QUOTE(_ms_ @ 2009 08 26, 14:02)
o koks reportazas buvo tada, ir koks siandien, tavo nuomone?
contaxo tu nori del AF ir exponmetro? Jei taip, tai itariu, kad pabandes kaip su leica ranka fokusuojasi ir kaip rankiniu budu nustatymai keiciami pgl imontuota expo datcika, tai neatrodytu net kaip problema cia as kalbu apie leica M6, o leica M7 tai isvis juk turi shuterio prioriteta, tai gaunasi jau visiska automatika, isskyrus fokusavima.
contaxo tu nori del AF ir exponmetro? Jei taip, tai itariu, kad pabandes kaip su leica ranka fokusuojasi ir kaip rankiniu budu nustatymai keiciami pgl imontuota expo datcika, tai neatrodytu net kaip problema cia as kalbu apie leica M6, o leica M7 tai isvis juk turi shuterio prioriteta, tai gaunasi jau visiska automatika, isskyrus fokusavima.
Reportazas toks pats, kaip ir pvz. kelias tarp Vilniaus ir Kauno. Tik tuo keliu kinkomais vezimais jau retai kas bevaziuoja. Gal ir ne visai teisingas palyginimas, bet manau mano poziuri supratai. Man reportazas siandien, tai ne eksponometro ratuku sukinejimas, ne nustatymu reguliavimas aparate. Uztenka ir juostos keitimo, bei fokusavimo
Contax'o as noriu tiek pat, kiek noriu leica'os. Jeigu svarstyciau galimybe isigyti top klases rangefinderi, pirmiausia, zinoma, noreciau abu paciupinet. Deja net ir pas mus tas nera paprasta.
Beja, M7 as irgi nenoreciau. M6 ttl, kitas reikalas (apkaltinsit dabar mane, kad as nezinau ko noriu taip ir yra, nes nuspresti ziurint paveikslelius neimanoma).