Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sansara, antra foto tai mmm ... labai faina, nefokusas čia labai vietoj smile.gif

nunešiau pentaconą šiandien. sutvarkys užraktą ir dar objektyvą sutvarkys prie to pačio. pasirodo, ten lęšiai atsilaisvinę... o aš visą laiką save kaltinau dėl ryškumo trūkumo doh.gif ir dar sakė, kad diafragma neveikia unsure.gif ... kaip aš iš viso su juo fotkinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 25, 11:47)
pribaigiau vakar ta nuBlondininta juostele. emiau "na URA" bele kokius is akies islaikymus is isvariau ant vaiku.

Aš nekantriai laukiu rezultatų smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 08 25, 14:43)
paknisau archyvus (visos 2 juostos su andriuskos kievu isfotkintos)  lotuliukas.gif radau pora mylimu kadru. dalinuos wink.gif kokybe del perfotografavimo zudo, nieko nesigavo su lempa, nes koki popieriu bedeciau, jis turi savo faktura ir tai persiduoda foto.

Prieš langą pabadyk, bet ir šitaip neblogai. Antra ypač.

QUOTE(bite maja @ 2009 08 25, 15:28)
nunešiau pentaconą šiandien. sutvarkys užraktą ir dar objektyvą sutvarkys prie to pačio. pasirodo, ten lęšiai atsilaisvinę... o aš visą laiką save kaltinau dėl ryškumo trūkumo  doh.gif ir dar sakė, kad diafragma neveikia  unsure.gif ... kaip aš iš viso su juo fotkinau  biggrin.gif

lotuliukas.gif dar kartą įsitikinam, kad ne objektyvų brangume esmė. Ir, pasirodo, net ne diafragmoje.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 25, 18:49)
lotuliukas.gif dar kartą įsitikinam, kad ne objektyvų brangume esmė. Ir, pasirodo, net ne diafragmoje.

ir net ne kreivose rankose lotuliukas.gif

sillwio, del fotkinimo per langa. o ka daryt, kad uz lango nera laisvo ploto be medziu ir lapu lotuliukas.gif tada gaunasi kaip dviguba expo viskas lotuliukas.gif
cia fotkinta pries monitoriu, kiek atitraukus. man kol kas geriausias variantas. tik tiek, kad neisemiau is sliverio, o sis turi siokia tokia faktura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 rugpjūčio 2009 - 18:04
QUOTE(sillwio @ 2009 08 25, 18:49)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 25, 17:49)
dar kartą įsitikinam, kad ne objektyvų brangume esmė. Ir, pasirodo, net ne diafragmoje.

esmė - fotografas. joprst..smile.gif))

seniai rodžiaus, ką tik nuskenavua ir labai krizenu:

Lydekai paliepus, man panorėjus, nešk mane, krosnie, į Londoną smile.gif

user posted image

ir dar brolis monoklinis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 rugpjūčio 2009 - 18:59
Sansara, pamenu tą nuotrauką ir kitas truputį pamenu. Ant popieriaus žymiai geriau. Aš irgi vis dar neturiu skanerio. Tai man tokiam vienam labe nuskanuoja, bet šiaip sau. Paskutinį kartą galūnes apkarpė. Juostelę visada pabraižo.Prieš langą nefotkinsiu - bandžiau - onanizmas Žodžiu, pirksiu skanerį ryt poryt šįmet kitamet.... smile.gif
O gal ir man pas Mečkauską pasirodyt - pastoviai kreivai fotkinu biggrin.gif

Sayonara, užkoduoji savo svajones nuotraukose? Gera mintis. Ir visai gerai monoklinis brolis žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 25 rugpjūčio 2009 - 20:12
sansara, man antra su gelemis labai grazi. Ir kodel sakai, kad nefokuse, jeigu ji aiskiausiame fokuse (vienas ziedelis.. minkstai, bet fokuse). ir labai tinka tai, kad sufokusinta i pati pirmaji, tada ir kompoza issisprende. Saunuole.

Silwio. Kudron indeta foto patiko. Tai trecioji tavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 26 rugpjūčio 2009 - 08:11
Sveiki visi,
visai neseniai tikrai patikėjau, kad kai kurie daiktai patys savaime susiranda savo šeimininką... taip va visai netikėtai įsigyjau Zenit fotoaparatą - neplanuojant, neieškant, o tiesiog netyčia unsure.gif mečiau šalin veidrodinį... aišku jis padeda geriau pagauti svarbias akimirkas, bet ... ką čia jums pasakot apie juostinių foto šilumą ir užburiantį potraukį toliau dirbti tik su juosta doh.gif
Prisistatymui įdėsiu paprastą kadrą, visai atsitiktinį ir nieko nereiškiantį, o kad sustiprinti senovę dar uždėjau efektą:
user posted image
Žodžiu - sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2009 08 26, 08:32)
Sveiki visi,
visai neseniai tikrai patikėjau, kad kai kurie daiktai patys savaime susiranda savo šeimininką... taip va visai netikėtai įsigyjau Zenit fotoaparatą - neplanuojant, neieškant, o tiesiog netyčia  unsure.gif mečiau šalin veidrodinį... aišku jis padeda geriau pagauti svarbias akimirkas, bet ... ką čia jums pasakot apie juostinių foto šilumą ir užburiantį potraukį toliau dirbti tik su juosta  doh.gif
Prisistatymui įdėsiu paprastą kadrą, visai atsitiktinį ir nieko nereiškiantį, o kad sustiprinti senovę dar uždėjau efektą:
user posted image
Žodžiu - sveiki  4u.gif

sveika. junkis smile.gif

gali parodyt šį kadrą be papildomo efekto? smile.gif
Atsakyti
sveika,
del efekto - turbut dar neitari, kad padarei DIDELE DIDELE klaida biggrin.gif
del zenito - jis irgi veidrodinis.
Na nesvarbu. Svarbu, kad sveika prisijungus, siluma juostos pajutus wink.gif
Atsakyti
Ačiū už priėmimą 4u.gif
Dėl veidrodinio gal ne taip išsireiškiau doh.gif norėjau pasakyti apie skaitmeninius ax.gif
O dėl foto be efekto - kažkaip man pasirodė per daug paprastas ir neįdomus buitiškas kadras, tai ir užkabinau efektą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkute: 26 rugpjūčio 2009 - 09:04
QUOTE(murkute @ 2009 08 26, 09:04)
Ačiū už priėmimą  4u.gif
Dėl veidrodinio gal ne taip išsireiškiau  doh.gif  norėjau pasakyti apie skaitmeninius  ax.gif
O dėl foto be efekto - kažkaip man pasirodė per daug paprastas ir neįdomus buitiškas kadras, tai ir užkabinau efektą  ax.gif

user posted image

na juodai balta gal geriau atrodytų. bet su efektu tai jau "slyškom" smile.gif)
Atsakyti