu slapint ranku ir uostyt chemikalu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 08 29, 12:44)
aciu 4u.gif  eisiu slapint ranku ir uostyt chemikalu... doh.gif  biggrin.gif

Lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kur pradingę ? 4u.gif Išryškinau savo Agfą. Tą eksperimentinę, kuri buvo Kodako muilinėje. Mačiau, jūs čia mažomis muilinėmis pradėjote vadinti zenitus, fedus, net leicas doh.gif Na, manoji tai toli gražu ne iš tos kompanijos. Vertinga tik tuo, kad tai pirmasis mano fotikas smile.gif Na, čia keletas nuotraukų įdomumo dėlei.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 08 31, 14:07)
Sveiki,
kur pradingę ? 4u.gif Išryškinau savo Agfą. Tą eksperimentinę, kuri buvo Kodako muilinėje. Mačiau, jūs čia mažomis muilinėmis pradėjote vadinti zenitus, fedus,  net leicas doh.gif  Na, manoji tai toli gražu ne iš tos kompanijos. Vertinga tik tuo, kad tai pirmasis mano fotikas  smile.gif  Na, čia keletas nuotraukų įdomumo dėlei.

Labas. Pirmoje ir ypac trecioje parodyta nuotaika man labai patinka. Ale graziai muilinike lenkia horizonta. Atsimenant tai, galima labai graziai isnaudot.

Na, leicu siaip muilinemis nevadinom smile.gif Kalbejom labiau apie reportaza.

Atsakyti
Nevadinot drinks_cheers.gif . Aš čia tyčia taip biggrin.gif
Aha, horizontą lenkia. Per ieškiklį dar labiau išlenktas. Bet kaži ar aš su ja befotkinsiu daugiau... smile.gif Čia tik dulkes nuo jos nupūčiau.
Atsakyti
Klausykit turiu problemą - ar gali būti, kad mano juostinis Nikonas neatpažįsta Rollei juostos? Fotografavau Kodak, viskas ok, įsidėjau Rollei - meta Err, vis prasukinėjau visaip juostą, dėliojau, neveikia ir tiek, vėl įdėjau Kodak - be problemų g.gif išfotografuosiu šitą juostą ir vėl bandysiu, jei nepavyks, turėsiu 9 Rollei Retro 400s (35mm) pardavimui smile.gif

Puriena - dėl gamtos nuotraukų, peržiūrėjau Melancholija nuotraukas, tai visgi mano kitoks skonis, tikrai manau kad tos nuotraukos geros, bet pati tokių nedaryčiau, mano siekiamybė yra tokios gamtos nuotraukos, kaip Jurgaičio, gal kam tai yra stock fotografija, bet man labai patinka. Skoniai skiriasi smile.gif
Iš tavo nuotraukų pirma labai patinka smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, gal jau per daug išsisuko juostelė ir dantukai perforacijojų skylučių tvarkingai nepagauna g.gif Pabandyk nukirpti galiuką juostelės ir dėk iš naujo. Užsuk tik vos vos ir uždaryk. Turėtų įsidėti, manau.

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2009 08 31, 17:42)
Pupeliuk, gal jau per daug išsisuko juostelė ir dantukai perforacijojų skylučių tvarkingai nepagauna  g.gif Pabandyk nukirpti galiuką juostelės ir dėk iš naujo. Užsuk tik vos vos ir uždaryk.  Turėtų įsidėti, manau.

Tokia mintis buvo, tikrinau kelis kartus, pusė juostos išsivyniojo taip bežiūrint - prasuka juostą normaliai (na kaip būna pirmasis prasukimas įdėjus juostą). Na dar pabandysiu vėliau, nes įdėtos juostos gadint nenoriu. Bet jaučiuosi kaip blonė nail.gif
Atsakyti
ant kasetės iso dx koduotė yra? tokie juodi/sidabriniai kvadračiukai? jei jų nėra, gal fotikas ir meta klaidą, nes nesupranta, kokį iso jam parinkti? pabandyk rankom iso nustatyti (atjungti auto iso matyt reikia prieš tai).
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 09 01, 09:10)
ant kasetės iso dx koduotė yra? tokie juodi/sidabriniai kvadračiukai? jei jų nėra, gal fotikas ir meta klaidą, nes nesupranta, kokį iso jam parinkti? pabandyk rankom iso nustatyti (atjungti auto iso matyt reikia prieš tai).

Ne, nėra tų kvadračiukų, tas lipdukas toks senoviškai atrodantis popierėlis. Tuomet aiški situacija. Bandysiu ieškoti ar galiu parinkti iso rankiniu būdu.
Atsakyti
tas krokusas man pats lenda i nagus biggrin.gif paskambino pardavejas, kad sukomplektuos ir kondensoriu, ir objektyva dar rado viena, ir matinimo blokeli is 12 V i 220. biggrin.gif Nuo likimo nepabegsiu matyt....

sillwio, o tu dar namie nuotraukas gaminies? kazkaip nebesidalini patirtimi biggrin.gif itariu skanuoji tik blush2.gif

puriena, idomiai ziurisi nuotraukos. trecia patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 rugsėjo 2009 - 12:42